< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam sigortaya göre değişiyor sanırım. Benim Anadolu sigorta geçen senede bu senede 2500000 milyon TL. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Konunun ilk mesajındaki ihtarı okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. İhtara göre toplam zarar 37.518tl. ZTS araç başına 43 bin tl, kaza başına 86 bin tl ye kadar maddi zararı öder. Konu sahibinin sigorta şirketinden 21.487 tl almış gerisini istiyor kasko. Bu durumda zts'nın ödemek zorunda olmadığı bir şeyi istiyor olabilir ki konu sahibide ödemek zorunda olmayabilir. Ben konuya özel yazdım genel olarak değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam94 -- 25 Nisan 2021; 18:10:11 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 25 Nisan 2021; 23:9:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son durum nedir acaba, sigorta firmalarıyla görüşebildiniz mi? Bana da kaskonun bu yaptığı mantıklı gelmedi, bir açıklaması olmalı bunun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr0742 -- 27 Nisan 2021; 19:34:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |