Şimdi Ara

kaza sonrası Sigortadan gelen sok sonuç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz pazar günü tünelde yaptığımız kazayı size anlamak istedim ve çıkan sonucu söyleyeceğim. gerçekten şaşırtıcı. kazayı kısa ve öz anlatayım. tünelde sağ şeritte 70-80 arası bir hızla ilerlerken arkadan hızla yaklaşan bir araç direk arkadan çarptı ve bizi sol şeride savurdu tabi ki yolda lastik izleride sol şeritte de oldu. biz tutanakta sağ şeritte ilerlerken arkadan gelen aracın hızla bize çarptığını yazdık. karşı taraf ise solda ilerlerken onumuze kırdı yazdılar. tutanağın sonucunda 4-4 geldi. yani yarı yarıya gözlerimize inanamadık. ne yapmamız lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur62324 -- 24 Ağustos 2012; 18:52:41 >

• Adama niye öyle yazdırıyorsun ki? Çağır polisi gelsin.
  • itiraz edebiliyorsunuz ama bu tür durumlarda %50 veriyorlar kazada ölüm yaralanma yoksa iki tarafta birbirinin zıttını söylüyor ve bu kanıtlanamıyorsa (mobese tanık vs) basıyorlar %50 yi ama arkadan çarptıkları için her halukarda hatalı olmaları lazım önünüze çocuk çıksa aniden sola kırsanız size çarpsa suç kimde olacak ? benzer bir durumda bende %50 kusur yedim kaskom delindi falan. elinizde lastik izlerinin fotoğrafı araçların yerleri falan varsa onlarıda kullanın. ama pek bişey çıkarmı bilmiyorum
  • Tünelde kamera varsa bir araştırın bence.
  • Tünelde büyük ihtimal kamera vardır,inceletilmesini sağlayın ve itiraz edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 25 Ağustos 2012; 1:49:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.