Şimdi Ara

Kaza yaptım durum karışık yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
4
Favori
5.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir kaza geçirdim cuma günü tamamen karşı taraf kusurluydu kaza kaza tutanağının ver arabaların resmini size atıcam ben size şimdi sadece olayı anlatıyım.

kaza oldu çarpan araç bi kaçma girişiminde bulundu ama ara sokakta karşısına araç çıkınca mecburen durdu ve indiler bizde indik ikimizdede kaza tutanağı yoktu araçlarda karşı taraftaki bi axa sigortaya kadar yürüdük arabadan biriyle bu arada bana dediki sürücüyle diğer arkadaş cezaevinden izinli tatsızlık çıkmasın kazayı ben üstüme alıcam dedi tabi ben korktum 18 yaşındayım 30.000 km yol yaptım ilk kazam ve bana çarpan tiplere bakın ne yapcağımı bilemedim tabi bi yandanda babamla iletişim halindeyim ama olayı açıklayamıyorumki hep dibimdeler ve hani her an şişleme yada silahlama olabilir diye düşündüm yani kaza tutanğını doldurduk araçların yanında adamın bende tcsi numarası adı falan var ve hatalı olduğunu belirtti imza attı ben imza atmadım adamlarda benim ismim ve numaram dışında bilgim yok.

neyse 1 gün sonra e devletten aracın plakasını sorgulattım plaka motora ait çıktı.bunu onlara hala demedim.beni dükkanlarına çağırıyolar ruhsat kimilk ehliyet fotokopisi vermek için.ben faks atmalarını söylüyorum tamam diyorlar ama atmıyolar

ben napmalıyım bi yardımcı olun lütfen araç değer kaybı olucak, ayrıca benim kaskom ödese seneye kasko bedelim artıcak tamamen haklıyım ama zararda çıkmak istemiyorum bi akıl verin halledeyim bende lütfen

Corsa benim aracim vw onlarin bende resimde gozukenin disinda rot problemi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killer_Elite -- 24 Ağustos 2014; 17:52:44 >

• Savcılığı şikayet dilekçeni ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Savcılığı şikayet dilekçeni ver

kardeş biraz açarmısın lütfen dilekçe yazarım da karakola gitsem olurmu?
  • En yakın polis karakoluna git durumunu anlat.Kaza yaptığınız yerde güvenlik kamerası varsa polis bunları alır.Sonrasını polis halleder.Kendini mağdur ettirme.Kanunlar neyse herkes uymak zorunda.Geçmiş olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size tavsiyem trafik tescil şubeye gidip derdinizi anlatmanızdır.İş sandığınızdan daha karışık olabilir.
  • Plaka ne demek motora ait cıktı. Onlar saglam ayak degil demek bu. Cagirdiklari yere gitme.

• quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Plaka ne demek motora ait cıktı. Onlar saglam ayak degil demek bu. Cagirdiklari yere gitme.

hocam hiç sağlam değiller hemde ellerinde bi çakmaklar falan var zaten tam hapishanedekilere ait ürünler
  • Fazla bekleyip olayı soğutma bence, hemen en yakın polis merkezine gidip derdini anlat. Bakalım ne diyecekler.
    Gelişmelerden bizi haberdar etmeni rica ediyorum
  • Şimdi polise git ihbarını yap o adamlar dükkanda seni döver üstüne arabanı da altından alıp senet bile imzalatırlar

Sakın gitme telefon şirketine bilgini ver polisle birlikte hattı iptal ettir.

Aracın plakasını değiştir yeter.

Edit: Gİderken böbrekleri sar adamları uğraştırma zaten yeni cezaevinden çıkmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 19 Mayıs 2014; 22:05:50 >
  • allah yardımcın olsun

• En yakin karakola gidip burda yazdigin gibi onlara anlat gerekeni yapacaklardir

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Şimdi polise git ihbarını yap o adamlar dükkanda seni döver üstüne arabanı da altından alıp senet bile imzalatırlar

Sakın gitme telefon şirketine bilgini ver polisle birlikte hattı iptal ettir.

Aracın plakasını değiştir yeter.

Edit: Gİderken böbrekleri sar adamları uğraştırma zaten yeni cezaevinden çıkmışlar

hattımı iptal falan ettiremem vallahi değerli bişey çünkü. aracın plakasını niye değiştiriyorum ben 15 gün sonra araçla beraber antalyaya gidicem

• Killer_Elite kullanıcısına yanıt
    Hayatından değerli bir hat olması güzel olmuş.

Plaka'nı değiştirme adamlarla aynı mühitte otur 2 gün sonra arabadan ne cam kalır ne kaporta benden söylemesi.

Dükkanlarına da sakın gitme.

Telefonunu değiştirki zırt pırt arayıp siniri bozmasınlar diye dedim
  • sahte plakada olay olmuş adamlarda.... hemen şikayet et polis trafik raporu tuttur ve hasarını ödet sigorta şirketine.... arabanda 200 tl lik hasar var zaten sıkma canını... kaskoyu bile deldirmene gerek yok belki
  • Karakola gidın durumu anlatın. Sizi çağırdıkları yere gitmeyin. Gidersenizde kesinlikle 2 araba adamla gidin. Bi araba söylenen yere gitsin diğer arabada onu uzaktan takip etsin. Yine en iyi çözüm polise gitmek

• kardeşim ya hasarı dittir edecek kendin yaptıracak abi biz hallettik geçmiş olsun yapacan yahut polise gidip olayı anlatacaksın ki iş çözülsün yoksa olay harbi karışık
  • oto-danışman-expert kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki polisin tuttuğu kaza raporu yeterli olmuyor. Karşı tarafın ehliyet, ruhsat ve sigorta poliçesi fotokopisi olmadan sigorta karşılamıyor. Kendim yaşadığım için biliyorum.

Ama polis karşı tarafı çağırır ve belgeleri isterse o başka tabii.
  • Valla kardeşim aç adamlara söyle, durumu anlat. Sen niye ayaklarına gidiyorsun, baktın laga luga yapıyorlar git polise derdini anlat. çok çekiniyorsan karşı taraftan uğraşma tutanak vs polise de gitme neyse parası iste. onlar da istemez olay büyüsün.
  • Geçmiş olsun kardeşim sen olayı boşver adamlar sıkıntılıymış çocuğunun sadakası olsun aracını yaptır ve hmen sat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • patates22 P kullanıcısına yanıt
    Hocam kaza raporu yeterli oluyor. Ben 2013 Ekim ayında bir kaza yapmıştım, sadece tutanakla kendi servisime gittim ve tüm masraflarım karşı taraftan karşılandı. Kaza tutanağında sürücü bilgilerinden, araç bilgisine kadar her şey yazılı oluyor çünkü. Servisiniz ve kaskonuz da bu bilgiler ışığında direkt olarak karşı tarafın sigorta şirketiyle iletişime geçip işi hallediyor.

Yalnız kaza geçiren arkadaşın durumu biraz karışık. Ben de kendisine acilen bir karakola gidip yasal işlemleri başlatmasını öneriyorum. Gittiğinizde olay yerleri fotoğraflarını ve tutanakları da götürün, özellikle karşıdaki arabanın plakasının da dahil olduğu fotoğraflar varsa polis gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum. Her ne kadar ağır aksak işlese de bu ülkede hukuk var; yasal olmayan yollara başvurmayın, haklı olduğunuz durumda haksız duruma düşersiniz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.