Bildirim
Kaza yaptım, Kaça mal olur? Fikri olan
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O arka sağ çamurluk kesin değişecek kapıyı belki düzeltirler bilmiyorm ancak 500-600 civarı var sanırım. -
o kadar ucuza mal olur mu? ben 2-3 bekliyordum ama -
sanmıyorum 500-600 e camurluk değişecek, kapı belki yapılır ama oda şüpheli bence yakından incelemek lazım ama arka lastikte zarar görmüş olabilir fotolar yanıltıyordur belki ama bi egrilik var gibi duruyor. -
1300 tl den fazla olr -
3000 tl yi bulur -
Kapı değişirse serviste 3500ü rahat görür. -
Arka çamurluk kesin değişecek. Kapının kurtarılma ihtimalini bilmiyorum. Çünkü fransız arabası sonuçta (servis nedeniyle diyorum). Ancak iyi bir ustaya götürürseniz çok rahat kurtulur. Arka tamponda birşey yok. 1000 tl civarı diyorum. Geçmiş olsun umarım kısa zamanda hallolur. -
Eğer ki servise girerseniz rahat 2 katını geçer o ayrı. O sebeple servisten uzak durmanızı tavsiye ederim. -
3000-3500 diyenlere şaşıyorum takla atsa 10000 tl gider demek ki ne var bunda ya kapı düzelecek çamurluk değişip boyanacak en fazla 700 tl bence -
fiyat konusunda ne denir bilemiyorumda kapı ve çamurluk değişir diye düşünüyorum.
kapı baya yoğrulmuş çamurluk desen oda aynı.
700-800 diyen arkadaşlara gülüyorum.
2 kapım hafif göçermişti boyası bile atmamıştı 1000lira masraf çıkardı üstelik yetkili servis değil
sanmıyorum 2-3 bin lirayı bulur hatta geçer -
İnanın,el kadar bile olmayan bir sürtme yüzünden,1000 TL ödedik.Servis konusunda ise kararsızım. -
:)
işinizi bilin derim.
hangi şehir bilmiyorum ancak ben olsam ankaradaki yıldız sanayi sitesine giderim. orijinal çıkma kapı ve arka çamurluğu ucuza alırım. (350 kapı, 300 de çamurluk desek)
boya işi 350 civarı tutar. tüm arabaya pasta cila 50 tl
350 de kaportacıya verdinmi
toplamını yapmak sana düşer.
benzerini ben yaptım. 94 model opel astra ön sol kapı değiştirdik çıkmacıdan. sol çamurluk işlem gördü ve full boyandı aynı şekilde kapıda boyandı. boya herşey dahil 700 e kapattık..
bundan daha ucuzu, kendin ya da amcan dayın usta değilse yapamazsın
fikir vermesi açısından, benim çarptığım opel araç:
http://img204.imageshack.us/img204/6388/picture0183.jpg
bir sebebten dolayı karşı tarafı ben yaptırmak zorunda kalmıştım
Allah kaza bela vermesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Du Hast -- 11 Mayıs 2010; 0:05:15 >
-
GEÇMİŞ OLSUN KAPI VE ARKA ÇAMURLUK DEGİŞECEK 1000 LİRA KAPORTA BOYA İŞÇİLİİGİ OLUR PARCA HARİC -
sadece boya kaporta işi 1500lirayı geçer.o arka alt takım jant falanda işin içinde girerse vay halinize.kasko yokmuydu? -
Kasko yok. bugun evrakları teslim ettim %50 cıkar diyorlar. Duruma göre halledeceğiz. Bende ankaradayım yıldız sitesi olayı iyiymiş. ayrıntı verirseniz sevinirim.
Sağolun arkadaşlar, Allah kimseye kaza bela vermesin. nasıl oldugunu bende anlamadım zaten. yazık oldu arabama. Satmayıda düşünüyordum, satış öncesi borç oldu :( -
quote:
Orijinalden alıntı: aperpil
Kasko yok. bugun evrakları teslim ettim %50 cıkar diyorlar. Duruma göre halledeceğiz. Bende ankaradayım yıldız sitesi olayı iyiymiş. ayrıntı verirseniz sevinirim.
Sağolun arkadaşlar, Allah kimseye kaza bela vermesin. nasıl oldugunu bende anlamadım zaten. yazık oldu arabama. Satmayıda düşünüyordum, satış öncesi borç oldu :(
trafikten sonucu alın. duruma göre bana özel mesaj atın.
sizi birisine yönlendireyim. bahsettiğim şekilde halledeceğiniz bir usta. (yanlış anlaşılmasın başka usta da dediğim şekilde yardımcı olabilit. ben kendiminkini biliyorum ve çıkarım yok bu işten...) -
1500 tl den aşşağı tutacağını sanmıyorum.
Kapı ve çamurluk düzeltilmez değişir diye düşünüyorum. Düzeltilemiyecek kadar çok hasar almış. -
öncelikle geçmiş olsun benimde başıma buna benzer bir kaza gelmişti arabam sizinkinden çok daha iyi bir durumdaydı arka çamurlukta hasar yoktu sadece kapının sacında çok az bi ezik vardı nasıl olsa kaskodan yaptırıyorum diyerekten ford yetkili servisine götürdüm aracı , adamlar nerdeyse kapıyı komple değiştireceklermiş bereket sadece kapı sacını değiştirmişler düşünün ufak bir sürtmeyle oluşan ezik ne kadar olur ki bunun karşılığında tam 1850 tlye çıkarttılar aracı görünce hayret ettim arabamın boyasıda iyiydi pasta cilayla adam olurdu aracım bu arada 2005 fiesta sizde benim gibi servise götürürseniz en az 3500- 4000 tlyi bulur ama dışarda yaptırayım derseniz daha uygun bir fiyata yapılabilir -
öncelikle geçmiş olsun.servise gidersen o kapı kesin değişir,faturada en azından ikiye katlar..ustaya gideceksen mutlaka tavsiye al.
Benzer içerikler
- h1 uzun mu kısa mı
- tofaş devir saati çalışmıyor
- araç satışında paranın başka hesaptan gelmesi
- sıralı sistem araba benzinde çalışmıyor
- dizel ilk çalıştırmada beyaz duman
- psa group
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X