Şimdi Ara

Kaza yaptım durum karışık yardıma ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Degisken

Hocam kaza raporu yeterli oluyor. Ben 2013 Ekim ayında bir kaza yapmıştım, sadece tutanakla kendi servisime gittim ve tüm masraflarım karşı taraftan karşılandı. Kaza tutanağında sürücü bilgilerinden, araç bilgisine kadar her şey yazılı oluyor çünkü. Servisiniz ve kaskonuz da bu bilgiler ışığında direkt olarak karşı tarafın sigorta şirketiyle iletişime geçip işi hallediyor.

Yalnız kaza geçiren arkadaşın durumu biraz karışık. Ben de kendisine acilen bir karakola gidip yasal işlemleri başlatmasını öneriyorum. Gittiğinizde olay yerleri fotoğraflarını ve tutanakları da götürün, özellikle karşıdaki arabanın plakasının da dahil olduğu fotoğraflar varsa polis gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum. Her ne kadar ağır aksak işlese de bu ülkede hukuk var; yasal olmayan yollara başvurmayın, haklı olduğunuz durumda haksız duruma düşersiniz.

Hocam araclarin plakalarinin gozuktugu resimler malesef yok ama kazayi resimli anlattik tutanakta baya detayli ve arkadasin imzasi var bu yeterli olur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• patates22 P kullanıcısına yanıt
    olay olmuş artık hocam en azından o sakat elemanlar hakkında bi işlem yapılır... birinin canı yanmadan belki
  • Killer_Elite kullanıcısına yanıt
    İnşallah tutanaktaki TC numaralarında falan sakatlık yoktur. Ehliyetini veya kimliğini görmüş müydünüz karşıdakilerin? Yanlış anlamayın, olaya kuşkucu yaklaşıyorum ki kötü bir sürprizle karşılaşmadan her türlü olasılığa hazır olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degisken

İnşallah tutanaktaki TC numaralarında falan sakatlık yoktur. Ehliyetini veya kimliğini görmüş müydünüz karşıdakilerin? Yanlış anlamayın, olaya kuşkucu yaklaşıyorum ki kötü bir sürprizle karşılaşmadan her türlü olasılığa hazır olun.

Kimlik gosterdi bi ama hani gosterdi koydu cebe bide ehliyet gosterdi ama ehliyet a4 kagida fotokopiydi isim tc falan dogru

• Hocam hemen savcılıga git bir dilekce doldur olayı bastan sona anlat tehditvari konusmalar oldugunu da yaz...
    Öncesinde bir polise gidip tutanak tuttursan da olur bu tip insanların peşini bırakmamız lazım...
    Şu halde bizi geçtim; bir bayanın kaza yaptıgını ve su itlerle ugrastıgını düşünsenize insanın cıldırası geliyor.
  • Ailene bu durumu anlattın mı?
    Yaşına göre akilliymissin hangimiz kaza yaptığı arabanın plakasini sorgular bu arada direk polise hiç muhatap filan olma...

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Ailene bu durumu anlattın mı?
    Yaşına göre akilliymissin hangimiz kaza yaptığı arabanın plakasini sorgular bu arada direk polise hiç muhatap filan olma...

Ailemin durumdan tamamen haberi var gidicem yarin karakola

• Sakın tek başına bir yere gitme .. en yakın karakola pederle beraber hiç vakit kaybetme....
    Hocam o zaman hemen polise gidin. Hiç durmayın. Yoksa başınız çok ağrır, hem maddi hem manevi. Tekrar çok geçmiş olsun.
  • durum çok karışık gözüküyor.neden bir araca motor plakası takılmış olabilirki.sonucu yazarsanız sevinirim geçmiş olsun.
  • Adamlara deme sakın ben polise gidiyorum bak falan diye, bence ilkin bir kaskocunla görüş durumu izah et sonra o seni yönlendirir
  • öldün mü kaldın mı hocam
  • Hiç başına dert alma. Arabayı sanayide yaptır paşa paşa bak hayatına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -kaya

öldün mü kaldın mı hocam

Arabayi opelde kendi kaskomdan yaptiriyorum babamin lafi uzerinede polise gitmeyecegim Allahlarindan bulsunlar zaten bulmuslar bile sefil hayatlariyla

biliyorum tuzum kuru diye rahat konuşuyorum allahından bulsunlar tamamda bu dünyada da bulmaları gerekir haysiyet mahrumlarının.
    En iyisini yapmışsın allah sonunu hayıra getirsin hocam
  • En azından polise git plakanın sahte olduğunu söyle belki hapisten kaçmışlardır ya da adam öldürmüşlerdir

• Allahlarından bulmuşlar diyorsunuz ama başka bir kişiye daha bu oyunu yapma ihtimalleri yüksek. O yüzden polise ve savcılığa şikayette bulunursanız diğer kişilerin zarar görmesini engelleyebilirsiniz
    Hocam babanızın da tavsiyesiyle kendi arabanızı dilediğiniz şekilde yaptırıyorsunuz, bize daha fazla şey söylemek için laf düşmez. Bu arada amortisör, tabla ve bilyaları mutlaka kontrol ettirin. Ben de sizinkiyle aynı yerden darbe aldığım bir kaza atlattım ve bahsettiğim parçaların da hasarlı olduğu 3-4 ay sonrasında rot-balans ayarı yapılırken ortaya çıkmıştı. Bir de diğer arkadaşlara katılıyorum, en azından polise sahte plaka ihbarında bulunun ki suçlular sadece Allah'tan değil, bu ülkenin hukuku önünde de hak ettikleri cezayı alsınlar. Geçmiş olsun...
    Adamların mekanına gitmeyin en yakın karakola gidip her şeyi anlatın.

• bu kaza istanbulda mı oldu? araçların ikiside 07 plaka? kazayı yapan sürücü açık cezaevinden özel dönem iznine ayrılmıştır hakkında idari disiplin soruşturması veya adli soruşturma açılmasın diye korkmuştur. pm den bana yazarsan telefon numaramı vereyim karşı tarafın numarasını verirsen arayıp görüşürüm, gönderirim hem özür dilerler hem masrafınızı ellerinden geldiğince karşılarlar.. cezaevi çalışanıyım anlayacakları dilden konuşurum ben onların

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.