Şimdi Ara

kaza yaptım araç sahibi masrafları karşılamıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işini sağlam yapmak lazım her zaman, ama oluyor bazen istemsizce kötü tecrübe olmuş diyelim neyseki fazla birşey yokmuş. geçmiş olsun
  • Bence iyi olmuş. Tuttrumazsaniz tutanak böyle olur. Akli sira tutanak tutturmadan ve kaza expertize geçmeden isini halledip satarken sahibindene "kazasiz boyasiz tertemiz" diyr ilan koyacaktin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Çok zor kazanın şiddetine bağlı.Hafif bir dokunmaysa belli olmaz belki yerde fren izleri olursa belirlenebilir.Ama süratli bir çarpışma olursa kopan parçaların düştüğü pozisyondan belli olur ama bunun için kimse uğraşmaz.Bu arkadaşta artık Allah'ından bulsun diyecek, zaten ufak tefek kırık çizik ise bence hiç uğraşmayın derim ileride daha büyük darbe alma olabilir ,masrafa değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Ben olsam hiç vakit kaybetmeden polisi arar vurup kaçtığını söylerdim.

Hocam keşke öyle yapsaydım ama artık adanla kavga edecek duruma geldim.telefonda ben suçluymuşum gibi arama yoksa tutanak tuttururum falan benim aracında da hasar var dedi.Yalnız adamı gördüğüm yerde iyi bir yapıştaracam kendine gelsen şerefsiz. Güvendik uğraşmıyak dedik başımıza ne geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

Yedi sulalesine saydirir kapatirdim telefonu

Hocam yok gerek yok ben lafta değilde icraat yapacağım arabasının egzozuna tornavidayı geçerirdim mi tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

Geçmiş olsun kardeşim . Sorun sizin ön tamponda olduğu için kasko Şirketine falan inandıramazsın . Karşı taraf çok zeki birisi olabilir ki öyle :) arkadan vurdun Demiş .. Ki adam teknik olarak HAKLI gözükür .. En iyisi bu olayı unut kardeş . Haram zıkkım olsun de .

Sağ olun hocam.Artık mecburen boş vereceğim.Ama aracı görürsem affetmem hasarıda geçtim böyle şerefsizlik yapacağı hiç aklıma gelmezdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Adama o zaman masrafınızı karşılayayım değin.

Sonra modifiye bir şahinle adamın aracın arkasına sağlam bir gömüp kaçın derim sonra ne vurması diye adamı ararsınız.

Anca ondan anlar bunlar.

Bunun benzeri de bir tane kadın symbolle kaydırıp bir servisin tamponuna dokunmuştu kadın sonra inip adamlara geldiniz vurdunuz

diye çemkirmişti çok gülmüştüm.

Aracı görünce ilk hedefim egzoz sonrası tekeri patlatmak olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Dostum geçmiş olsun.

Yahu memlekette ne kadar OÇ var hayrettir ya!..

Sağ ol dostum.Aynen katılıyorum sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Olur böyle şeyler

Benzeri basimiza gelmisti, tutanak tutmadan kaza yerini terk etmeyeceksin, kulagina kupe olsun.

Aklım başıma geldi bundan sonra tutanaksız bırakmam.Bide araca araç kamerası şart onu bugün anladım

• Ahhh böyleleri bana denk gelmiyor ki... Bana denk gelen "abi özür dilerim abi, kusura bakma abi" diyip yumaşatıyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeArAnGeL -- 12 Ekim 2014; 23:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gr4phics

araç içi kameralar bu gibi durumlar için şart ne olacağı kimin ne diyeceği belli olmuyor,

Aynen hocam haklısınız keşke olsaydı da haklı olduğumu kanıtlayabilseydim

• Günümüz Türkiye'sinde eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksin. Üşenmeden oturup tutanak tutmalı herkes. Vay efendim tutmayalım diye ısrar ederse çağır trafiği güzel güzel tutanak da tutar, parasını da öder...

+ Geçmiş olsun...

• Yahu sizin ki bir şey değilmiş yine.

Geçen bize TEM-İkitelli mevkiinde en sol şeritte arkadan bir Qashqai vurdu. Bizim aracımızda Combo. Arka bagaj kapağının orası yamuldu, içeri geçti. Adam ısrarla "...burası benim vurmamla olmadı" deyip durdu.

Bu önceden böyle değildi falan diyor. Nerden biliyorsa artık. Sonra arabaya binip gitmeye çalıştı. Polisi aradık direkt. Sonra polis geldi vs.

Keşke sizde polisi arasaydınız hemen o anda. En azından tutanak tutmasanız bile bir yerlere şikayetinizi bildirmiş olurdunuz.

Millet iyice kafayı yedi.

edit: Bu arada bu haysiyetsiz arkadaşa güzel bir ders verebiliriz.

İsteyenlere özelden numarasını PM'leyin. Gerisini gönüllülere bırakın.

_________________________________________________________________________________________________________________________
    Bana imza kullandırtmayan foruma karşılık her mesajımın sonuna imzamı ekliyorum ;

Tofaş Kartal 5 Vites 1991-1.6 75 Hp Beyaz Orijinal klimalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 12 Ekim 2014; 23:27:23 >

• Geçmiş olsun.

Yıllar önce kadının biri gelip çaktı arkadan yavaş da olsa. Şirket arabası beni işten atarlar diye ağlayıp zırladı. Ertesi gün de pişkinlik yapıp telefonu suratıma kapadı.

Gerçi ben de inşallah şirketteki tüm erkekler aynı anda seni.... demiştim de içim ferahlamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Araç kamerası olsaydı uğraşmazdınız

Keşke alıp taksaydım

• Etraf yalancı hırsız aşağılık tiplerle ve bunları yalayanlarla dolu aman dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Darbe, aracın önünde olduğu ve olay yerinde tutanak tutmadığınız için yapacağınız şeyler sınırlı..

Bir bardak soğuk içip zararı kabullenmek. Kaskonuz varsa servise giderek bir tutanak tutup, gece park yerinde tespit edemediğimiz biri araca dokunup kaçmış diyerek tutanakla kaskoya başvurmak ve hasarı kaskodan yaptırmak , sonra da bir araç kamerası almak.

Maalesef hocam arabada kasko yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: çölde bir kum tanesi

lanet olsun diyip cebinizden yaptıracaksınız büyük ihtimal ama bu tarz insanlara gerekli dersi vermediğimiz sürece bunlar var olmaya devam edecek. Gerekli ders nedir o size kalmış bence temiz bir dayaktır .

Kendim yaptıracam artık başka çaresi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Aslında bunu ben de merak ediyorum
    Benim eşimin başına benzeri geldi

Bu bölümde konuya çok da faydası olmayacak başımıza gelen bir kazayı anlatıyorum isteyen son cümlelere atlayabilir

Jipli bir kadın geri vitese takıp eşimin aracına vurdu ve tutanak tutmayacağım diye tutturdu

Polis çağırdık jipli tiplere polis iki sebepten çok kızdı birincisi kızın sevgilisi olan genç habire benim babam 1800 araç sahibi bir filonun sahibi cümlesini yirmi kere filan kurdu doğrudur herhal jip merso tipler oldukça havalıydı diyelim

Fakat çocuk gücünü abarta abarta bi hal oldu
    polis benim duyacağım onun duymayacağı şekilde şımarık herif her şeyi parayla halledebileceğini zannediyor dedi sürekli sizi de görürüz gibi laflara ayrı ayar oldu
    zaten tutanak tutmamasına çok kızdı sonunda kızım sen geri vitese taktın mı takmadın mı dedi taktım ama yarım metre gittim arkadan vurdular dedi ki yalan

polis kıza dikte ederek öyle cümleler yazdırdı ki helal olsun dedim ince ince suçunu itiraf ettirdi tutanakta yani polis çağırmaları ve polisin harbici bi abi çıkması bizi kurtardı ve aslında şımarıklıkları bize yaradı

Ama hep düşündüm acaba bunu eksper ayırd edebilir miydi yani eşimin arabası duruyordu ve geri geri gelip çarptı böyle olunca hasar eşimin ona arkadan çarpmasından farklılık gösterir ve eksper bunu ayırd edebilir miydi acaba

Bilen varsa ve yanıtlarsa şimdiden teşekkürler

Bu konudaki olayla ilgili olarak da hukuki haklarınız devam ediyor bir tanık bulsanız da mahkemelerde süründürseniz keşke her mahkemeye de bizzat gidip suratına (mecazen de olsa) tükürseniz

İnsanlar hem şuçlu hemde üste çıkmaya çalışıyorlar.Bunlara fırsat vermemek lazım ama elimde kanıt yok oralarda hiç kamera yok

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

kaza fotograflarini cekmediniz mi ? benzeri bizimde basimiza geldi arkadan polo carpmisti numarasini birakti gitti,aradik sanayide tanidigi ustanin adresini verdi yaptirdik

Çektim ama işi yaramayacak çünkü arkadan gelip vurdun diyecek ve uğraş dur

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.