Şimdi Ara

Kaza tutanagi hakkinda bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayin arkadaslar. 17 yildir ilk kez Cumartesi gunu bir kaza gecirdim. Iki tarafta da bir sorun yok, sadece kucuk hasar var. Konu hakkinda tecrubesizim, bilgiye ihtiyacim var. Kisaca size durumu ozetleyeyim.

Sehir icinde ara yollardan birinde giderken tali yoldan gelen bir bayan surucu bir anda onume kirdi, freni kokledim ama yavas da olsa yandan on tarafina carpmayi engelleyemedim. Benim arabamda sag farin ustunde biraz boya kalkmasi ve 1cm kadar kaporta cokmesi var. Onun arabasinda biraz daha fazla kaporta cokmesi var.

Kendisi suclu oldugunu kabul etmedi. Her iki arabada da sadece zorunlu trafik sigortasi var, kasko yok. Biz yine de tutanak tuttuk, tum bilgileri girdik, cizimi yaptik, imzaladik. Ruhsat, kimlik fotokopileri ile aldik. Olaydan sonra benim de konudaki acemiligimden dolayi "Gorusler" kismini bos biraktigimizi farkettim. Olay yerinde kazanin fotograflarini cektim.

Gorusler kismini bos biraktigimizi dusunurseniz, fotograflarla birlikte bu tutanak kabul edilir mi yoksa bu kisim bos oldugu icin bir ise yaramaz mi? Bu konu hakkinda goruslerinizi belirtirseniz memnun olurum.

Bir de bu evraklari ve fotograflari sanirim karsi tarafin sigorta sirketine ulastirmam gerekiyor. Bunun belli bir suresi var mi?
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrefb -- 10 Aralık 2012; 13:29:51 >

• Görüş kısmını doldurmanız kusurun kimde olduğunun tespit edilmesi için önemli. Eğer işleme koymadıysanız karşı tarafla görüşüp yenisini doldurun. Elinizdeki evrakları aracınızı tamir ettireceğiniz servis/tamirci işyerine araçla birlikte teslim ediyorsunuz. Onlar tamirata başlamadan sigorta eksperine haber veriyor. Eksper evraklara bakıyor. Tamirat için sizin kusur durumunuza göre ödemeye onay veriyor ya da vermiyor. geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.