Şimdi Ara

kaza yaptım lütfen yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • foruma yeni katılmış biri olarak ilkkez konu açıyorum yanlış yaptıysam şimdiden özür dilerim.2000 model seat toledo aracımla geçenlerde virajı alamayarak sol kaldırıma ordan fırlayarak sağ kaldırıma çarptım tamponda çizik yok ama alttakımları yedim.direksiyon takılmaya başladı direksiyondan ses geliyordu yolda araba gezmeye başladı neyse hemen sanayiye goturdum rod kollları kırılmış değişti rod başları değişti direksiyon kutusu çatlamış oyle dediler onu tamir ettiler.travers yamulmuş onu duzelttiler toplam maliyetim 900 tl oldu bu rakam sizce normalmi bu birinci sorumdu.aracı teslim ettiklerinde direksiyon sertti kendini toplamıyordu tekrar goturdum ayar yaptık dediler ama eskisi gibi değildi yine tam anlamıyla toplamıyordu direksiyonda boşluk vardı bunun sebebi nedir bu ikinci sorum.sonra iki hafta geçti hiç kullanmadım dun bindim araca park ederken direksiyondan yüksek bir ses geldi sonra direksiyon yine takılmaya başladı.direksiyonu çevirince takılıyor ve sertleşti sadece park ediyordum çukura filanda girmedim hiç.tekrar götürdüm direksiyon kutusu ikiye ayrılmış dedi aynı kişi.travers değişecek kutu değişecek dedi.travers direksiyon kutusunu kırarmı buda üçüncü sorumdu.traversin çıkmasını arıyorlar yine bir masraf çıktı sizce neyapmalıyım traversin kutuya etkisi nedir arabalardan da hiç anlamam iyice bunaldım benzin döküp yakmayı bile düşünüyorum arabayı masraf üstüne masraf :((..
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.SAYGILAR...

• Geçmiş olsun. Canlar sağolsun.
    1-Hızınız kaçtı?
    2-Zemin kaygan veya yağmurlu muydu?
    3-lastikler kabak mıydı?
    4-en son ne zaman rot balans yapıldı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drvimu

Geçmiş olsun. Canlar sağolsun.
    1-Hızınız kaçtı?
    2-Zemin kaygan veya yağmurlu muydu?
    3-lastikler kabak mıydı?
    4-en son ne zaman rot balans yapıldı?

onlarada değineyim hem yokuş hem viraz olduğu için hızım çok yoktu 3. vitesteydim oyle hatırlıyorum yağmur beş dakika yağdı sonra durdu zemin bunun yuzunden kaygandı ve arabanın arkası kaydı direksiyon hakimiyetimi kaybettim buyuzden.lastikler yeni sayılır onunla ilgili sıkıntım yok.rot balans ayarını yaparak teslim ettiler sanayide bana sonrasında zaten yine sorun yaşadım anlattığım gibi.nedense ben travers olayına çok takıldım ne işe yarar anlamam da araştırdım biraz netten önemli bir parça ve halen direksiyon kutusuyla olan ilişkisini anlamış değilim....
  • yok mu arkadaşlar yardımcı olabilecek birileri....
  • gÜNCELL.......
  • aracını yaptırırken kendin götür kendin yaptır.

traversçim var.dilersen ona düzelttirebilirsin. 70-80-100 tl ye düzeltiyor...rot ta da ayarına bakıyor milimetrik olarak ayarlıyor.piyasada 200tl ye düzeltiyorlar ama onun kadar iyi düzeltemezler

maslak ta direksiyon kutusu tamircisi var. 150 tl ye tamir etmişti bana...elinde çıkması da var...benim araç clio idi.

direksiyon kutusunu da sökme takma 100 tl alırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimturboline

aracını yaptırırken kendin götür kendin yaptır.

traversçim var.dilersen ona düzelttirebilirsin. 70-80-100 tl ye düzeltiyor...rot ta da ayarına bakıyor milimetrik olarak ayarlıyor.piyasada 200tl ye düzeltiyorlar ama onun kadar iyi düzeltemezler

maslak ta direksiyon kutusu tamircisi var. 150 tl ye tamir etmişti bana...elinde çıkması da var...benim araç clio idi.

izmirde yaşıyorum.traversi düzeltiler sonra olmadı değiştirecez dediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: renkler12

quote:

eğer travers kırık değilse kaynatılıp yapılmamışsa her türlü travers düzelirmiş.

eğer istersen pm at. istanbul a gel...söktür yaptır geri dön...

ya da izmir'de başka travers düzeltene göster.

ve ayrıca kesinlikle bu işlemleri ustaya yaptırma.ustaların %95 i hırsızdır...senden daha fazla para alır.

ilk traversçiye götür...Düzelir mi de? Kaça yaparsın de?

Sonra direksiyon kutusu yapan bir yere git. Kaça yaparsın diye sor?

Ustana söktür...Daha sonra benim dediğim istanbul'da bir direksiyon kutusu tamircisi var.Ona kargo ile gönder...O yapar gönderir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimadimturboline -- 26 Ocak 2014; 12:23:30 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: renkler12

quote:

eğer travers kırık değilse kaynatılıp yapılmamışsa her türlü travers düzelirmiş.

eğer istersen pm at. istanbul a gel...söktür yaptır geri dön...

ya da izmir'de başka travers düzeltene göster.

ve ayrıca kesinlikle bu işlemleri ustaya yaptırma.ustaların %95 i hırsızdır...senden daha fazla para alır.

ilk traversçiye götür...Düzelir mi de? Kaça yaparsın de?

Sonra direksiyon kutusu yapan bir yere git. Kaça yaparsın diye sor?

Ustana söktür...Daha sonra benim dediğim istanbul'da bir direksiyon kutusu tamircisi var.Ona kargo ile gönder...O yapar gönderir.

istanbula gelmem zor bir ihtimal.traves düzelmiyor dediler değişecek artık izmir boyle usta yok burda enazından ben oyle düşünüyorum.anlamadığım traversin direksiyon kutusuna etkisi nedir yada travers yüzünden direksiyon kutusu mu kırılır direksiyon travers yuzunden mi toplamaz kendini yada direksiyondaki boşluk travers tenmi kaynaklanır.

• güncell
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.