Şimdi Ara

kaza yaptım araç sahibi masrafları karşılamıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kafasını yastığa koyupta huzurlu bir şekilde nasıl uyuyabiliyorlar acaba?
    150-220 tl lik bir hasar,
    üstelik cebinden de çıkmayacak, zorunlu trafik sigortan ödeyecek, neyden kaçıyorsa artık?
    değermi 3-5 kuruş için bu yaptığına?
    hiç mi vicdan yok, hiç mi omurga yok bunlarda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airarmada

gecenlerde banada birisi tiklatti abi yapalim tutanaga gerek yok falan ulan dedim hem carpiyosun hem konusuyosun doldur sunu cek git sustu doldurdu.
    aracta hasar gorunmese bile icerden tirnak kirilmistir 5tl lik bile hasar olsa tutanak tuttururum yok oyle yagma.

En iyisini yapıyorsunuz hocam tutanak tutsaydık şimdi adam karşılamıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın aracı bulup beyzbol veya golf sopası ile aracın camlarını indir.
  • Kac tane kaza yaptım hepsinde ya hallederiz tutanağı mantığı vardı. Tutanak yoksa polis çağırıyorum diyorum adamlar kıpırdamıyor. Birde kaza olunca baktım adamla anlayamıyorsunuz hemen polisi arayın durumu izah edin 15 dk gelir ekipler sonra adam ne halt yerse yesin. Hayır adamın hakkını yiyip ne geçecek eline ben durmadım diyor birde. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derniere -- 13 Ekim 2014; 14:08:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamın adresi zaten bellidir. aracını baştan sona kadar kazıya kazıya çizin.
  • arıcınıza bir kamera alın (iş işten geçti ama sonraki olaylar için çözüm olur). Sonra size çarpan kişiyi tekrar arayın ve "kardeş, gel iyi niyetle çözelim bu işi, yoksa kamera kayıtları ile birlikte polise başvuracağım, sen uyanıklık yapıyorsun ama araç içi kameram o an kayıttaydı" şeklinde bildirin. O zaman belki çark edebilir. Ayrıca, olay sonrası ilk arayan sizsiniz. Telefon kayıtları (arama zamanı vs) incelendiğinde haklılığınız için delil teşkil eder mi bilmiyorum.

Yani çarpan adam ben size çarptım diye mi arar, yoksa zarar gören "zararımı karşılayın lütfen" diye mi arar?

Elbette iyi niyetliler vardır ama orana vurursak bu düşük ihtimal kalır.
  • Herşeyi geçtim bir insan 150-200 lira için neden sülalesindeki bayanlara küfür ettirir onu anlamıyorum.Nasıl bir memleket olduk biz.Dini boyutu hak hukuk hepsini geçtim insan böyle birşeyi kendine yakıştırmamalı öncelikle.
  • ne insanlar var arkadaş insan demeye de dilim varmıyor ya
  • 200 TL masraf için dava açmaya kalkarsan cebinden 2,3 katı çıkar dostum.Geçmiş olsun Memlekette bu kadar şerefsiz insanlarda var işte!..
  • sokrates41 kullanıcısına yanıt
    zaman kaybetmeden tanıdık polis bul, işin hallolabilir. buradan numarasini millete falan verme farkederse numarasini degistirir suç duyurusunda bulunabilir, senin eline bir sey gecmez. polise elinde delil varmis gibi arat vesaire bi senaryo kurun işte.

bir de kazanin fotolarini atabilir misin?

• Bu devirde güven olmaz kimseye. Yap tutanağını acıma kimseye.
  • fotoğraf çekmedinmi at bi bakayım. plaka belirsiz mi? plakayıda ver
  • valla hic bi sey sasirtmiyo bu ulkede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıtaları korkutan biz müslüman türkler ne hale gelmişiz. Yazıkki ne yazık. Bize babamızın ılk öğrettiği şey yalan söylememek oldu. Şimdi insanlar çatır çatır yalan söylüyor. Hemde ne için!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: derniere

Kac tane kaza yaptım hepsinde ya hallederiz tutanağı mantığı vardı. Tutanak yoksa polis çağırıyorum diyorum adamlar kıpırdamıyor. Birde kaza olunca baktım adamla anlayamıyorsunuz hemen polisi arayın durumu izah edin 15 dk gelir ekipler sonra adam ne halt yerse yesin. Hayır adamın hakkını yiyip ne geçecek eline ben durmadım diyor birde. Geçmiş olsun.

Sağ olun hocam.Polis arayacam dedim ama adam ufak birşey aramamıza gerek yok dedi hallederiz falan değince bende güvendim.Ama bundan sonra sürtse hemen tutanak tutturacam

• quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

adamın adresi zaten bellidir. aracını baştan sona kadar kazıya kazıya çizin.

Adresini tam olarak bilmiyorum ama akşam saatleri olduğu için evine gidiyordur diye tahmin ediyorum.olay yeni kentte oldu kocaeli de bilen vardır belki çamlıktan yukarı çıkarken 4 yol tarzında bir yol var

• quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

arıcınıza bir kamera alın (iş işten geçti ama sonraki olaylar için çözüm olur). Sonra size çarpan kişiyi tekrar arayın ve "kardeş, gel iyi niyetle çözelim bu işi, yoksa kamera kayıtları ile birlikte polise başvuracağım, sen uyanıklık yapıyorsun ama araç içi kameram o an kayıttaydı" şeklinde bildirin. O zaman belki çark edebilir. Ayrıca, olay sonrası ilk arayan sizsiniz. Telefon kayıtları (arama zamanı vs) incelendiğinde haklılığınız için delil teşkil eder mi bilmiyorum.

Yani çarpan adam ben size çarptım diye mi arar, yoksa zarar gören "zararımı karşılayın lütfen" diye mi arar?

Elbette iyi niyetliler vardır ama orana vurursak bu düşük ihtimal kalır.

Hocam adamı arasam desem bile artık yemez ilk desem belki yerdi ama artık çok geç.Araç kamerası da şuanda takmayacağım aracı satıyoruz şuanda diğer aracı aldığımda ilk işim kamera taktırmak olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Musbab

Herşeyi geçtim bir insan 150-200 lira için neden sülalesindeki bayanlara küfür ettirir onu anlamıyorum.Nasıl bir memleket olduk biz.Dini boyutu hak hukuk hepsini geçtim insan böyle birşeyi kendine yakıştırmamalı öncelikle.

Aynen katılıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: HUNTER.

200 TL masraf için dava açmaya kalkarsan cebinden 2,3 katı çıkar dostum.Geçmiş olsun Memlekette bu kadar şerefsiz insanlarda var işte!..

Sağ ol hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hftblgc

zaman kaybetmeden tanıdık polis bul, işin hallolabilir. buradan numarasini millete falan verme farkederse numarasini degistirir suç duyurusunda bulunabilir, senin eline bir sey gecmez. polise elinde delil varmis gibi arat vesaire bi senaryo kurun işte.

bir de kazanin fotolarini atabilir misin?

Hocam tanıdık polis yok maalesef.bu da resim araç geldi ses gelir gelmezde durdu ve hemen arabayı ileri aldı .tampon esnedi tırnakları attı bir yerde de boya attı çatladı
     kaza yaptım araç sahibi masrafları karşılamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates41 -- 13 Ekim 2014; 18:29:50 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.