Şimdi Ara

Kaza Yaptım Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleykum arkadaşsalar , Bugun ana yolda giderken ,ara yoldan çıkan yaslı bi amca aracıma yolcu kapısından çarptı , ön ve arka kapıda hasar oluştu .
    Aracım 2012 model citroen c4. Tutanak tuttuk kendi aramızda , Resim falan çektim ...

1.Bundan sonraki prosedür nedir ?
    2.aracımda kasko yok , karşı tarafın sigortası ile halledicez
    3.internetten baktım , Karşının ergo sigortasının , citroen yetkili servisle anlaşmaları yok .Ben illa onların anlaşmalı olduğu sanayideki servise mi vermek zorundayım aracımı ?
    Yetkili servise versem ne olur ?

yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaran -- 25 Nisan 2015; 23:40:04 >

• Dövseydin ihtiyarı iyice önce gözler görmez kulaklar duymaz çıkmış trafiğe moruk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun ,

İstediğiniz yere götürebilirsiniz aracınızı. Kaskonuz olsa kaskodan yaptırır onlar da trafik sigortasına rücu ederlerdi.

2012 model araç için kasko olmaması büyük cesaret hocam.

Siz istediğiniz yere götürün onlar gelsin neler olacağı söylensin. Yan sanayi parçası takmaya çalışacaklardır siz kendi parçalarınızın orijinal olduğunu bu yüzden aynısının takılması veya onarılması gerektiğini söyleyeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulundugum yerde citroen servisi yokta , 100 km uzakta var , Oraya gidicem servis ben ordayken servis exper çağırcak doğrumu anladım ?
    Ben bulunduğum yerde gösterdim , 2 kapı doğrultma işlemi olcak sonra boyancak dediler , 1000 tl falan dediler . Hasar kaydı olarak 1000 tl falan görünüdür dedi . Yetkili serviste bu fiyat artarmı acaba ? Ne yapsam bilemedim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaran -- 26 Nisan 2015; 9:32:24 >
  • geçen yaşlı bir amcada babamın önüne atlamış zor durmuş
  • Geçmiş olsun. Dün bende yaşlı bir sürücünün önüme kırmasıyla zor anlar yaşadım. Hasarın ne kadar görüneceğini önemsemeyin, önemli olan onarımın düzgün şekilde yapılması.
  • Genelde aldığım duyumlar neticesinde sigorta şirketleri çıkma yada yan sanayi yedek parça kullanmaya meyilli size tavsiyem biraz dişli davranın orijinal ve kullanılmamış yani çıkma olmayan sıfır parçalar ile tamir edilmesi yönünde baskı kurun eğer konuyu siz iplemesseniz onlar hiç iplemez söyleyeyim.Bu arada geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ......Kaza Yaptım......
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hasar bu boyada pek bisey yok kapi 5-6 cm içeri girdi , tam kapi çizgilerinin oldugu yerden . Adamlar kapi çekiçlencek boyancak diyor 2 kapi için

Kaza Yaptım Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaran -- 26 Nisan 2015; 18:35:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.