Şimdi Ara

KAZA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

KAZA

KAZA

KAZA

KAZA

KAZA

KAZA

KAZA

KAZA

KAZA

KAZA

• kazanında can havliyle motor kendini dışarı fırlatmış heralde ama yinede yaralanmaktan kurtulamamış...
  • Allah böyle kazalardan korusun hepimizi
  • aracın yolcu kabini sapasağlam ....
  • çok kötü bi kaza geçirmiş yawww Allah kimsenin başına vermesin aşırı hızdan mı olmuş ???
  • Araba porsche heralde
  • Motor hızını alamamış. Orada oturan bayanda arabanın içindeymişde çıkmış havası var. Allah korumuş sürücü kabini sapasağlam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    geçen hafta önce açıldı
    İkame araçla kaza
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvah eyvah. allha korusun
  • iiki başka arabalar gelip çarpmamış çünkü genelde bu adamların otoban kazaları faciya oluo kobra takibindeki gibi

Allah korusun kimsenin baına wermesin..
  • sürücü sağ mı çıkmış sürücü kabni ne öyle yaa hiç bir hasar yok

ama kaza çok kötü olmuş yaaa
  • Sürücü kabinine gercekten hiç bir şey olmamıs. ama o haric ver şey gitmiş.
  • evet surucu kabini saglam gozukuyo ama insallah emniyet kemesi takilidir kazayi yapanin.

koltuga bakarsaniz one dogru gelmis oldugunu gorebilirsiniz. cupe arabalarin ozelligi koltugu gtek bir mandala baglarlar ki arka koltuga gecmek isteyen bu tek mandali kullanip koltugu one ceksin. bu mandallar ve icindeki mekanizmalar tabiki belli fiziki siddetlere dayanicak sekilde yapiliyo ama bu resimdeki koltuk mekanizmadan kurtulmus ve one gelmis gibi geldi bana. tabi bu sadece benim resme bakarak verdigim bi yorum...
  • Valla ben korkuluklara bittim.türkiyedeki korkuluklara girince dağılılyo ve aracın içini giyotin gibi biçiyo........... fakat burda dikkat ettiyseniz korkuluklar özerlliğini kaybetmemiş ve esnemiş.......
  • porsche yi bu hale getiren herkimse bi yaklarsam!! muck muck!!
  • porche bile bu hale gelirse düşünün bizimkileri.......motorun ödü patlamışşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Valla ben korkuluklara bittim.türkiyedeki korkuluklara girince dağılılyo ve aracın içini giyotin gibi biçiyo........... fakat burda dikkat ettiyseniz korkuluklar özerlliğini kaybetmemiş ve esnemiş.......

Heralde en baba tespit tebrikler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR

quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Valla ben korkuluklara bittim.türkiyedeki korkuluklara girince dağılılyo ve aracın içini giyotin gibi biçiyo........... fakat burda dikkat ettiyseniz korkuluklar özerlliğini kaybetmemiş ve esnemiş.......

Heralde en baba tespit tebrikler

Sağolda cidden adamların yol standartları çok çok yukarıda helal olsun..........
  • bencedee döşemeler falan onların işçiliğine benziyo deteylı foto olmamasına rağmen

quote:

Orjinalden alıntı: prozium

Araba porsche heralde
  • tıgra sandım başta motorla sürücü kabinini görünce dediğinize hak verdim..ama mahvolmuş araç be tırstım valla...
    edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoparr_ -- 14 Mayıs 2006; 20:10:54 >
  • Bence bu karelerde olaydan daha ziyade dikkat çekmesi gereken Fiatçının'da bahsettiği gibi korkulukların aracı tutana dek esnemiş olması(paraşüt misali açılmış) inanın bu arabayla( ki eminim süratin üst sınırlarını zorlamış) bizim yol şartlarımızda bu kazayı yapsa bu karelerde motor yağı yerine bol mikterda kanda olurdu bende takdir ettim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.