Adam sen çarptın deyince yalanda olsa araç içi kamerası kullanıyorum videosu mevcut yalanını atamadınız mı
Aklıma gelmedi değil ama yalan söylemeyi beceremiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: swordmaster
Bir fizik yada makine muhendisi her turlu ondeki mi kaydi arkadaki mi ileri gitti kazanin olusunu anlayabilir ama eksper dedigimiz bos gezenin kendini bes dakikada kanun sanan kendini bilmez biri bunu anlayamaz. Bu kadar kafanizda eksperi buyutmeyin. Kac tane eksperi gerek konut sigortasinda gerek arac bilgide ve ispatlamada alt ettigimi iyi bilirim. Sigorta sirketleri bu eksperleri ilah gibi gosterip milleti korkutuyor. Eksper dedigin sadece sigortanin ben usendim yerimden kalkamiyorum bi zahmet gitte bakiver dedigi takim elbise icindeki iscidir. Onun isi sigorta sirketini kollamaktir. Sizin isinizse hakkinizi korumaktir. Bundan sonra uc bes paraya kiyip kendinize arac kamerasi edinin. Yoksa ekspermi suclu olan carpip kacan adammi dersiniz sonu gelmez serefsizler coplugunde sesinizi duyurmak icin cabalayip durursunuz.
Katılıyorum hocam eksperlerin yaptığı tek şey gelip şirketi nasıl haklarım diye rapor yazması
quote:
Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN
işini sağlam yapmak lazım her zaman, ama oluyor bazen istemsizce kötü tecrübe olmuş diyelim neyseki fazla birşey yokmuş. geçmiş olsun
Sağ olun hocam.Aynen Allahtan çokbirşey yok
quote:
Orijinalden alıntı: obmann
Bence iyi olmuş. Tuttrumazsaniz tutanak böyle olur. Akli sira tutanak tutturmadan ve kaza expertize geçmeden isini halledip satarken sahibindene "kazasiz boyasiz tertemiz" diyr ilan koyacaktin...
Hocam alakası yok.şuan araç zaten sahibinde de ilanda araçta tavan şasiler hariç boyalar var ilanada yazdım
quote:
Orijinalden alıntı: DeArAnGeL
Ahhh böyleleri bana denk gelmiyor ki... Bana denk gelen "abi özür dilerim abi, kusura bakma abi" diyip yumaşatıyor beni.
Hocam arabadan inince biraz sert çıktım adam altan aldı ne bilim böyle yapacağını
quote:
Orijinalden alıntı: DeArAnGeL
Ahhh böyleleri bana denk gelmiyor ki... Bana denk gelen "abi özür dilerim abi, kusura bakma abi" diyip yumaşatıyor beni.
Hocam bende araçtan inince biraz sert çıktım.ama adam alttan aldı falan bende güvendim ne bileyim böyle yapacağını
quote:
Orijinalden alıntı: 17Scorpion
Günümüz Türkiye'sinde eşeğini sağlam kazığa bağlayacaksin. Üşenmeden oturup tutanak tutmalı herkes. Vay efendim tutmayalım diye ısrar ederse çağır trafiği güzel güzel tutanak da tutar, parasını da öder...
+ Geçmiş olsun...
Sağ olun hocam ama ufaktı adamda hallederiz falan deyince bende pek uğraşmadım
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Yahu sizin ki bir şey değilmiş yine.
Geçen bize TEM-İkitelli mevkiinde en sol şeritte arkadan bir Qashqai vurdu. Bizim aracımızda Combo. Arka bagaj kapağının orası yamuldu, içeri geçti. Adam ısrarla "...burası benim vurmamla olmadı" deyip durdu.
Bu önceden böyle değildi falan diyor. Nerden biliyorsa artık. Sonra arabaya binip gitmeye çalıştı. Polisi aradık direkt. Sonra polis geldi vs.
Keşke sizde polisi arasaydınız hemen o anda. En azından tutanak tutmasanız bile bir yerlere şikayetinizi bildirmiş olurdunuz.
Millet iyice kafayı yedi.
edit: Bu arada bu haysiyetsiz arkadaşa güzel bir ders verebiliriz.
_________________________________________________________________________________________________________________________ Bana imza kullandırtmayan foruma karşılık her mesajımın sonuna imzamı ekliyorum ; TofaşKartal5 Vites 1991-1.6 75 Hp Beyaz Orijinal klimalı
Aynen hocam insanlar kafayı yemiş.Hocam bu arada nasıl bir şey diyebiliriz.isteyene numarasını atarım.
quote:
Orijinalden alıntı: sokrates41
quote:
Orijinalden alıntı: obmann
Bence iyi olmuş. Tuttrumazsaniz tutanak böyle olur. Akli sira tutanak tutturmadan ve kaza expertize geçmeden isini halledip satarken sahibindene "kazasiz boyasiz tertemiz" diyr ilan koyacaktin...
Hocam alakası yok.şuan araç zaten sahibinde de ilanda araçta tavan şasiler hariç boyalar var ilanada yazdım
Alıntıları Göster
Ucuz araç ilanı açıp sahibinden e numarasını verin,çeşitli gey sitelerine telefon dağıtın.Reklam gönderen yerlere telefon no sunu kaydettirin.En azından böyle birşey yapabilirsiniz.
sokrates41
kullanıcısına yanıt
Cozumu var ama etik degil.
quote:
Orijinalden alıntı: nk061
Yahu sizin ki bir şey değilmiş yine.
Geçen bize TEM-İkitelli mevkiinde en sol şeritte arkadan bir Qashqai vurdu. Bizim aracımızda Combo. Arka bagaj kapağının orası yamuldu, içeri geçti. Adam ısrarla "...burası benim vurmamla olmadı" deyip durdu.
Bu önceden böyle değildi falan diyor. Nerden biliyorsa artık. Sonra arabaya binip gitmeye çalıştı. Polisi aradık direkt. Sonra polis geldi vs.
Keşke sizde polisi arasaydınız hemen o anda. En azından tutanak tutmasanız bile bir yerlere şikayetinizi bildirmiş olurdunuz.
Millet iyice kafayı yedi.
edit: Bu arada bu haysiyetsiz arkadaşa güzel bir ders verebiliriz.
_________________________________________________________________________________________________________________________ Bana imza kullandırtmayan foruma karşılık her mesajımın sonuna imzamı ekliyorum ; TofaşKartal5 Vites 1991-1.6 75 Hp Beyaz Orijinal klimalı
Aynen hocam millet kafayı yemiş.Hocam bu arada nasıl bir ders verebiliriz isteyene numarasını pm atarım
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Geçmiş olsun.
Yıllar önce kadının biri gelip çaktı arkadan yavaş da olsa. Şirket arabası beni işten atarlar diye ağlayıp zırladı. Ertesi gün de pişkinlik yapıp telefonu suratıma kapadı.
Gerçi ben de inşallah şirketteki tüm erkekler aynı anda seni.... demiştim de içim ferahlamıştı
Sağ olun hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
Ucuz araç ilanı açıp sahibinden e numarasını verin,çeşitli gey sitelerine telefon dağıtın.Reklam gönderen yerlere telefon no sunu kaydettirin.En azından böyle birşey yapabilirsiniz.
İyin fikir hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Mk4Ever.
Alıntıları Göster
Allah'ını seversen ara adamı. Araç kamerası vardı, kayıtlarla birlikte mahkemeye şikayetimi ilettim de. Suratına kapat. Ondan sonra o uğraşsın.
Mr.Mfk
kullanıcısına yanıt
Cevap için teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: bluemoon
Allah'ını seversen ara adamı. Araç kamerası vardı, kayıtlarla birlikte mahkemeye şikayetimi ilettim de. Suratına kapat. Ondan sonra o uğraşsın.
Bu saatten sonra geç kaldım adam bu saatten sonra yemez sabah belki yapsaydım yerdi
gecenlerde banada birisi tiklatti abi yapalim tutanaga gerek yok falan ulan dedim hem carpiyosun hem konusuyosun doldur sunu cek git sustu doldurdu. aracta hasar gorunmese bile icerden tirnak kirilmistir 5tl lik bile hasar olsa tutanak tuttururum yok oyle yagma.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Araç kamerası olsaydı uğraşmazdınız
Keşke alıp taksaydım
Işıklarda kaza yaptım. Karşı taraf tutanağa "Ben yeşilde geçtim, diğer sürücü kırmızıda geçti" diye yazıp imzaladı. Ben hiç rahatımı bozmadım, neden öyle yazdın diye de sormadım, nasılsa kameram kaydetmişti. Ekspere kamera kayıtlarını izlettirdim ve kusuru %100 karşı tarafa verince ben de karşı tarafın Sigortasından 4000 TL tazminat aldım
quote:
quote:
quote:
Araç kamerası olsaydı uğraşmazdınız
Keşke alıp taksaydım
Işıklarda kaza yaptım. Karşı taraf tutanağa "Ben yeşilde geçtim, diğer sürücü kırmızıda geçti" diye yazıp imzaladı. Ben hiç rahatımı bozmadım, neden öyle yazdın diye de sormadım, nasılsa kameram kaydetmişti. Ekspere kamera kayıtlarını izlettirdim ve kusuru %100 karşı tarafa verince ben de karşı tarafın Sigortasından 4000 TL tazminat aldım
Alıntıları Göster
Sen vurup kaçtı deyip geç iletişim kayıtları var sonuçta vurup kaçtığını idda ederse eğer sen vurup kaçtın diyemez nasıl olsa şikayet etmemesi onun tezini çürütür
sokrates41
kullanıcısına yanıt
Arayıp gözünü korkutabiliriz.
Ya da ne bileyim bir şekilde rahatsız edilebilir.
Ya da mesela "...Ben şu, şu kazayı inceleyen kişiyim. Olay yerindeki bir market kamerasından hatalı olduğunuzu keşfettik" falan denilebilir.
Ya da ne bileyim MOBESE falan deriz, bir şeyler deriz illa ki.
Fakat adam yer mi orası meçhul. Bir şekilde onu inandırmak gerek.