Bugün maalesef ki kaza yaptım. Yaklaşık 40 km sabit hızla gidiyordum. Şahin marka bir yol kenarindaki bir otoparktan geldiğimi görmesine rağmen çıktı ve U dönüşü olmayan bir yerden dönmeye çalıştı. Her ne kadar hızım yavaş olsa ve frene asılsam da Şahin çok yakın mesafeden önüme atladı.
Ben hem U dönüşünün yasak olması hem de Şahin in mesafe gözetmeksizin önüme çıkması nedeniyle 8/8 kusurlu oldğunu düşünüyorum.
Tutanağa ben şöyle yazdım:
Silahtar caddesinde normal seyrime devam ederken 06 GCY 29 plakalı araç U dönüşü yapmak üzere aniden önüme çıktı. Duramadım. Otobüslerden dolayı yolun tek şeride düşmesi sebebiyle frenlemek zorunda kaldım ve sol arka köşeden vurdum.
Diğer şahıs da şöyle yazdı:
Hastane otoparkından çıkarken dönüş sırasında 06 GSC 29 araç arka sol çamurluktan vurdu. Yolun otobüslerden dolayı tek şeride düsmesi sonucu carpişma oldu.
Sizce sonuç ne olur??
Arkadaşlar bir de simdi bazı arkadaşlar karşı tarafın ruhsat fotokopisini almam gerektiğini söylüyorlar. Var mı bu işin aslı astarı...
quote:
Orijinalden alıntı: gsecer
Arkadaşlar bir de simdi bazı arkadaşlar karşı tarafın ruhsat fotokopisini almam gerektiğini söylüyorlar. Var mı bu işin aslı astarı...
alacaksın tabiii....
Merak ettimde polis çağırıldığı zaman gelmiyormu artık? İllaki bizmi tutacağız tutanağı? Diyelimki karşı taraf suçlu ve suçunu kabul etmiyor, anlaşamıyoruz. Peki o zaman ne olacak?
quote:
Orijinalden alıntı: voltura
Merak ettimde polis çağırıldığı zaman gelmiyormu artık? İllaki bizmi tutacağız tutanağı? Diyelimki karşı taraf suçlu ve suçunu kabul etmiyor, anlaşamıyoruz. Peki o zaman ne olacak?
O zaman durumu anlatırsanız gelir tabi. Gerçi anlaşılmayacak birşey yok, olayı olduğu gibi yazacaksınız tutanağa. Birinin suçlu olduğunu kabul etmesi gerekmiyor.
Bu arada elhiyet ruhsat fotokopisi aslında gerekli değil, eğer tutanak üzerindeki bilgiler doğru ve yazı okunaklı ise. Ama garanti olsun diye almakta fayda var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme