Şimdi Ara

Kaza Yaptım,Lütfen Yardım Sonuç Olumsuz (Red Edildi)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
9.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sabah işe giderken hadımköy (B.çekmece) yolu üzerinde çok büyük bir kaza atlattım.Allah korudu diyebiliriz,burnum bile kanamadan arabadan çıktım.
    Çift şeritli müsait bir yolda,arkadan gelen kamyon ön tamponu ile aracımın sağ arka çamurluğuna vurdu,o şiddetle savruldum bariyerlere vurdum ve sürüklendim.Hızım 80 dolaylarındaydı.
    Kamyon hemen sağa çekti az ileride,indi ve bana koştu adam,ben de bişi olmadığını görünce rahatladı ve tutanağı doldurduk,fotokopileri aldım,adam benim arabamda bişi yok,ben gidiyorum dedi.
    Merak ettiğim nokta,resim ekleyemiyorum şu an,aracım perte çıkarmı,sanayiyemi götüreyim yoksa özel bir servisemi? Henüz bildirmedim durumu sigortaya...Araç ellenmemiş olarak sanayide duruyor.
    Aracım 2000 corsa 1.2
    Hasar Bölgeleri

Ön kaput,
    Ön davlumbaz
    Ön far
    Yan sinyal
    Ön sol çamurluk
    Ön sol lastik
    Ön tampon
    Ön sol jant
    Ön sol aks
    Rot
    Rot başı
    Salıncak
    Sağ arka kapı
    Sağ ön kapı
    Radyatör
    Motor ve şanzuman kulakları (Motorun İnmesi Gerekiyor)
    Gördüğüm kadarıyla amortisör kuleleri felan da yamulmuştu,hatta amortisör.Bu sadece ilk izlenim,duruma göre artabilirde.
    Şaselerde yamulma var.Sol taraf komple bariyere girdi,boya v.s masraflarını yazmıyorum...

Tamircimin bana çıkardığı ilk liste bu.O hallolur diyor ama bana göre araç perte çıkar bir serviste.Kazalı arabaya heleki ön takımdan ve şaselerden kazalı arabaya kim binmek ister ki !
    Özel servise götürürsem,tramerden gelen rapor olumsuz olursa ne yapabilirim ? O zaman tamir parası da diz boyu olur ve açıkcası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.Trafik sigortası ne kadara kadar aracımın bedelini öder ya da yaptırır.Karşıdaki kamyondu,suçunu kabul ediyor adam,raporu bile bana doldurttu.
    Allah hepimize kazasız belasız günler nasip etsin,şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaresiz -- 10 Kasım 2009; 18:17:18 >

• Büyük geçmiş olsun. Bu yazdığınız hasarlara bakılırsa aracınız pert olur. Size bir şey olmaması büyük şans gerçekten...
  • Çok teşekkür ederim.Verilmiş sadakamız varmış gerçekten.
  • geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: byavcı

geçmiş olsun

Sağolun
  • Çok geçmiş olsun.Anlattığınıza göre hasar büyük ve araç pert gibi.
  • Büyük geçmiş olsun.
    Yazdığınız hasara bakılırsa araç pert olur.
    Piyasası kadar masrafı gözüküyor neredeyse...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bencede perttir.Geçmiş olsun.
  • öncelikle geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız Allah korumuş,yalnız aracınız aks ve salıncakta dahil darbe almış,yapılsa da ayar tutmuycaktır,pert olmsı gerekir diye düşünüyorum.
  • Geçmiş olsun..
  • Geçmiş olsun Pert gibi görünüyor.
  • Öncelikle geçmiş olsun

http://forum.donanimhaber.com/m_34948004/mpage_2/key_Pert%2COlurmu//tm.htm#35300707

Linkteki kaza bizim şirkette çalışan bir arakdaşın başına geldi
    ve aracımız Pert oldu

linki incelersen ve kazaları karşılaştırırsan kafanda birşeyler oluşacaktır...
  • Hepinize çok çok teşekkür ederim.
    Son mesajdaki araba pertse benimki kesinlikle pert,bunu anladım.oradaki hasarın yaklaşık 2 katı hasar var ben de
    Zaetn yarım yamalak bir arabaya binemem de,otobüsle gezerim daha iyi.
    Peki bu bedeli ben nasıl alacağım,trafik sigortası pert araba için ödeme yaparmı,tamir edelim diye tuttururmu acaba ?
    Teşekkür ederim.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun.

Trafik sigortasının da bir limiti olması lazım.( Belgenin üzerinde yazar) Eğer o limit aşılırsa tamir veya perte çıkarma dolayısıyla limit üstünü kaskonun karşılaması lazım diye biliyorum.
  • Geçmiş olsun öncelikle sigorta şirketleri raporu incelerken olay anı açıklama bölümündeki yazdıklarınıza büyük önem verirler oradaki bi kelime oyunu bile durumu değiştirebilir kamyon şoförü suçlu olduğunu açıkça belirtiyse sorun olmaz hasara göre araç pert ama ekspere göre durum değişebilir.
  • Geçmiş olsun.
  • Çok teşekkür ederim hepinize,yorumlarınızı bekliyorum,özellikle başından geçen arkadaşlardan
  • sanırım kaskonuz yok.trafik sigortası belli bir limite kadar ödeme yapıyor.galiba onun üstünü kamyon şöföründen almanız gerekir .limon sigorta imzalı arkadaş yazıyı okursa daha somut bilgi verir.
  • geçmiş olsun yazılanlara göre pert gibi
  • geçmiş olsun. bu kadar hasar varken pert olması gerekir. ama burası Türkiye olduğundan belli olmaz. eğer pert olmayıp, tamir edilirse bile siz o aracı satın bence. bir daha düzeleceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.