Şimdi Ara

Kaza yaptım. Sizce aracın durumu nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 15 gün önce kaza yaptım. Bir motor sağdan geldi vurdu aracıma. Fotografı ekliyorum. Araç şu an serviste onarılıyor. Sağ kapılar ve maşbiyel değişecek. Sizce aracın durumu nasıl? Satarken çok zarar ettirir mi? Araç yeni c4 1.6 hdi 92 bg confort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 7 Mayıs 2013; 22:45:51 >

• Öncelikle çok geçmiş olsun
    Kötü haberim var bu araç sizi satışta çok zorlayacak bence yapılırken fotoğraflarını felende çekin arada gidin servise çünkü Citroen türkiyede 2.el piyasası ola bi araç değil hele birde kaza olunca daha zorlaşıcak biraz fazla değer kaybedicek gibi malsef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam__K

Öncelikle çok geçmiş olsun
    Kötü haberim var bu araç sizi satışta çok zorlayacak bence yapılırken fotoğraflarını felende çekin arada gidin servise çünkü Citroen türkiyede 2.el piyasası ola bi araç değil hele birde kaza olunca daha zorlaşıcak biraz fazla değer kaybedicek gibi malsef
    geçmiş olsun biraz zorlar ancak 2 bin lira düşük fiyata satmak drumunda kalabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

geçmiş olsun biraz zorlar ancak 2 bin lira düşük fiyata satmak drumunda kalabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Satarken bir sıkıntı çıkmaması için araç yapılmadan önceki fotoları saklayın. Satmaya kalktığınızda da piyasadan en baba 2 bin TL aşağısına satarsınız. Kafanıza takmayın.

Size soracağım soru motorun hızı süratli miydi baya?
  • Motor 1000cc yarış motorlarından.. 70-80 km vardı hızı.. Ben tam hareket ettim bir aracın sağından çıktı ve olan oldu.. Hatta motor sürücüsü motordan atlamış ben görmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gareysar -- 7 Mayıs 2013; 23:03:49 >
  • Fotoğrafları saklayın demiş ama fotoğraftaki görüntüyü görünce alıcı sorunsuzmuş da demez, görüntü bana çok iyi gelmedi, çok kötüde değil. Citroen zor satılan bir arabadır, o yüzden uzun seneler binip öyle satmayı deneyin. Bu arada çarpan kişiye değer kaybı davası açabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Fotoğrafları saklayın demiş ama fotoğraftaki görüntüyü görünce alıcı sorunsuzmuş da demez, görüntü bana çok iyi gelmedi, çok kötüde değil. Citroen zor satılan bir arabadır, o yüzden uzun seneler binip öyle satmayı deneyin. Bu arada çarpan kişiye değer kaybı davası açabilirsiniz.
    O kişiden kişiye değişir. Piyasanın aşağısına aynı arabayı alıyorsan bunları kabulleneceksin.
  • quote:

Fotoğrafları saklayın demiş ama fotoğraftaki görüntüyü görünce alıcı sorunsuzmuş da demez, görüntü bana çok iyi gelmedi, çok kötüde değil. Citroen zor satılan bir arabadır, o yüzden uzun seneler binip öyle satmayı deneyin. Bu arada çarpan kişiye değer kaybı davası açabilirsiniz.

Yanımda küçük oğlum vardı.. Adam motordan atladığından yerde bir süre yuvarlanmış.. Ambulansla hastaneye götürdüler.. Bırakın ben haklıyım hatam yok vs demeyi adamın yaşadığına şükrediyorum.. Çok şükür kırık çıkık falanda yokmuş.. Adama bir şey olsa birde..
  • Geçmiş olsun, satışta tabi ki fiyat düşecek ne yazık ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

Geçmiş olsun, satışta tabi ki fiyat düşecek ne yazık ki.
    çok geçmiş olsun az da olsa değer kaybı olacaktır illa ki

allah hepimizi korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gareysar

quote:

Yanımda küçük oğlum vardı.. Adam motordan atladığından yerde bir süre yuvarlanmış.. Ambulansla hastaneye götürdüler.. Bırakın ben haklıyım hatam yok vs demeyi adamın yaşadığına şükrediyorum.. Çok şükür kırık çıkık falanda yokmuş.. Adama bir şey olsa birde..

Alıntıları Göster
    Tekerleğe bile çarpmamış, sadece kaporta hasarı var. Alıcı gözuyle baksam, servisinde yapıldıktan sonra benim tercihimi kesinlikle etkilemez.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.

Aracınızın değer kaybı illa ki olacaktır. Miktarı ise 2.000-3.000TL civarı olur diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

aynen,tekrar gecmis olsun.

birde deger kaybindan bahsetmis. biraz zarar olur ama cana gelecegine mala gelsin. malesef artik insanlar bu durumlardan bile maddiyat cikarmaya bakiyorlar.

• Geçmiş olsun.Ufak bir değer kaybınız olur,malesef.
  • quote:

Yaklaşık 15 gün önce kaza yaptım. Bir motor sağdan geldi vurdu aracıma. Fotografı ekliyorum. Araç şu an serviste onarılıyor. Sağ kapılar ve maşbiyel değişecek. Sizce aracın durumu nasıl? Satarken çok zarar ettirir mi? Araç yeni c4 1.6 hdi 92 bg confort

fotoğrafları saklayın. çok zarar ettirmez. ha biraz edersiniz oda kader kısmet artık. sadakanız olsun.

yeni kasa c4 ikinci elde zor satılır diyenlere ise nerenizle isterseniz gülebilirsiniz. ikinci eli normal fiyat verdiğiniz anda eski citroenlerle kıyaslanmaz bile rahat satarsınız.

hele düz dizelleri normal fiyat istenirse sahibindene düştüğü anda gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Mayıs 2013; 23:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 404 Not Found

Geçmiş olsun.Ufak bir değer kaybınız olur,malesef.
    sac değişimi kurtaramaz mıymış bu kapıları acaba ? ikisinin değişimi malesef yüksek rakam çıkartır bir nebze değer kaybı da olur ikinci elde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 7 Mayıs 2013; 23:20:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

sac değişimi kurtaramaz mıymış bu kapıları acaba ? ikisinin değişimi malesef yüksek rakam çıkartır bir nebze değer kaybı da olur ikinci elde

Kapılar düzeltilecek gibi değildi.. Bencede değişmesi isabet olur..
  • değer kaybı için konu açan insana değer kaybı davası açabilirsiniz demek kadar normal birşey yok. burada bir insanın hayatı için konu açılmış olsa ve bunu konuşuyor olsaydık, onun içinde uygun cümle kullanırdım.

son zamanlarda atılan mesajlara başka başka misyonlar yüklemek moda oldu.
  • quote:

değer kaybı için konu açan insana değer kaybı davası açabilirsiniz demek kadar normal birşey yok. burada bir insanın hayatı için konu açılmış olsa ve bunu konuşuyor olsaydık, onun içinde uygun cümle kullanırdım.

iyide adam bu zarari nasil karsi taraftan cikarirm dememis. ne kadar zarar ederim demis. deger kaybi davasi kadar sacma buldugum bir konu yok sahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

quote:

değer kaybı için konu açan insana değer kaybı davası açabilirsiniz demek kadar normal birşey yok. burada bir insanın hayatı için konu açılmış olsa ve bunu konuşuyor olsaydık, onun içinde uygun cümle kullanırdım.

iyide adam bu zarari nasil karsi taraftan cikarirm dememis. ne kadar zarar ederim demis. deger kaybi davasi kadar sacma buldugum bir konu yok sahsen.

bu bir bilgidir, ''ben olsam açardım'' - değer kaybı davası açabilirsiniz, demişim. yani aç, açman gerek, paranı kurtar ya da bir teşvik yok, bir bilgi aktarımı var.

Ayrıca senin saçma bulduğun bugün mahkeme heyetinde geçen bir yasayı konuşacaksak, bu konunun dışında kalıyor. Sırf sen saçma buluyorsun diye bu forumda bu bilgi paylaşılmasın mı?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.