Şimdi Ara

Kaza Yaptım (Esp şart galiba ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.5 motor arac oneren arkadaslar yillik vergisinin ne kadar oldugu biliyorlar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

2.5 motor arac oneren arkadaslar yillik vergisinin ne kadar oldugu biliyorlar mi?
    sıkıntı aracınızda ESP'nin olup olmaması değil panik yapıp direksiyonu aniden kırmanız. böyle bir panikte ESP ya kurtarır ya kurtarmaz. yani olayın ESP ile bir ilgisi yok. çok geçmiş olsun
  • kaportaci aradi takriben 6000 tl lik masraf var satacaz arabayi

• quote:

Orijinalden alıntı: canalp54

kaportaci aradi takriben 6000 tl lik masraf var satacaz arabayi
    ESP hayat kurtarır...
  • quote:

geçmiş olsun Allah beterinden korusun..
  • quote:

Babam 1970 'lerde, Berlin'de ,akan trafikte girdiği ehliyet sınavında, kör nokta kontrolü yapmadığı için kalmış. Bana bunu anlatırken ben de gençliğin de etkisiyle içimden ''Tabi tabi...'' diyordum.

Ertesi gün tam bu şekilde bir kaza yapmaktan kılpayı kurtuldum.
  • Gecmis olsun, esp olsa belki gene vururdunuz ama daha hafif olurdu diye dusunuyorum

• Tamam esp de çok önemli bir etken, Ancak esp den önce
    aracın yol tutuş karakteri
    aracın lastikleri

bu ikisi bence bahs geçen kazanızdaki durumda daha önemli. Aracınızın amortisörleri konfor odaklı seçilmiş ve ayarlanmış, ayrıca lastikleriniz ince taban ve geniş yanak. Bu ikisi bir araya geldiğinde esp de olsa ne yazıkkı toparlamak çok zor. Ayrıca bence sedan araçların yol tutuşu hb lere göre genelde daha kötü. En azından kaydıktan sonra torparlama anlamında. Lastikler ne kadar köşelerde okadar iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun

ayda 3000 4000km yapiyorsan 1.6 dizelin ustune pek çıkma,
    focus veya corolla dizel iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: time is up

Gecmis olsun

ayda 3000 4000km yapiyorsan 1.6 dizelin ustune pek çıkma,
    focus veya corolla dizel iyidir
    Geçmiş olsun.Esp olsaydı belki bir toparlama şansınız olabilirdi.Olmadan birşey demek doğr değil....
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Geçmiş olsun.Esp olsaydı belki bir toparlama şansınız olabilirdi.Olmadan birşey demek doğr değil....

Alıntıları Göster
    Öncelikle büyük geçmiş olsun. Cana gelmemiş ya, önemli olan o.

6000Tl çok yüksek bir fiyat yapımı için.

İki tampon, iki çamurluk alacaksınız. 400+400+150+150 = 1100TL
    İki ön iki arka far 4x100 = 400TL
    Kırılan mekanikler 1000TL
    Kaportada düzeltme 500TL
    Aracı toptan boyatsan = 2000TL

Abartı şekilde 5000TL tuttu.

Bir de çıkma veya fason üretim bulsan 3de 1i kadar da düşer fiyatı.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Öncelikle büyük geçmiş olsun. Cana gelmemiş ya, önemli olan o.

6000Tl çok yüksek bir fiyat yapımı için.

İki tampon, iki çamurluk alacaksınız. 400+400+150+150 = 1100TL
    İki ön iki arka far 4x100 = 400TL
    Kırılan mekanikler 1000TL
    Kaportada düzeltme 500TL
    Aracı toptan boyatsan = 2000TL

Abartı şekilde 5000TL tuttu.

Bir de çıkma veya fason üretim bulsan 3de 1i kadar da düşer fiyatı.

Alıntıları Göster
    büyük geçmiş olsun bu kör nokta yüzünden ben de bir iki tehlike atlattım artık kafayı çeviriyorum valla.esp büyük ihtimal toparlardı, onu söyleyeyim işe yaramazdı demişler kesinlikle yarardı, ha kurtarır mıydı bilemem.

35.000 tl bütçe ve aradıklarınıza bakılırsa size toyota yolları gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 22 Ekim 2012; 14:46:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

büyük geçmiş olsun bu kör nokta yüzünden ben de bir iki tehlike atlattım artık kafayı çeviriyorum valla.esp büyük ihtimal toparlardı, onu söyleyeyim işe yaramazdı demişler kesinlikle yarardı, ha kurtarır mıydı bilemem.

35.000 tl bütçe ve aradıklarınıza bakılırsa size toyota yolları gözüküyor.

Alıntıları Göster
    avensis öneririm
  • 2000 tl kapolorta iscilik 1250 boya 1000 tl parcalar 1000 tl.motor on sase yamulmus

adamin biri 6000 tl ye almak istiyor

mortor kulaklarikidir ne o kopmus klima rad. gitmis. motor incek

gercekten sikintili bir sureç

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa KC

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun hocam, klasik laf, cana geleceğine mala gelsin. Siz de bir şey yok ya, gerisi hallolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sefa KC

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun Allah korumuş cana gelmemiş araçda biraz masraf var toplabilir ancak toplandıktan sonrası nasıl olur orası tartışılır.Araç olarakda BMW 5.30i düşünülebilir güzel araç konfor,performans vs. ancak LPG takılacaksa çok bir espirisi kalmaz.Toyota grubuna aşinasınız Avensisle devam edin bence avensisde gerçekden güzel araba hemde sorun çıkmaması büyük avantaj.
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Geçmiş olsun Allah korumuş cana gelmemiş araçda biraz masraf var toplabilir ancak toplandıktan sonrası nasıl olur orası tartışılır.Araç olarakda BMW 5.30i düşünülebilir güzel araç konfor,performans vs. ancak LPG takılacaksa çok bir espirisi kalmaz.Toyota grubuna aşinasınız Avensisle devam edin bence avensisde gerçekden güzel araba hemde sorun çıkmaması büyük avantaj.

Alıntıları Göster
    aracın kontrolünü kaybettiğimde kontra verebilmek adına yağmurlu havalarda boş arazide el freni çekerek kontra vermeye çalışıyorum yavaş yavaşta geliştiriyorum.. sizin tecrübeniz var mıydı acaba kontra hususunda yoksa panik halinde bişi yapamadınız mı? bu arada geçmiş olsun

• Hocam cok gecmis olsun.seni en iyi ben anlarim.yaklasik 2 ay once e-5 te bende kaza yaptim pert oldu.en son yaklasik 70-90 km hizla ondekine vurmamak icin cok sert kirmistim direksiyonu.kirsigim anda otobus duragini on camdan karsimda gormustum neredeyse.sonra sol sag yapark kurtarmistim duraga girmeyi.ama bu sefer park halinde ki araca vurdum sag farin oldugu yerden.esp olmasaydi ya takla atrdim ya duraga girerdim.esp + direksiyon hakimiyetimle duraga girmekten kurtulmustum.arac c4.

Hiz keisnlikle felakettir kazadan sonra bunu anladim.ayagin kirilaydida 80 i gecmeseydim e5 te 2 aydir arabasizim inanin cok koyuyor.daha kasko parayida vermedi. sallayip duruyor bizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Hocam cok gecmis olsun.seni en iyi ben anlarim.yaklasik 2 ay once e-5 te bende kaza yaptim pert oldu.en son yaklasik 70-90 km hizla ondekine vurmamak icin cok sert kirmistim direksiyonu.kirsigim anda otobus duragini on camdan karsimda gormustum neredeyse.sonra sol sag yapark kurtarmistim duraga girmeyi.ama bu sefer park halinde ki araca vurdum sag farin oldugu yerden.esp olmasaydi ya takla atrdim ya duraga girerdim.esp + direksiyon hakimiyetimle duraga girmekten kurtulmustum.arac c4.

Hiz keisnlikle felakettir kazadan sonra bunu anladim.ayagin kirilaydida 80 i gecmeseydim e5 te 2 aydir arabasizim inanin cok koyuyor.daha kasko parayida vermedi. sallayip duruyor bizi.
    esp nin yüksek hızlarda %100 işe yarayacağını pek sanmıyorum. geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: atmosferik 8000rpm

esp nin yüksek hızlarda %100 işe yarayacağını pek sanmıyorum. geçmiş olsun.

Alıntıları Göster
    Öncelikle Çok geçmiş olsun. Bayram öncesi kötü olmuş ama allahtan can kaybı vs yok. Araç düzelir ama ben yinede Toyota'ya devam derdim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.