Şimdi Ara

kaza yaptım araç sahibi masrafları karşılamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün akşam hafif bayır dört yolda önümüzdeki araç yola çıkmak istedi fakat sağdan araç hızlı gelince korktu ve geri vitese taktı hızlı bir şekilde geri geldi bizi arabaya vurdu.tabi ben onu görüp geriye takana kadar geldi vurdu.neyse arabada çok bir hasar yok boya attı biraz neyse indik falan adamla konuşuyoruz kaza tutanağıyla falan uğraşmak istemedik yarın hasar konusunda konuşup anlaşırız dedi adam bizde tabi biz resim aldık plaka ve adamın numarasını aldık sonra o yoluna ben yoluna devam ettik bugün adamı aradım dedim dün gelip vurmuş tunuz diye adam ilk cevabı yok ne vurması siz gelip arkadan vurdunuz dedi.şaşırdım kaldım vurduğumuz yerde kamera falanda yoktu araç kamerası da yoktu adamı dava edecek delilimde yok Ben tutanak tutsam bu şekilde benim lehimde mi olur yoksa alehimde mi kanıt olmadığı için adam yine inkar edecektir ama sonuç ne olur arkadaşlar acil yardım lütfen. EDİT:Masraf yaklaşık 150-200 arası macun çekilecek boyanacak hafifde düzeltilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrates41 -- 12 Ekim 2014; 19:56:52 >

• Ben olsam hiç vakit kaybetmeden polisi arar vurup kaçtığını söylerdim.
  • Yedi sulalesine saydirir kapatirdim telefonu
  • Geçmiş olsun kardeşim . Sorun sizin ön tamponda olduğu için kasko Şirketine falan inandıramazsın . Karşı taraf çok zeki birisi olabilir ki öyle :) arkadan vurdun Demiş .. Ki adam teknik olarak HAKLI gözükür .. En iyisi bu olayı unut kardeş . Haram zıkkım olsun de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twist Of Fate

Geçmiş olsun kardeşim . Sorun sizin ön tamponda olduğu için kasko Şirketine falan inandıramazsın . Karşı taraf çok zeki birisi olabilir ki öyle :) arkadan vurdun Demiş .. Ki adam teknik olarak HAKLI gözükür .. En iyisi bu olayı unut kardeş . Haram zıkkım olsun de .
    Adama o zaman masrafınızı karşılayayım değin.

Sonra modifiye bir şahinle adamın aracın arkasına sağlam bir gömüp kaçın derim sonra ne vurması diye adamı ararsınız.

Anca ondan anlar bunlar.

Bunun benzeri de bir tane kadın symbolle kaydırıp bir servisin tamponuna dokunmuştu kadın sonra inip adamlara geldiniz vurdunuz

diye çemkirmişti çok gülmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 12 Ekim 2014; 20:15:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Adama o zaman masrafınızı karşılayayım değin.

Sonra modifiye bir şahinle adamın aracın arkasına sağlam bir gömüp kaçın derim sonra ne vurması diye adamı ararsınız.

Anca ondan anlar bunlar.

Bunun benzeri de bir tane kadın symbolle kaydırıp bir servisin tamponuna dokunmuştu kadın sonra inip adamlara geldiniz vurdunuz

diye çemkirmişti çok gülmüştüm.

Alıntıları Göster
    Dostum geçmiş olsun.

Yahu memlekette ne kadar OÇ var hayrettir ya!..

• Benzeri basimiza gelmisti, tutanak tutmadan kaza yerini terk etmeyeceksin, kulagina kupe olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Dostum geçmiş olsun.

Yahu memlekette ne kadar OÇ var hayrettir ya!..

Alıntıları Göster
    araç içi kameralar bu gibi durumlar için şart ne olacağı kimin ne diyeceği belli olmuyor,
  • Millet kafayı yemiş.
  • Araç kamerası olsaydı uğraşmazdınız
  • Çok sahtekâr oldu bu millet çok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

Çok sahtekâr oldu bu millet çok..
    Darbe, aracın önünde olduğu ve olay yerinde tutanak tutmadığınız için yapacağınız şeyler sınırlı..

Bir bardak soğuk içip zararı kabullenmek. Kaskonuz varsa servise giderek bir tutanak tutup, gece park yerinde tespit edemediğimiz biri araca dokunup kaçmış diyerek tutanakla kaskoya başvurmak ve hasarı kaskodan yaptırmak , sonra da bir araç kamerası almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 12 Ekim 2014; 21:14:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Araç kamerası olsaydı uğraşmazdınız
    lanet olsun diyip cebinizden yaptıracaksınız büyük ihtimal ama bu tarz insanlara gerekli dersi vermediğimiz sürece bunlar var olmaya devam edecek. Gerekli ders nedir o size kalmış bence temiz bir dayaktır .
  • Aslında bunu ben de merak ediyorum
    Benim eşimin başına benzeri geldi

Bu bölümde konuya çok da faydası olmayacak başımıza gelen bir kazayı anlatıyorum isteyen son cümlelere atlayabilir

Jipli bir kadın geri vitese takıp eşimin aracına vurdu ve tutanak tutmayacağım diye tutturdu

Polis çağırdık jipli tiplere polis iki sebepten çok kızdı birincisi kızın sevgilisi olan genç habire benim babam 1800 araç sahibi bir filonun sahibi cümlesini yirmi kere filan kurdu doğrudur herhal jip merso tipler oldukça havalıydı diyelim

Fakat çocuk gücünü abarta abarta bi hal oldu
    polis benim duyacağım onun duymayacağı şekilde şımarık herif her şeyi parayla halledebileceğini zannediyor dedi sürekli sizi de görürüz gibi laflara ayrı ayar oldu
    zaten tutanak tutmamasına çok kızdı sonunda kızım sen geri vitese taktın mı takmadın mı dedi taktım ama yarım metre gittim arkadan vurdular dedi ki yalan

polis kıza dikte ederek öyle cümleler yazdırdı ki helal olsun dedim ince ince suçunu itiraf ettirdi tutanakta yani polis çağırmaları ve polisin harbici bi abi çıkması bizi kurtardı ve aslında şımarıklıkları bize yaradı

Ama hep düşündüm acaba bunu eksper ayırd edebilir miydi yani eşimin arabası duruyordu ve geri geri gelip çarptı böyle olunca hasar eşimin ona arkadan çarpmasından farklılık gösterir ve eksper bunu ayırd edebilir miydi acaba

Bilen varsa ve yanıtlarsa şimdiden teşekkürler

Bu konudaki olayla ilgili olarak da hukuki haklarınız devam ediyor bir tanık bulsanız da mahkemelerde süründürseniz keşke her mahkemeye de bizzat gidip suratına (mecazen de olsa) tükürseniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 12 Ekim 2014; 21:22:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Ben olsam hiç vakit kaybetmeden polisi arar vurup kaçtığını söylerdim.

Katılıyorum
  • kaza fotograflarini cekmediniz mi ? benzeri bizimde basimiza geldi arkadan polo carpmisti numarasini birakti gitti,aradik sanayide tanidigi ustanin adresini verdi yaptirdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

kaza fotograflarini cekmediniz mi ? benzeri bizimde basimiza geldi arkadan polo carpmisti numarasini birakti gitti,aradik sanayide tanidigi ustanin adresini verdi yaptirdik
    Adam sen çarptın deyince yalanda olsa araç içi kamerası kullanıyorum videosu mevcut yalanını atamadınız mı
  • Tam şerefsizmiş..
  • tutanak almadan bırakırsan öyle olur işte.
  • Bir fizik yada makine muhendisi her turlu ondeki mi kaydi arkadaki mi ileri gitti kazanin olusunu anlayabilir ama eksper dedigimiz bos gezenin kendini bes dakikada kanun sanan kendini bilmez biri bunu anlayamaz. Bu kadar kafanizda eksperi buyutmeyin. Kac tane eksperi gerek konut sigortasinda gerek arac bilgide ve ispatlamada alt ettigimi iyi bilirim. Sigorta sirketleri bu eksperleri ilah gibi gosterip milleti korkutuyor. Eksper dedigin sadece sigortanin ben usendim yerimden kalkamiyorum bi zahmet gitte bakiver dedigi takim elbise icindeki iscidir. Onun isi sigorta sirketini kollamaktir. Sizin isinizse hakkinizi korumaktir.
    Bundan sonra uc bes paraya kiyip kendinize arac kamerasi edinin. Yoksa ekspermi suclu olan carpip kacan adammi dersiniz sonu gelmez serefsizler coplugunde sesinizi duyurmak icin cabalayip durursunuz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.