Şimdi Ara

Kaza Yaptım Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün sabah evimin kapısının önünde babam arabayı geri geri alırken hızını alamayıp park halindeki araca çarptı aracın sahibini bulamadık ve acelemiz olduğu için acil gitmek zorunda kaldık o anın paniğiyle ve geri geldiğimizde aracın hala orada olacağını düşünerek telefon numarası vs. bırakmadık yanlızca hemen yanımızdaki kırtasiye sahibine aracın sahibi gelirse bizim çarptığımızı söylemesini söyleyip gittik. Karşı tarafın aracında küçük boya zedelenmesi vardı. Markası Tofaş Kartal. Geri döndüğümüzde araç yoktu kırtasiyecide adamı görmemiş. Bizim aracın durumu aşağıdaki gibi. Karşı tarafı herkese sorduk tanıyan varmı diye ancak tanıyan bilen yok muhtemelen misafirdi ve küçük bir hasar olduğu için (sağ arka kapı) farketmedi ve gitti. Bu durumda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Aracımızın kaskosu var ancak kaskodan faydalanmak için ne yapmalıyız. Yardımlarınızı bekliyorum.

Kaza Yaptım Yardım.

Kaza Yaptım Yardım.

Kaza Yaptım Yardım.

• hocam artık yapacak bişi yok geçmiş olsun keske adamın sileceğine numaranızı sıkıştırsaydınız iyi olurmuş olan olmuş artık geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun.Kartalın Plakasını alsaydınız belki bulunurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Geçmiş olsun.Kartalın Plakasını alsaydınız belki bulunurdu.
    aracınız flüğans mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

aracınız flüğans mı

Alıntıları Göster
    Yapacak bişiy kalmamış malesef

• quote:

aracınız flüğans mı

araç HB büyük ihtimalde fiat marka fluenceyi nereden çıkarttınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

quote:

aracınız flüğans mı

arka stop lar flüğans a benziyor.ayrıca jantlarda o şekilde flüğansınkine benzettim.
  • quote:

quote:

aracınız flüğans mı

Araba Megane HB sanırım. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

quote:

quote:

aracınız flüğans mı

Alıntıları Göster
    Punto ya benzettim sanki ayrıca geçmiş olsun ...

• quote:

quote:

quote:

aracınız flüğans mı

Alıntıları Göster
    seat leon a benziyor bence..

• quote:

quote:

quote:

aracınız flüğans mı

Alıntıları Göster
    vur kaç olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ontheradio

seat leon a benziyor bence..

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun keşke numarayı alsaydınız

bu arada sanırım araç megane hb
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmw3.25

vur kaç olmuş.

Alıntıları Göster
    Olayı ilgili kasko şirketine yazı olarak beyanla yaz sadece çarptığımız araçta sorun olmadığı için tutanak tutma gereği duymadık olarak belirt.. Servise bırak gerisini servis halleder kasko hasarını karşılar..

Bu arada unutmadan tampona değişecek şekilde biraz daha hasar vermesini belirtin servisin, yoksa eksper tampon için onarım talep eder.. Ve autokinge yollatır tampun tamir edilir servis boyar yerine takar sonra zamanla veya ufak bir dokunmada tampon tekrar aynı yerden çatlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 20 Mart 2011; 14:11:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bmw3.25

vur kaç olmuş.

Alıntıları Göster
    şikayet etse başınız belaya girer. Kusura bakmayında tel numarası bırakmayı nasıl unuttunuz anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik
    Olayı ilgili kasko şirketine yazı olarak beyanla yaz sadece çarptığımız araçta sorun olmadığı için tutanak tutma gereği duymadık olarak belirt.. Servise bırak gerisini servis halleder kasko hasarını karşılar..

Bu arada unutmadan tampona değişecek şekilde biraz daha hasar vermesini belirtin servisin, yoksa eksper tampon için onarım talep eder.. Ve autokinge yollatır tampun tamir edilir servis boyar yerine takar sonra zamanla veya ufak bir dokunmada tampon tekrar aynı yerden çatlar..

Tuz buz olmadıkça tamponu kolay kolay değiştirmezler

Gözümün önünde ne tamponlar tamir edildi inanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

millet onarım arar burda aman tampon değişsintirilsin diyosunuz birde....aracın orjinalliğini bozacak kadar akılsızsanız bir çekiçle girişin tampona.....kırtasiyeye diyene kadar kağıt kalem işinizi görürdü ama sanırım araç tofaş zaten vuran vurmuştur onlara diye önemsemediniz....

Evet kendisni herkesden akıllı zanneden biri daha...
    O yapılan tamirin sen nne kadar dayanklı olup olmadığını biliyormusun? Sen git sor autokinge adam 1 sene benim garantimde der, sadece sözlü ve sadece bir sene ee sonra ? Darbe olmadan bile zamanla aynı yer kabak gibi açılır nerde senin aracının orjinalliği nerde orjinal tamponun? Bilip bilmeden başınıza gelmeden işkembeden sallamayın!
    Şu orjinallik lafınıada kıl oluyorum bilmiyorum ne sanıyorsunuz tamir görünce boyanmıyormu, exper değişim onay verirse değşime zaten orjinal yedek parça ile değşiyor en azından hasarlı parça yine hasarıyla durmuyor... Belkide amaç satarken orjinal olsun hatta kaskomda kaza gözükmesin alan kişide saftı aracı göstermeyecekti boya değişen varmı yokmu diye.. Örnek kazada arkadaş resmi saklayıp hasar bu idi demesi kadar içten bir yaklaşım olamaz...

Bir üsteki arkadaşa cevabım ise parçalanmış tamponu bile tamir ediyorlar, ama servise değişim istiyorum diye söylersen tamiri engelleyecek hasarı veriyorlar özellikle iç dişleri kırınca tamiri yapılamıyor

Son olarak şimdi daha dikkatli baktığımda park sensörünn bir gözüde gitmiş bu konuyada hassas davranın yoksa en ucuz park sensörünü yolluyorlar, marka ve modeli özellikle yazın ve aracın orjinalindeyse bunuda belirtin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 20 Mart 2011; 16:13:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

quote:

Orijinalden alıntı: ncap

millet onarım arar burda aman tampon değişsintirilsin diyosunuz birde....aracın orjinalliğini bozacak kadar akılsızsanız bir çekiçle girişin tampona.....kırtasiyeye diyene kadar kağıt kalem işinizi görürdü ama sanırım araç tofaş zaten vuran vurmuştur onlara diye önemsemediniz....

Evet kendisni herkesden akıllı zanneden biri daha...
    O yapılan tamirin sen nne kadar dayanklı olup olmadığını biliyormusun? Sen git sor autokinge adam 1 sene benim garantimde der, sadece sözlü ve sadece bir sene ee sonra ? Darbe olmadan bile zamanla aynı yer kabak gibi açılır nerde senin aracının orjinalliği nerde orjinal tamponun? Bilip bilmeden başınıza gelmeden işkembeden sallamayın!
    Şu orjinallik lafınıada kıl oluyorum bilmiyorum ne sanıyorsunuz tamir görünce boyanmıyormu, exper değişim onay verirse değşime zaten orjinal yedek parça ile değşiyor en azından hasarlı parça yine hasarıyla durmuyor... Belkide amaç satarken orjinal olsun hatta kaskomda kaza gözükmesin alan kişide saftı aracı göstermeyecekti boya değişen varmı yokmu diye.. Örnek kazada arkadaş resmi saklayıp hasar bu idi demesi kadar içten bir yaklaşım olamaz...

Bir üsteki arkadaşa cevabım ise parçalanmış tamponu bile tamir ediyorlar, ama servise değişim istiyorum diye söylersen tamiri engelleyecek hasarı veriyorlar özellikle iç dişleri kırınca tamiri yapılamıyor

Son olarak şimdi daha dikkatli baktığımda park sensörünn bir gözüde gitmiş bu konuyada hassas davranın yoksa en ucuz park sensörünü yolluyorlar, marka ve modeli özellikle yazın ve aracın orjinalindeyse bunuda belirtin..

Alıntıları Göster
    yanlış yapmışsınız.
    böyle durumlarda ilk iş telefon bırakmaktır.
    açıkçası kul hakkı aldınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeTiK2003

Karşı tarafın aracında küçük boya zedelenmesi vardı. Markası Tofaş Kartal. ..... Bizim aracın durumu aşağıdaki gibi. .............. muhtemelen misafirdi ve küçük bir hasar olduğu için (sağ arka kapı) farketmedi ve gitti. Bu durumda nasıl bir yol izlememiz gerekiyor. Aracımızın kaskosu var ancak kaskodan faydalanmak için ne yapmalıyız. Yardımlarınızı bekliyorum.

hocam kusura kalmayın, ancak kendi aracınız için kasko falan devreye sokmaya çalışıyorken, karşı tarafın hasarı hiçte öyle "küçücük,minicik,miniminnacık" olmaz ,, tofaştır ucuzdur orası ayrı,, ama karşı taraf için önemli rakamdır.. keşke irtibata geçip iki sayfa sigorta zımbırtısından dolduruverseydiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

yanlış yapmışsınız.
    böyle durumlarda ilk iş telefon bırakmaktır.
    açıkçası kul hakkı aldınız.

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun vurkaç gibi olmuş biraz. Aracınızın modelinide merak ettim megane hb galiba.
  • Araç Renault Megane Sport Tourer.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.