Şimdi Ara

Kaza Yaptım,Lütfen Yardım Sonuç Olumsuz (Red Edildi)!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
9.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun kardeş kaskom yok diyorsun perte çıkarsa bu aracın bedelini hatalı olan taraftan alma durumun var mı perte çıkp çıkmaması ne farkeder acaba
  • Anlayamadım tam olarak sorunuzu da,ben de uzman değilim,ilk defa böyle büyük hasarlı bir kaza geçirdim.
    Karşı tarafın sigortası karşılayacak hasarı,perte çıkarsa bana arabanın piyasa değerine yakın bir rakaö öderler,tamire kalkışırlarsa,tamir olur fakat ben o arabayı satamam,ya da çok düşük bir fiyata satarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaresiz

Güneş sigortanın anlaşmalı olduğu servislerin hiç biri trafik sigortası ile çalışmıyor,sadece kasko durumunda ilgiliyiz dediler.
    Özel serviste iş göreceğiz artık mecburen.İnşallah onlarda ölü fiyast göstererek sorun çıkartmazlar.
    Opel özel servis tanıdığı olan varsa çok makbule geçer.Teşekkür ederim.

Kadıköy Demtaş var tanıdığım isterseniz Berk ten aldım nonuzu diyin ve şu telefonu arayın açıklayın

Kendileride aynı zamanda sigortacılıkta yapmaktalar ve Servis ile Araba Satış yerleri var

Belki perte çıkarırlarsa aracınızı onlardan güzel bir araba alabilirsiniz

Cem Bey Servis Müdürü Tel: 0530 252 1398

• quote:

Orijinalden alıntı: UrbanRacer

quote:

Güneş sigortanın anlaşmalı olduğu servislerin hiç biri trafik sigortası ile çalışmıyor,sadece kasko durumunda ilgiliyiz dediler.
    Özel serviste iş göreceğiz artık mecburen.İnşallah onlarda ölü fiyast göstererek sorun çıkartmazlar.
    Opel özel servis tanıdığı olan varsa çok makbule geçer.Teşekkür ederim.

Kadıköy Demtaş var tanıdığım isterseniz Berk ten aldım nonuzu diyin ve şu telefonu arayın açıklayın

Kendileride aynı zamanda sigortacılıkta yapmaktalar ve Servis ile Araba Satış yerleri var

Belki perte çıkarırlarsa aracınızı onlardan güzel bir araba alabilirsiniz

Cem Bey Servis Müdürü Tel: 0530 252 1398

Çok teşekkür ederim Berk bey,arabayı zaten servise verdim.Ancak kendileriyle de görüşeceğim,en azından bilgi alabilirim.Sağlıcakla kalın.

• Eksper atanmış ve ben eksperle görüştüm...
    Bariyerlere çarptığınız için kesinlikle ret görecektir,arabanızı inceledim dedi.Bariyerlere zarar geldiğinde tutulan rapor geçersizmiş,ben de gel o zaman incele dedim.
    Ben çıkışınca da sesini yükseltti ve baya hararetli bir tartışma yaşadık.Benim işim değil,ben yazarım ama bunu kabul etmezler bil diyor açık açık.
    Tramer bunu iptal edermiş.Olayda ben polisi aradım,bu bölgeye biz bakmıyoruz dediler,bariyerin durumunu sordular ben de deformasyon var dedim.
    Jandarmayı aradım,onlar da ölü yaralı yok,anlaştınız mı dediler,evet dedim.Bariyerin lafını eden yoktu.Güneş sigorta eksperi hemen yan çizmeye başladı...
    Gel de çıldırma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaresiz -- 30 Ekim 2009; 17:12:12 >

• quote:

Eksper atanmış ve ben eksperle görüştüm...
    Bariyerlere çarptığınız için kesinlikle ret görecektir,arabanızı inceledim dedi.Bariyerlere zarar geldiğinde tutulan rapor geçersizmiş,ben de gel o zaman incele dedim.
    Ben çıkışınca da sesini yükseltti ve baya hararetli bir tartışma yaşadık.Benim işim değil,ben yazarım ama bunu kabul etmezler bil diyor açık açık.
    Tramer bunu iptal edermiş.Olayda ben polisi aradım,bu bölgeye biz bakmıyoruz dediler,bariyerin durumunu sordular ben de deformasyon var dedim.
    Jandarmayı aradım,onlar da ölü yaralı yok,anlaştınız mı dediler,evet dedim.Bariyerin lafını eden yoktu.Güneş sigorta eksperi hemen yan çizmeye başladı...
    Gel de çıldırma...

İyide bariyere durup dururken çarpılmıyor ki, karşı taraf yani parayı vermekle yükümlü taraf aracı çarpıp yoldan çıkarıyor, Konu hakkında daha çok bilgisi olanlar yardımcı olucaklardır ama şu durumda karşı tarafla anlaştınız, aranızda tutanak tuttunuz, karşı taraf hatasını kabul etti ve raporda bir eksik yoksa, karşı tarafın trafik sigortası tamir veya aracın değerinde para ödemek zorunda, 11 küsür demişsiniz aracın kasko değeri piyasa fiyatına bakıp 8-9 vermeye kalkarsada kabul etmeyin en az 10-11 vermeleri lazım. Yani önemli olan karşı taraf, karşı taraf hatasını kabul etmiş, tutanakta belirtmiş ve çatır çatır ödediği trafik sigortasının bu parayı vermesi lazım, o trafik sigortası birgün geçse aracı bağlıyorlar. Bence bu eksperin kıllığı.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Geçmiş olsun.
  • Pert gibi duruyor... geçmiş olsun.
  • Bugün bizim şirkete bir albea geldi önü sizinkiyle hemen hemen aynı şekilde hasarlıydı yarın eksper gelicek sonuçları paylaşırım.
    Şahsi fikrimi sorarsanız,gerçeğini görmediğim için çok sağlıklı bir yorum olmayacak ama,şase zarar gördüyse pert olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyingraper

Bugün bizim şirkete bir albea geldi önü sizinkiyle hemen hemen aynı şekilde hasarlıydı yarın eksper gelicek sonuçları paylaşırım.
    Şahsi fikrimi sorarsanız,gerçeğini görmediğim için çok sağlıklı bir yorum olmayacak ama,şase zarar gördüyse pert olmalı.

Sevgili meslektaşım,benim olaydan çok olayın sonrası zoruma gitti.Kim malını bile bile hurdaya çıkarır.Eksper efendi sanki karşıdakini azarlıyor,haddini bil dedim ben de...
    Senin görevin neyse onu yap,sen kaza komisyonu,karayolu değilsinki bariyeri ortaya atıyorsun.kaldıki bariyerde birşey yok,varsa da git adamdan al kardeşim...sanırım beni daha ilk rauntta devirmek istedi,herhalde sesimi çıkarmam,kuzu kuzu dinlerim sandı...
    Bu ülkede bastırmadan,kavga gürültü olmadan hiç bir şey elde edilemiyor,anladım.İşi bilen arkadaşlar varsa ben nasıl bir yol izlemeliyim,eksperi sigorta şirketine şikayet edip yeni eksper tayin edilmesini isteyeyim mi?
    Pert olur ya da olmaz,karışamam ancak o araba o şirket tarafından yapılacak...

• Merhaba,
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Belki biraz klasik bir tabir olacak ama cana geleceğine mala gelsin. Allah bu tür bir olayın tekrarını göstermesin kimseye.
    Bir sigortacı olarak bu tür yüksek hasarlı kazalarda polis çağırıp rapor tutturmanın çok faydalı olacağını söylemeliyim. Polis raporunda kusur tamamen dieğr araca verilirse sorun yaşamazsınız. Ancak sigorta şirketleri tutanaklı hasarlarda biraz daha derin inceleme yapıp can sıkabiliyor. Tabi onlarda bir taraftan haklı, çünkü bir çok insan sahtekarlık amaçlı da kullanıyor bunu malesef.
    Tutanakta kazanın oluş şekli ve diğer sürücünün tüm suçu üstlendiği yazlıysa sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Servis için ise, tamiri yapan servise vekaletname vererek para vermeden tamir yaptırmanız mümkün ama zaten araç pertse siz bununla uğraşmak zorunda bile kalmayabilirsiniz, sigorta şirketi aracın tamirini yaptırmak yerine size parasını ödeyebilir.
    Bunun dışında bir sorunuz ya da isteğiniz olursa benimle çekinmeden irtibata geçebilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
    Tekrar geçmiş olsun...

• Öncelikle geçmiş olsun.
    Forumlardan da takip edebilirsiniz. Eğer işin içinde Güneş Sigorta varsa işiniz gerçekten zor. Benim aracım 9 Eylül'de sel altında kaldı. Güneş Sigorta o günden beri aracımı vermedi. Pert vermemek için kırk tane oyun döndürüyorlar. Sonuç itibarıyla sorun eksperde değil Güneş Sigorta'dan kaynaklanıyor. Eksperler için bağımsız deniyor ama değiller. Kendi başınıza eksper atamak isteyin bakalım kabul eden bir tane bulabilir misiniz? Eksperler ister istemez sigorta şirketinin sözünden çıkamıyorlar. Onlar da biliyor ki bizden tek iş sigorta şirketinden yüzlerce iş alacaklar. Güneş Sigorta 15 gün içinde size kesin kararını bildirmek zorunda , bildirmezse Hazine Müsteşarlığına bağlı Sigorta Genel Müdürlüğüne veya aşağıdaki maile şikayet edebilirsiniz.

sikayet@hazine.gov.tr

Bu da hepimize ders olsun Güneş Sigorta'dan uzak duralım.

• Çok teşekkür ederim.Ben hayatım boyunca Güneş sigortadan uzak klaacağım,bana bedava sigorta yapsalar dahi.Yazıktır,günahtır,vatandaşı haklı iken haksız duruma düşürmeye kimsenin hakkı yok.İlgili yerlere kadar şikayetlerimi ileteceğim,arabamı da alıp yaptırıp bineceğim en kötü.
    Belki tamirden çok para harcayacağım ama önemli değil,hakkımızı hepimiz aramalıyız.Vatandaşı sindirerek haklı çıkarıyorlar hep kendilerini...
    Böyle bağımsız eksper mi olur?Adamlar kendilerini padişah sanıyorlar.2 aydır sizi oyalan zihniyete yazıklar olsun,sizede geçmiş olsun.
    Buradan herkese sesleniyorum,Güneş sigortadan lütfen uzak durun !!!,ama benim gibi karşıdaki güneş ise de Allah yardımcınız olsun.
  • şikayetvar.com a da yazın..
  • Geçmiş olsun, Eksperin haklılık tarafı var. Benim bildiğim kadarı maddi hasarlı trafik kazalarında eğer kamu malına hasar var ise taraflar tutanak tutamazlar. Bölgeye bakan jandarma yada polisi çağırmaları lazım. Sanırım eksper bunu kast ediyor.
  • Şimdi servisten aradılar...
    Sabah güneş sigorta müşteri şikayetlerinden bir bayan yardımcı olmuştu bana.
    Eksperin değişmesini ve yanlış tutumunu anlatmıştım.
    Eksper bey bayağı içerlemiş duruma ve servisteki arkadaşa,bu olayın üstüne çok gideceğim demiş,sizinle çok uğraşacağım demiş,neymiş vay efendim ben neden şikayet etmişim...Ha birde cuma günü açılan dosya için tramer raporu olumsuz haberi olsun demiş...Ne çabuk bu rapor karşı tarafa geçti,ne çabuk sonuçlandı.En az 3 iş günü içerisinde diye biliyordum ben,demekki kendisi bir şeyler çevirdi.
    Senide ezip geçti,sen nasıl servissin diye bişiler söylemiş.Çocukda şimdi ben zor durumda kaldım diyor.Ben de sen ne biliyorsan ben de o kadarını biliyorum dedim.
    Bundan sonra çok fazlada yapacak bir şey yok benim açımdan,sonuçları bekleyeceğim...Servisin hasar elemanı ilgilenecek.Sonuçları size bildireceğim.
    Olayın biraz daha açığa kavuşması ile şikayetvar.com v.b sitelere durumu yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaresiz -- 2 Kasım 2009; 13:49:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ristram

Geçmiş olsun, Eksperin haklılık tarafı var. Benim bildiğim kadarı maddi hasarlı trafik kazalarında eğer kamu malına hasar var ise taraflar tutanak tutamazlar. Bölgeye bakan jandarma yada polisi çağırmaları lazım. Sanırım eksper bunu kast ediyor.

Beyefendi kamu malında gözle görülür bir hasar yok.Poliside aradım jandarmayıda,tutanak düzenlediyseniz bariyerdede kopma kırılma yoksa sorun olmaz dediler.Öyle bir yol ki orası,koyduğum reflektörü kırdılar,yangın tüpüne de başka bir araç çarptı.Arabadan zor indim ben,sağolsun anlayışlı milletimiz de tepkisini selektör ve kornalarla belli ediyordu.
    Ayrıca karayolları ile görüştüm,onlarda bana ilgili raporu verebileceklerini söylediler.Bariyerde değişim gerektirecek bir deformasyon olmadığını yani.
    Umarım buradan çıkan sonuç benim duruma benzer bir olay yaşayanlar için olumlu bir kaynak olur.

• quote:

quote:

Geçmiş olsun, Eksperin haklılık tarafı var. Benim bildiğim kadarı maddi hasarlı trafik kazalarında eğer kamu malına hasar var ise taraflar tutanak tutamazlar. Bölgeye bakan jandarma yada polisi çağırmaları lazım. Sanırım eksper bunu kast ediyor.

Beyefendi kamu malında gözle görülür bir hasar yok.Poliside aradım jandarmayıda,tutanak düzenlediyseniz bariyerdede kopma kırılma yoksa sorun olmaz dediler.Öyle bir yol ki orası,koyduğum reflektörü kırdılar,yangın tüpüne de başka bir araç çarptı.Arabadan zor indim ben,sağolsun anlayışlı milletimiz de tepkisini selektör ve kornalarla belli ediyordu.
    Ayrıca karayolları ile görüştüm,onlarda bana ilgili raporu verebileceklerini söylediler.Bariyerde değişim gerektirecek bir deformasyon olmadığını yani.
    Umarım buradan çıkan sonuç benim duruma benzer bir olay yaşayanlar için olumlu bir kaynak olur.

eğer dediğiniz gibi karayolları bariyerde bir sorun olmadığına dair bir yazı falan verebilirse exper istediğini yapsın bir halt tutturamaz. sonuçta babasının şirketi değil, o gider bir başkası gelir. onun işi aracın hasarını belirlemek...
    geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

quote:

eğer dediğiniz gibi karayolları bariyerde bir sorun olmadığına dair bir yazı falan verebilirse exper istediğini yapsın bir halt tutturamaz. sonuçta babasının şirketi değil, o gider bir başkası gelir. onun işi aracın hasarını belirlemek...
    geçmiş olsun.

Karayollarından ilgili yazı için bir arkadaşımla görüşeceğim,kendisi okul arkadaşım.Dün olayı anlattığımda telefon ile yardımcı olabileceğini söyledi.Böyle bir yazı alırsam,merak ediyorum sigorta şirketi ne yapacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.