Şimdi Ara

Kaza sonrasi tutanak sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bir arkadasim bugun bir kaza gecirdi. Kendisi yolda normal bir sekilde ilerlerken, karsi seritten gelen bir minibus u donusu yaparken sol arka kapi, camurluk ve tampona carpiyor. Hemen tutanak tutuyorlar ama minibuscu arkadasimin acemiliginden faydalanip telefonda konustugunu ekliyor tutanaga. Halbuki oyle bir durum yok. Kaza sonrasi fotograflar da belli. Olayin videosunu da minibus kamerasi kaydetmis. Bu olayda buyuk ihtimalle kusurun tamami minibuscuye cikar diye tahmin ediyorum ama tutanaktaki telefon meselesi nasil halledilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Minibüsçü arkadaş "ya tutarsa " demiş ama ispatlayamadıktan sonra kurtuluşu yok. Arkadaşınızın yerinde olsam sırf çakallık yaptığı için bir de değer kaybı davası açarım

•  Kaza sonrasi tutanak sorunu

Fotografi upload etmeye calistim telefondan ama olmadi. Yarin bilgisayardan edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luminator -- 20 Kasım 2016; 0:25:49 >
  • Ya tutarsa dedi ve tuttugunu dusunelim.
    Valla arkadaş kimsede din iman kalmamış. Ben kicimi kurtarayimda yalan dolan söylemişim,birinin kul hakkına girişim önemi yok.
    Öyle sahtekar bir ülkede yaşıyoruz ki.
    Heryerimize sirayet etmis duzenbazlik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.