Şimdi Ara

Kaza sonucu çelik jant hasar aldı. (Resimli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim. Allah korudu. Eğer ben o sokağa dönmüş olsaydım, direk camdan içeri girerdi demirler. Bır kısmı yol tutmuş zaten. O büyük bölümü gelmedi. İnceleri geldi ama nereden baksan 5-6 metre boyunda demirler ya da çelik tam bilmiyorum yapısını. Hızım normaldi belki daha hızlı olsaydım karşı tarafa da geçebilirdim. Allah korudu. Ama yarın bölge müdürlüğünü arayacağım ve jantları kabul etmediğini belirtip, bu jantları tamir ettirdiklerine dair yazı isteyeceğim ve İstanbul'da yer alan Sigorta Tahkim Komisyonu'na başvuru belgelerini göndereceğim. Diğer 3 jantı boyadıkları için ve orjinalliklerini bozdukları için onlarında yenisi ile değiştirilmesini talep edeceğim.
  • Sahibinden.com da uygun fiyatlı temiz orijinal jant ilanları mevcut.Buradan temiz işlem görmemiş bir takım bulup,tutarın sigorta şirketi tarafından karşılanmasını talep edin.
  • alaşım jant tamir felan olmaz olsada orjinalin yerini tutmaz bence saçmalık kesinlikle değiştirilmeli bunun alternatifi olamaz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

orjinalini bulamadıkları için tamir etmiştirler.

Aynen, o jantların sıfırı piyasada bulunmuyor dur, kasko şirketi ne yapacak çıkmacıdan, hurdacıdan jant mı alacak.
  • Bölge müdürlüğü ile görüştüm. Jant tamirinin yapılmasını olumsuz buldu. Yeniden eksper gönderiyor. Ve jant yenisi ile değiştirilecek. Acenta yerine direk bizi arayın dediler. Sorun çözüldü. Jant yenisi ile değiştirilecek. Şimdilik araba yarın falan çıkar herhalde, istetme jant ile kullanacağız yeni jant gelinceye kadar.
  • geçmiş olsun da, arabanızın rengi çok tatlıymış gerçekten
  • asdfg112 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Çelik jant diye tabir edilen Aluminyum alaşımlı jantların tamiri sağlıklı olmaz.. Değiştirmenizde fayda var..
  • Haklısınız, yeni jant ile değiştirilecek. Sonuçlandı sonunda.
  • Çok geçmiş olsun.
    Jantı degiştirmeniz yerterli diye düşünüyorum.
  • murat4458 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Jant yenisi ile değiştirilecek. Ön ve arka tamponlarda hasar vardı onlar yapılmış, bir de alt çamurluk düzeltilmiş. Yarın akşama doğru teslim alacağım sanırım aracımı. Şimdilik istetme jant ile kullanacağız. Yeni jant alındığında onu takacağız. Bölge müdürlüğü devreye girdi.
  • Yeni jant ile değiştirilecek. Bugün gidip bakacağım bir araca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

Çelik jant kaza esnasında, tır üzerinden düşen çelik demirler yüzünden kesildi. Sigorta şirketi de jantı değiştir dememize rağmen, tamir ettirmiş. Benim gönlüm razı olmuyor. İçim de rahat değil. Durumu Sigorta Tahkim Kurulu'na dilekçe vererek bildirmeyi düşünüyorum. Çünkü araç 4 teker üstünde gidiyor. Siz ne dersiniz ?

Kaza sonucu çelik jant hasar aldı. (Resimli)

alımunyum alasımlı jant var aracımda refuje sağlam vurdum eğildi,çatladı
    kaskoyu bozmadım 70 tl'ye iyi bi tornacı halletti.Ama kaskodan alacaksan kesin değiştirilsin derim.Senin hasarda bnımkıne gore hıc oyuzden tamırdede sıkıntı olmayacaktır.

• crowman kullanıcısına yanıt
    Ben yine de güveniyorum. O yüzden yeni jant takacaklar. Kaskom bozulmuyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jant yenisi ile değiştirildi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.