Şimdi Ara

Kaza raporunun değişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi kaza olayı yaşadık trafik polisi gelip olay yerinde Yüzde 75 karşı tarafı suçlu gösterdi. Aksam saatlerinde olay gerçekleşti. Kaza raporunu sabah almaya gittiğimizde yüzde 50 50 ye çevirdikleri görüyoruz. Böyle birsey mümkün mü niye durduk yere değiştirsinler oranı
    Edit
    Kaza raporunun değişmesi kaza da ben otobüsün yolundan ben geliyorum. Bmw nin olduğu yerden diğer araç geliyor. Benim olduğum yer ana cadde. Ve gördüğünüz gibi yol ver tabelası var diğer aracın geldiği yolda. Adam benim aracımım sağ arkasına vuruyor ben dönüyorum sürüklenerek başka bir araca çarpıyorum. Olay adli vaka yanımdaki arkadaşım yaralandı. Ama çok önemli bir şeyi yok. Trafik polisi geldi dediğim gibi oldu sonra olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U.KAYALI -- 27 Şubat 2020; 12:29:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu öne çıkarttım ilginç geldi , bilen arkadaşlar yazar umarım.

• Tutanak resmini, kaza resimlerini, kazayı gösteren krokiyi paylaşmanız mümkün mü?
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Güncelledim

• 50 50 vermeleri saçma olmuş. Anlattığınıza göre hızınızın yüksek olmasından dolayı size 25, karşı tarafa 75 vermişler gibi duruyor ilk tutulan tutanakta. İtiraz edebilirsiniz yol ver tabelasının olduğunu belirterek. Yol ver tabelası olmasa sağdan gelen haklıdır mantığı ile %100 siz kusurlu çıkardınız.
  • Yazımınızdan dolayı bir bilgi kirliliği olmuş. Trafik ekipleri, yaralamalı trafik kazalarında asla olay yerinde rapor veremez, en erken ertesi gün gidip alabilirsiniz. Sanırım size sözlü olarak bahsettiğiniz oranı söylemişler, sonrasında raporda oran farklı çıkmış. Eğer ben yanlış anladıysam ve ortada farklı oranları belirten iki rapor varsa işin rengi değişir. Eğer öyle bir durum söz konusuysa yazın, sizi yönlendirelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş kazası raporu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.