Şimdi Ara

KAZA... YARDIM LÜTFEN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ablam kaza geçirdi... Şoför koltuğu tarafından yaşlı bi amca tam orta direğe vurmuş. Allaha çok şükür ablamın ciddi bi şeyi yok. Size şunu sormak istiyorum:
    Aracın perde hava yastığı patlamış. Bi de koltuğun altındaki hava yastığının patladığını söylemişler. Yani araçta 2 hava yastığı patlamış. Araç garanti kapsamında olduğu için pert sayılarak aracın değeri bize ödenir mi acaba? (Araç: Toyota Verso)
    Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim...

• Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Siteye bi süre giremedim problem vardı galiba bu yüzden kurallara bakamadım. Bi de ilk defa başımıza bu kadar ağır ve kötü bi kaza geliyo çok üzgündüm açıkçası yazarken aklım başımda sayılmazdı pek...
    Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araçta kasko yokmu

• eğer kendiniz isterseniz pert' e çıkartabiliyorsunuz expertiz raporu yazılırken izah edersiniz ama aracın kasko değeri 30 bin ise 24-25 bin alabilirsiniz kaskodan
  • quote:

Orijinalden alıntı: atten

Araçta kasko yokmu

Var tabiki ama hasar aracın fiyatının %30'unu geçerse pert sayılır demişler. Ki zaten aracın 2 hava yastığı da açılmış. Bu şekilde pert sayılmıyo mu direk?

• quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

eğer kendiniz isterseniz pert' e çıkartabiliyorsunuz expertiz raporu yazılırken izah edersiniz ama aracın kasko değeri 30 bin ise 24-25 bin alabilirsiniz kaskodan

2 hava yastığı açık olduğu için direk pert sayılmıyo mu? Bi de araba hala garanti kapsamında olduğu için pert durumunda aracın 0 parasının bize ödenmesi gibi bi durum olabilir mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: gLcK

quote:

Araçta kasko yokmu

Var tabiki ama hasar aracın fiyatının %30'unu geçerse pert sayılır demişler. Ki zaten aracın 2 hava yastığı da açılmış. Bu şekilde pert sayılmıyo mu direk?

Exper gelecek aracınızı inceleyecek pert olup olmayacğnı size bildirir aracın kazalı resımleri warmı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maalesef fotoğraf yok. Ablam zaten yalnızmış ve kapısını açamamışlar. Bu yüzden çok büyük korku ve panik içinde çıkartılmış araçtan ve hastaneye götürülmüş. Neyse ki bi tanıdık okul yolu olması nedeniyle görmüş kazayı ve yardım etmiş. Bizim de çok geç haberimiz oldu :((
    Peki araç pert ise aracın 0'ının ederi bize ödenecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gLcK -- 28 Şubat 2013; 22:20:24 >
  • hava yastığı açıldıysa genelde pert olur ama aracı görmeden bir şey söylemek zor.
  • Eğer pert olursa değerı neyse onu verirler 2.el değeri yani 0 parasnı alamazsnz

• quote:

Eğer pert olursa değerı neyse onu verirler 2.el değeri yani 0 parasnı alamazsnz

Elimde Toyota Yaris broşürü var Allah kısmet ederse 1 aya kadar alıcam. O broşürde Toyota Kasko başlığı altında 1 yaşını doldurmayan araçların perte çıkması durumunda 0 km araç bedeli ödeneceği yazıyo da onun için bu şekilde sormuştum. Fakat ablama sordum araç 2011'de alınmış yani 1 yaşını doldurmuş maalesef :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hava yastığı açıldıysa genelde pert olur ama aracı görmeden bir şey söylemek zor.

2 hava yastığı açılmış, sol ön ve arka kapı içe göçmüş ve araç refuja çarparak durduğu için sağ ön lastik patlamış. Tabi bunlar ablamın hatırladığı ve kulaktan dolma duyduğu şeyler... Yani daha fazlası da olabilir :(
  • quote:

quote:

hava yastığı açıldıysa genelde pert olur ama aracı görmeden bir şey söylemek zor.

2 hava yastığı açılmış, sol ön ve arka kapı içe göçmüş ve araç refuja çarparak durduğu için sağ ön lastik patlamış. Tabi bunlar ablamın hatırladığı ve kulaktan dolma duyduğu şeyler... Yani daha fazlası da olabilir :(

pert %90
  • benım bildiğim jant kırılır yada yastık patlarsa pert cok geçmiş olsun
  • quote:

quote:

quote:

pert %90

teşekkür ederim yardımınız için...
    Allah kazadan beladan korusun hepimizi çok zor ve korkutucu gerçekten... Ablam başını çarpmış ve kolunu incitmiş ama araçta oluşan koku ve kapının açılmaması yüzünden yaşadığı korku bütün acılarını unutturmuş :((

• quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

benım bildiğim jant kırılır yada yastık patlarsa pert cok geçmiş olsun

çok teşekkür ederim...
    Allah kazayı belayı uzak tutsun hepimizden inşallah...
  • quote:

quote:

Eğer pert olursa değerı neyse onu verirler 2.el değeri yani 0 parasnı alamazsnz

Elimde Toyota Yaris broşürü var Allah kısmet ederse 1 aya kadar alıcam. O broşürde Toyota Kasko başlığı altında 1 yaşını doldurmayan araçların perte çıkması durumunda 0 km araç bedeli ödeneceği yazıyo da onun için bu şekilde sormuştum. Fakat ablama sordum araç 2011'de alınmış yani 1 yaşını doldurmuş maalesef :(

İlk yıl pert durumunda "0" araç bedeli alınması için, kasko poliçesinde "0 araç klozu" olması lazım...

Araç 1 yaşını doldurmuş ise, bu durumu aşmış demektir. 2.el durumuna bakılıp fiyat çıkartılır. Kasko ile biraz pazarlık yapabilirsiniz.

*Geçmiş olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GitarxtanbuL

eğer kendiniz isterseniz pert' e çıkartabiliyorsunuz expertiz raporu yazılırken izah edersiniz ama aracın kasko değeri 30 bin ise 24-25 bin alabilirsiniz kaskodan

2 hava yastığı açık olduğu için direk pert sayılmıyo mu? Bi de araba hala garanti kapsamında olduğu için pert durumunda aracın 0 parasının bize ödenmesi gibi bi durum olabilir mi acaba?

aracın garantisiyle pertin hiç bir alaksı yoktur garantisi sadece aracın mekanik donanımında bir sorun olursa o zaman devreye girer 3 günük bir araç ile 20 yaşındaki bir aracın arasında kasko için hiç bir fark yoktur ödeme dışında

• ben groupama dan yaptırıyorum. sigortacımın dediğine göre ilk 3 yıl araca sıfır muamelesi yapılıyormuş. yani aralık ayına kadar her hangi bir pertlik olay olursa ( ALlah korusun) sıfır bedeli üzerinden ödeme yapılacak.

sigorta bedeli ne olursa olsun. piyasa araştırması yapılıp, ona göre ödeme yapılıyormuş bu arada. (garibime gitmişti)

geçmiş olsun.
  • + olarak ekleyeyim kimse yazmamis.
    Yeni deger kaskosu ise 0 aracin fiyati odenir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.