Şimdi Ara

Kaz Dağlarından Doğal Tereyağ 2kg Ücretsiz Kargo 57₺ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
12
Favori
9.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merak ettim, "Burhan Pazarlama" yaşıyor mu acaba?

Konuya dönecek olursak ürünü alıp da gelen olursa bilgilendirme yapsın da duruma göre alırız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,

İlk olarak bu konuyu açan Can Beye teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Kendisi ilk N11 müşterimizdi, 2 gün öncede sipariş vermişti. Bugün sabah bana ulaştı ben size iyilik yapmak için bu forumda böyle bir konu açtım ancak yorumlara sizin adınıza cevap vermek pek hoş olmadı dedi bende bir kaç karışıklığı gidermek için üye oldum. Adım Yalçın ve Gülsüm Ananın en büyük oğluyum.

İlk olarak 18 yıldır Kazdağlarında restoranımız mevcut. 18 yıldır üretiyoruz ancak 5 yıl önce ürettiklerimizi satmaya karar verdik çünkü gelen müşterilerimizin ilgisi ve beğenisi çok arttı. Bunun için üretim izni belgemizi aldık ve Çamcı köyünde ki evimizin bahçesine üretim yeri yaptık. Çok şükür denetimlerden de geçtik ve belgemizi aldık. Daha sonra 4 yıl boyunca ürettiklerimizi sadece restoranımızda kullandık ve isteyenlere satışını yaptık.

4 ay önce bir müşterimiz Gülsüm Anne gel ben senin ürünlerini internette satayim sen sadece üret dedi. Annemizin tepkisi oğlum internette kim ne yapsın bizim ürünlerimizi hem bizim bu yörenin damak tadıyla dışarsının damak tadı çok farklı dedi boşver dedi. Ancak benim içime bir kurt düştü ve neden olmasın dedim. Ertesi gün aradım ve yapmak istediğimi dile getirdim. 2 yıldır zaten hali hazırda bir web sitemiz ve facebook sayfamız vardı aktif olmayan onların üzerinden satışa başladı. İlk gün belki 1-2 adet sipariş gelir diye koli almaya indim aşağıya ancak telefonum çaldığında 10 adet sipariş olduğunu dile getirdi ve bu siparişler git gide arttı. Allah kendisinden razı olsun bugünlere kadar getirdi bizi. Şimdi diyeceğim arkadaşlar sandığınız gibi büyük üretici değiliz biz. 3 kişi ve 1 anneyiz. Erol abimiz var yanımızda kargolamaya yardım eden ve Burak facebook ve müşterilerle ilgilenen kardeşim.

%90 kendi ürettiğimiz malların satışını yapıyoruz kendi üretmediğimiz 2-3 kalem ürünüde kendimiz adına ürettiriyor ve sürekli takibini yapıyoruz. Şunu da açık yüreklilikle söylüyorum Adresimiz: Balıkesir/Edremit Çamcı Köyü No:200/A köyün içerisinde kalıyor biraz adresimiz bulamayacaklar için telefon numaram: 0(543) 545 1026 mutlaka arayın sizi misafir etmek ve üretimimizi izletmekten zevk duyarım.

Ürünlerle ilgili sorulara gelince tereyağ için sadece kendi hayvanlarımızın sütü yeterli gelmiyor köyden süt topluyoruz ve toplanan sütü 3 kere kaynatıyoruz. Ortaya çıkan yağı yayık makinesinde dövüyoruz. Hiç bir katkı maddesi ve tuz kullanmıyoruz. Kış ayında beyaz olan tereyağ rengimiz havaların ısınması ve yaylım biçimde otlayan hayvanların sütü ile git gide sarılaşacak. Ayrıca artık yaz ayının gelmesi ile birlikte strafor kutu + buz aküsü ile gönderiyoruz süt ürünlerini. 48 saat soğukluğunu koruyor test ettik bu sistem.

Tüm süt ürünlerimizde kaynatma yapmadan üretim yapmıyoruz. 3 çeşit süt ürünümüz var %100 yağlı inek sütünden çok az tuzlu sepet(kelle) peyniri, %60 keçi %30 koyun ve %10 inek sütünün karışımından karışık sütten salamura beyaz köy peyniri ve tereyağ. Bunun dışında üretimimiz şuan için yok.

Zeytinyağına gelince yine sorulan bir kaç soru var. Benim asıl mesleğim zeytinyağı eksperliği 6 yıl tarişte görev yaptım. 20 dönüm arazimiz mevcut zeytinin başkenti Edremit'te. Sadece kendi tarlamızın hasatından yapıyoruz zeytinyağını. Diğer firmalar gibi karıştırma yağ değildir. Ahmetten 0.3 dizyem yağ alıp mehmetten de 1.5 asit yağı alıp karıştırıp 0.8 dizyem yapıp naturel sızma bu yağ diye satmıyoruz. Direk tarlamızdan topladığımız mahsül kaç dizyem geliyorsa tek tarla hasatı olarak onu satıyoruz. Çok şükür bu yıl 0.7 dizyem geldi değeri ve alan müşteriler hayatımda ilk defa bu zeytin kokusunu aldım yorumunu yaptı buda bizi çok mutlu etti.

Sanırım biraz fazla konuştum kusura bakmayın, Adresimiz Çamcı Köyü No:200/A Balıkesir/Edremit Telefon numaram: 0(543) 545 1026 ister whatsapp ister telefon ile arayın hepinize yardımcı olur ve bilgilendiririm. Bu arada kargo ile ilgili şikayette gelmiş bütçem sürat kargoya yetiyor arkadaşlar hakkınızı helal edin. Vakit buldukça girer okur yazdıklarınızı da cevaplamaya çalışırım. Can beyede burada bu paylaşımı yaptığı için çok teşekkür ederim. Hepinize saygı ve hürmetlerimi sunarım.

Bu arada şunuda belirtmek isterim ben hiç bir zaman reklam yapmadım. Benim reklamımı her zaman müşterilerim yaptı hepsinden Allah razı olsun;
    Müşterilerimizin yorumlari:https://facebook.com/koylezzetlerim/posts_to_page/
    Bunlarda müsterilerimizin değerlendirmeleri:https://facebook.com/pg/koylezzetlerim/reviews/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulsumana -- 28 Mart 2017; 10:26:30 >

• Omnes Vel Nihil O kullanıcısına yanıt
    Selamlar cok guzel ,samimiyetle bilgilerinizi aktariyorsunuz. Dediginiz gibi zirvalamaktan baska yaptiklari hic bir sey yok.

Evimden iceri margarin giremez. Kutuda süt almamaya calisiyorum.

!!! Hem margarin reklamlarinda neden tereyag lezzetinde deniliyor? !!!

kuyruk yagi , ic yag, zeytinyagi, tereyagi, kendi yaptigimiz yogurtlari yiyelim.

Ozellikle pasta hamur isi tariflerinde !margarin! yazilmasina deli oluyorum. Pasta ve mutfakla ilgili genclerimiz illede tarifteki yazilanlari uygulamak isteyince ne kadar zararli desekde margarin kullanmak istiyorlar. En adi en ucuz yag.

Konu ya gelirsek. Ben 2kg paketten degilde 1 kg paketin( yanlis gormediysem) 30tl kargo bedava oldugunu gordum. Ondan alacagim bugun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek lazım o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün, 1kg peynir, 1kg tereyağı, 1kg zeytin ve 5'li bazlama siparişi verdim bakalım. Ben satıcı ailenin samimiyetine ve temizliğine güveniyorum, pişman olacağımı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 28 Mart 2017; 11:36:19 >
  • Arkadaş sıcak fırsat olduğu için sıcak fırsatlar bölümüne konu açıyorum.Sanki benim sattığım ürünmüş gibi ikinciel bölümüne taşımışlar. Nasıl bir kural var ki tereyağ fırsat olarak görünmüyor.
    Kim taşıdıysa ya bir kural göstersin yada konuyu tekrar sıcak fırsatlara taşısın...

Doğal ürün satanlara bu garez nedir anlamıyorum. Şuraya margarin konusu açsam kimsenin sesi çıkmayacak.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• CnnRose kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, sizin yorumlari gorunce biraz soluklandim. Cehaletin hele orgutlendigi zaman nasil tehlikeli oldugunu guzel gostermis bu konu. Yani bilgisizlik degil, cehalet cunku yanlisin arkasinda sonsuz bir ozguvenle duruyor bu insanlar. Doktorum, bu konular hakkinda bilimsel bilgiye sahibim, ama ben bu arkadaslar kadar kendinden emin konusmam.

Bu arada su karatayin da aslinda yurtdisinda bir yerde dahiliye uzmanligi yaptigini, fakat kardiyoloji uzmanligini karambole aldigini da soyleyeyim. Gercek bir kalp damar hastaliklari uzmani degil yani kendisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • simdi tereyagini yiyor muyuz ? yemiyor muyuz? ben karbonhidratla gecen sinemaya gittim, diyetim bozulur mu? ayrica diyet tazelerken 3 kez pasta, 3 kez borek mi yiyorduk ? nasildi? hocam aydinlatir misiniz?
  • Aldık 2 kilo tereyağı,satıcı arkadaş baya ilgili whatsapp tan baya alakadar oldu
  • Kaz Dağlarından Doğal Tereyağ 2kg Ücretsiz Kargo 57₺

Merhaba arkadaşlar dün kargoladıkları paketler bugun öğlen elime ulaştı, resimdeki gibi strafor kutu ve buz aküsü ile geldi ve halen donuk vaziyetteydi.
    Strafor kutuyu da artık yazın mangala giderken etleri koyarız sağlam bişi

Tereyağı rengini soranlar vardı şuan rengi çok sarı değil, whatsappdan sorduğumda hayvanların ilk yaylım sütünden olduğu için bu şekilde imiş.

Tadına gelirsek direk bi parça ağızıma attım mis gibi süt kokuyor. Peynirle denedim, yolladıkları numune bal ile denedim harika hani market yağları gibi değil.. Yumurta kırıp denediğim de gerçekten efsane bi lezzet... Alın deneyin pişman olmazsınız..

Numune zeytinyağlarını denediğim de zeytin mi yiyorum yağ mı ayırt edemiyorsun buram buram zeytin kokuyor. Kıyaslama açısından komili ve tariş sonrası n11 den Avilo almıştım ondan memnundum ama bu avilonun da üstünde lezzetli. Evdeki bitince ondan da alacağım.

Zeytin yollamışlar, siyah zeytinler 2 boy vardı. Kışın aldıklarımdan tuz oranı daha azdı çerez gibi yeniliyor marmara birlik filan hikaye.. Kırma yeşil zeytinleri beğenmedim değişik bi tat vardı.

Pekmez konusunda çok anlamıyorum ama yoğun kıvamı yok sade olarak beğenmedim Tahinle karıştırıp deneyeceğim.

Bal çok güzel boğaz yakmıyor kıvamlı ve bal kokulu tere yağı ile çok güzel oluyor. Bu güne kadar eve giren en iyi bal sivas dan akrabamın kendi için yaptığı bal idi. İkinci olarak bu balı diyebilirim.

Kışın aldığım siparişte de salamura peynir sert ama lezzetliydi tuzlu olduğu için suda bekletmeden yenmiyor. Kuru fasülyeleri bi harika

Tereyağ ile denediğim tüm ürünlerini yazdım diğer sattıkları ürünleri bilmiyorum. Sipariş verirken numune paketi isteyin size de göndersin deneyin hak vereceksiniz.

Foruma özel 50-60₺ bandında ücretsiz kargolu paketler hazırlamalarını önerdim. İçlerine de numune paketi koyarlarsa forumdan daimi çok müşteri kazanırlar.

Not: Sıcak fırsatlara açtığım konuyu, ikinci el bölümüne taşıyan modlara nota veriyorum

@skoto @shifisitert @McCarty @rambetiko @MeteBeey @hayansame @HeroTürk @zengier @ottoserdar @Omnes Vel Nihil @dermani06 @albati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecns -- 28 Mart 2017; 19:7:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bende sipariş geçtim. marketten terayağ, peynir, bal alacağıma buradan alır denerim. daha ne kadar sağlıksız olabilir ki? en azından samimi şekilde açıklama yapıp adres vermişler.
  • Ayrıntılı bilgiler için çok teşekkürler hocam, anlattıklarınızdan sonra verdiğim siparişin biran önce gelmesi için sabırsızlanıyorum afiyet olsun.
  • gulsumana G kullanıcısına yanıt
    küçük işletmeciye tam destek.
    sipariş numaram #1658

5 kilo tereyağ, peynir, bal, bazlama, zeytin.. hepsinden sipariş ettim.
    numune de istedim. numuneleri işyerinde dağıtırım. ürünler güzel çıkarsa herkes faydalansın.
  • Kargom geldi bir günde. Küçük numuneler de vardı. Paketleme iyidi.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.