Şimdi Ara

Kaza yaptım. Sizce aracın durumu nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

değer kaybı için konu açan insana değer kaybı davası açabilirsiniz demek kadar normal birşey yok. burada bir insanın hayatı için konu açılmış olsa ve bunu konuşuyor olsaydık, onun içinde uygun cümle kullanırdım.

son zamanlarda atılan mesajlara başka başka misyonlar yüklemek moda oldu.

iyide adam bu zarari nasil karsi taraftan cikarirm dememis. ne kadar zarar ederim demis. deger kaybi davasi kadar sacma buldugum bir konu yok sahsen.

Sifir araba alacaksiniz. Kavsakta yanlayan sonra aracini toparlayamayan bir doganci gelip CAAAT!! die araciniza vuracak. Valla canina bile okurum. Ne demek sacma

Not: Ornekler cogaltilabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon-Cooper -- 7 Mayıs 2013; 23:45:32 >

• Bu akşam bizzat tanık olduğum bir kaza

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=74887842

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfredo -- 7 Mayıs 2013; 23:50:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam degerli bilgilerinle aydinlandik kardes.

ayrica deger kaybi davasini hakedene acmakta sikinti yok.
    yukarda sahinci ornegini veren arkadas gibi kaza durumlarinda boyle yapilabilir.

benim sacma buldugum kasit olmayan kazalar icin gecerli.saptirmanin anlami yok.

konu sahibi arkadastan da ozur dilerim. konusu kirlendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun biraz kaybınız olur mutlaka ama böyle bir kaza can kayıpsız sonuçlanmış bunada şükretmek lazım.

• Geçmiş olsun. Burdaki karamsar yorumlara bakmayın. Citroen c4 dizeller zor satılan araç değildir. Değey kaybıda 3 bin tl falan olmaz.1500 tl civarı düşer heralde.
  • şasiler darbe almadıgı sürece araç sagdan solan arkadan yer. Ama önden yemeyecek.

kapı değişse ne olur değişmese ne olur yani tamamen takıntı başka bişey değil. önden yese anlarımda dikiş tutmaz. takla atar anlarım da bunlardan bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

değer kaybı için konu açan insana değer kaybı davası açabilirsiniz demek kadar normal birşey yok. burada bir insanın hayatı için konu açılmış olsa ve bunu konuşuyor olsaydık, onun içinde uygun cümle kullanırdım.

son zamanlarda atılan mesajlara başka başka misyonlar yüklemek moda oldu.

iyide adam bu zarari nasil karsi taraftan cikarirm dememis. ne kadar zarar ederim demis. deger kaybi davasi kadar sacma buldugum bir konu yok sahsen.

Sifir araba alacaksiniz. Kavsakta yanlayan sonra aracini toparlayamayan bir doganci gelip CAAAT!! die araciniza vuracak. Valla canina bile okurum. Ne demek sacma

Not: Ornekler cogaltilabilir.

Ayni seyi kendiniz icinde dusunun peki. Siz bir an dalginlikla mercedes s350 veya porsche panamera'ya carptiniz hasar agir. Adam size deger kaybi davasi acsa arabanizin anahtarini vermeniz gerekir. Uc bes kurus para icin kimsenin agini almaya degmez. Sigorta nicin var? Hasari karsilar.

• Hocam aynı şekilde kaza geçirmiş bir leon aldım sizdeki araç gibi kapıları değişmiş. 2011 model 1.2 tsi esp paketli 31 bin liraydı. Varın siz düşünün 20 bin km de ve kazasız hiç bir leon bu fiyata alınamıyordu. İllaki satılır ama 2000 ama 3000 lira alta gider.
  • Bu tür kazalarda saç değişimi mümkün olmaz. Kaldı ki, darbe yüzeysel değil, kapı barlarına kadar girmiş yani. Alt direkte oynama var. Geldi vurdu aracıma demişsiniz, motorcu da bir şey yok anladığım kadarı ile. Onun sigortasından ödenmiyor mu? Motorcu ile değer kaybı hakkında konuştunuz mu?
  • Öncelikle çocuğunuza ve size geçmiş olsun.
    Araç satacağınız zaman varsın 2 bin lira aşağı olsun önemli olan cana birşey olmamış.
    Bu model citroenlerin artık satılamama gibi bir sıkıntısı yok .

Ben bu aracı alacak olsam fotoları gördüğümde eğer servisten işlem yapılmış ve orjinal parçalarla değişmişse kesinlikle kararımı etkilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

sac değişimi kurtaramaz mıymış bu kapıları acaba ? ikisinin değişimi malesef yüksek rakam çıkartır bir nebze değer kaybı da olur ikinci elde

Kapılar düzeltilecek gibi değildi.. Bencede değişmesi isabet olur..

Aracı teslim almadan önce,

-Kapı kollarının sertliğine
    -Kapı fitillerine

ve en önemlisi değişen kapıların iç aksamında sökme-takma işlemi neticesinde olumsuz bir durum var mı mutlaka kontrol edin.

Geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun fotoğrafları saklayın servis kaydıylada kanıtlarsınız satmanız gerektiği zaman.
  • geçmiş olsun hocam satarken piyasası 45 se 41-40 a müşteri beklersin. resimleri çek ama düzgün yandandegil
  • quote:

Yaklaşık 15 gün önce kaza yaptım. Bir motor sağdan geldi vurdu aracıma. Fotografı ekliyorum. Araç şu an serviste onarılıyor. Sağ kapılar ve maşbiyel değişecek. Sizce aracın durumu nasıl? Satarken çok zarar ettirir mi? Araç yeni c4 1.6 hdi 92 bg confort
     Kaza yaptım. Sizce aracın durumu nasıl ?

geçmiş olsun çok dert etmeyin en fazla 2 bin lira aşağısına satarsınız resimleri saklayın gerisi önemli değil.

• Fotoğrafları plakayla beraber çekmenizi, ayrıca onarım sırasında çıkan parça ve takılan parçaları da çekip faturalarıyla beraber saklamanızı öneririm.

• quote:

Yaklaşık 15 gün önce kaza yaptım. Bir motor sağdan geldi vurdu aracıma. Fotografı ekliyorum. Araç şu an serviste onarılıyor. Sağ kapılar ve maşbiyel değişecek. Sizce aracın durumu nasıl? Satarken çok zarar ettirir mi? Araç yeni c4 1.6 hdi 92 bg confort
     Kaza yaptım. Sizce aracın durumu nasıl ?

Çok geçmiş olsun. Çok bir şey yok. Mekanik aksama zarar gelmemiş çünkü. Sağ iki kapı sacı değişecek toplam 200-300 lira tutar. Etek altı lokal boya olacak. Ağır bir hasar değil.

• Gecmis olsun 2 bin tl kadar deger kaybi olur. Bu arada aracınız yan airbag actimi acaba ?

• Öncelikle geçmiş olsunValla hocam bende 2011 punto evo vardı, daha 16 bindeydi sol arkadan darbe almıştık kırmızıda beklerken sol arka kapı,çamurluk arka travers değişti 6000 tl hasar kaydı çıktı, satarken inanın göbeğimiz çatladı tam 2250 Tl piyasasının altına verdim kurtuldum, burada önemli faktör arabanın yaşı, araç 5-6 yaşında olsa farketmiyor ama 1-2 yaşında olunca satarken çok sorun çıkıyor, aracın kaza fotoğraflarını gösterdik, servis kayıtlarını verdik, servise götürdük gösterdik, adamlar ikna olunca sattık.Adamın en çok gücüne giden ise kazada sizin hiç suçunuzun olmaması elin iti geliyor çarpıyor size birde neredeyse bütün alıcılar araca pert muamelesi yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Öncelikle geçmiş olsunValla hocam bende 2011 punto evo vardı, daha 16 bindeydi sol arkadan darbe almıştık kırmızıda beklerken sol arka kapı,çamurluk arka travers değişti 6000 tl hasar kaydı çıktı, satarken inanın göbeğimiz çatladı tam 2250 Tl piyasasının altına verdim kurtuldum, burada önemli faktör arabanın yaşı, araç 5-6 yaşında olsa farketmiyor ama 1-2 yaşında olunca satarken çok sorun çıkıyor, aracın kaza fotoğraflarını gösterdik, servis kayıtlarını verdik, servise götürdük gösterdik, adamlar ikna olunca sattık.Adamın en çok gücüne giden ise kazada sizin hiç suçunuzun olmaması elin iti geliyor çarpıyor size birde neredeyse bütün alıcılar araca pert muamelesi yapıyor.

İşte bu gibi durumlarda dava açarak bir miktar para alabilirsiniz.Değerin düşmesinden ötürü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Gecmis olsun 2 bin tl kadar deger kaybi olur. Bu arada aracınız yan airbag actimi acaba ?

Evet yandaki kapıların üzerindeki airbagler ve koltuk airbagi açtı.. Hepsi kaskodan değişecek.. Bu arada araç çarpışma testlerinden 5 yıldız almıştı.. Fakat içerisinde iken böyle bir kaza yaşayıp burnumuz dahi kanamadan oğlumla beraber çıkarak test etmiş olduk.. Aracın güvenliğine ve yapana helal olsun diyorum.. Duyuyoruz hep önden giripde hava yastığı açmayan araçları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 8 Mayıs 2013; 11:25:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.