Şimdi Ara

Kaza anında çalışan silecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaza anında sileceklerin çalışması bir özellik midir ? Genel olarak kaza videoları izleyen birisiyim ve kazaların büyük çoğunluğunda , kaza anında silecekler çalışmaya başlıyor. Bu bir özellik mi yoksa sık olan bir rastlantı mı?

Örnek vermek gerekirse burda gerçekleşen kazaların çoğunda silecekler devreye giriyor: m.youtube.com/watch?v=8Q8pkuEEW9w

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanatsal bir yaklasim bence kaza sonrasi sessizlik icinde sadece sileceklerin calismasi

• Daha önce benim de dikkatimi çekmişti ve konu açmıştım. Tesadüfen elin-kolun çarpmış olabileceğinden öteye gidemedi yorumlar.
  • direksiyonu kırmaya falan çalışırken elin silecek koluna çarpıyor, yaşadım ordan biliyorum
  • Bir kere basima gelmisti.Arac kontrolden cikmak uzereydi.Bir sagdan bir soldan kontra verirken bir baktim silecekleri acmisim:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son anda kurtarmaya çalışırken elin sinyal koluna çarpması...
    Ama dörtlülerin otomatik devreye girmesi gerekiyor galiba..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de ki bir kaza videosunda da, kaza anında radyo değişiyordu :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Sanatsal bir yaklasim bence kaza sonrasi sessizlik icinde sadece sileceklerin calismasi

Kafanın direksiyona düşüp kornanın basılı kalması?

• Kaza anında panikle silecekleri çalıştırıyorsunuz direksiyonu sağa sola çevireyim derken eliniz çarpıyor istemsizce bende sinyal koluyla sileceği çalıştırmıştım önüme çıkan bi araçtan sıyrılırken

• cagatayu C kullanıcısına yanıt
    Sanki kolumuz çarpmasıdığı zamanlarda da çalışıyor çok ilginç gerçekten.

• Arka lastikler pes edip, yanimda olan kaldirimi karsima alinca, kontra yaparken, kornaya basmistim ben de reflex+adrenalin ile sonradan bakinca "ben neymisim be" dedigimiz işleri yapmış oluyoruz ; bu arada silecek sinyal falan nasibini aliyor tabi

• Görsel dikkat sadece.
  • Çarpışmanın uyguladığı anlık G kuvveti ile kendisi oturuyor yuvaya, zaten silecek kolu yumuşaktır, sinyal kolu daha ağırdır, genelde sinyal kolu hareket etmez kazalarda.
  • tahmin etmesi aşırı zor bir konu acaba kaza anında silecekler neden çalışır? yoksa acaba direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün elinin yanlışlıkla direksiyon simidinin hemen arkasında bulunan silecek koluna çarpmasıyla silecekleri çalıştırması tamamiyle tesadüfmü. aman tanrım inanılmaz bir cevap sanırım bu cevapla yılın nobel adayı olurum kesin....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WarSaw kullanıcısına yanıt
    Okuduktan sonra titredim hacı , o nasıl yorum öyle

• magic vision, hayata daha parlak bakmanızı sağlar.
    en kötü anlarınız da bile...

• Bu konuyu okuyunca aklıma ilyas salmanın oynadığı sarı mercedes filmi geldi.Adalet Ağaoğlu nun " Fikrimin ince gülü" adlı eserinden uyarlama muhteşem bir filmdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.