Şimdi Ara

kaza tespit tutanağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşlar ben 20 km. hızla yolda giderken bi araç arka arka çıkmak isterken birden önüme çıktı ve benim araçta eksper 2.250 tl hasar çıkardı ve bana yan sanayi parça göndereceklerini söyledi. ve bana dediği diğer araçta kusur görünmüyor sigorta şirketi ikinizede %50 kusur verebilir dedi.bu eksperin dediği doğrumu ikimizinde sigortası aviva

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN.

• Kazanın nasıl bir yolda ve nasıl şekilde olduğunu biraz daha detaylı anlatırsanız daha net bilgi alabilirsiniz. Şu haliyle kazada size çarpan araç tam kusurlu. Manevraları düzenleyen kurallara uymama.
  • mrb arkadaşlar aşağıya resim ekledim.
    ben sağa dönüş yaptıktan sonra 100 metre gitmeden 20km hızla giderken önüme geri gelen bi araçla çarpıştım.eksper bana %50 verebilirler dedi bu nasıl bir iş diğer taraf ben suçluyum diyor.tutanağada yazdık.tutanak bilgileri

karşı taraf;KULLANMAKTA OLDUĞUM xx FN 243 PLAKALI ARAÇLA GERİ GELEREK ANAYOLA ÇIKMAK İSDERKEN VE BİR ANLIK DALGINLIKLA xxxxxx İSTİGAMETİNE GİTMEKTE OLAN A.G YÖNETİMİNDEKİ xx FE 352 PLAKALI ARACIN ÖN TARAFINA KENDİ ARACIMIN ARKA TARAFI İLE ÇARPTIM.

kendi tarafımda ise; KULLANMAKTA OLDUĞUM xx FE 352 PLAKALI ARAÇLA xxxx İSTİGAMETİNE GİTMEKTE İKEN A.A YÖNETİMİNDEKİ xx FN 243 PLAKALI ARAÇ GERİ GELMEK SURETİ İLE KULLANMAKTA OLDUĞUM ARACA SAĞ ÖN TARAFTAN ÇARPMIŞTIR.

resimler:
     kaza tespit tutanağı

kaza tespit tutanağı

ve birde ekper bana biz trafik sigorta kazalarında her zaman yan sanayi parça gönderirz dedi.bu nasıl işdir arkadaşlar.

lütfen arkadaşlar yardımcı olun.bu konuda bilgi verin. birde iki aracın sigortasıda aviva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vagabond86 -- 12 Haziran 2010; 10:09:58 >

• Fotoğraflardan görüldüğü üzere araç sizi beklemesi gerekirken manevra yapmaya kalkmış. yani kamyonet tam kusurlu. Yalnız bu benim şahsi görüşümdür. En doğru kararı kazayı inceleyen tramer uzmanı verecektir. Ayrıca eksper size sallamış. Aracı istediğiniz yerde yaptırabilirsiniz. Ben de iki ay kadar önce kaza yapmıştım. arka sağ kapı ezilmişti. Tanıdık ustaya götürdük. Eksper geldi baktı. Kapı orijinali ile değişti.
    Edit: iki sigorta da avivaymış. Kısaca söyleyim siz anlarsınız. %50 nizi yedirmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss01 -- 11 Haziran 2010; 20:40:38 >
  • Herkes durumun farkında,öbür araç size çarptım diyor.Ee bu ekspertler daha niye %50 diyorlar anlamadım.
    Benim zaten hhiç güvenim yok bu uzmanlara,yaptığım kazayı birebir görenlerin ve fotoğraflara ''tanıdık tanımadık'' yorum yapanların görüşlerinin aksine anayodan gelen beni,biranda önüme çıkan araca sırf ''ben'' çarptım diye %100 kusurlu bulmuşlardı.
    Diğer taraftan yan sanayii de ne demek oluyormuş,en ucuza getirmeye çalışacaklar ya,kimbilir ne kadar baştan sağma ilgenecekler araçla.
  • arkadaşlar vermiş olduğunuz cevaplar için teşekkür ederim.cevaplarınız beni çok rahatlattı.bu sigorta bana yan sanayi parça gönderirse itiraz edebilirmiyim ben bu parçayı kabul etmiyorum diye.
  • Aracın kaç model, yeniyse yan sanayi parça için itiraz et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza tutanağında yalan
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araba fıat-tempra sxa 1996 model bu zamana kadar bütün parçaları orjinal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.