birkaç zamandır kazaa da deforme dosyalara rastlıyorum. Özellikle hit yabancı mp3 lerde.( örnek: britney spears'ın son albümünün paylaşımları) indirdiğim dosyaların wave editor proramlarıyla incelediğimde parçaların genellikle sona yakın bölümlerinde stereo kanallarının birinin silinmiş simetriğindeki kanalında yüksek debili bir gürültüyle doldurulmuş olduğunu görüyorum.( nero wave editor bu konuda basit ve güzel bir programdır).
bunlar download işleminden kaynaklanan artifaktlar değil zaten bu kadar büyük bir deformasyon olsa download devam etmez kanısındayım.Büyük ihtimalle PAYLAŞIMA DEFORME DOSYALAR SALINIYOR. ve bunu kimin yaptığı zaten belli. sizin bu konu hakkında düşünceleriniz neler? başınıza geldimi?. neler yapıyorsunuz?
Benim başıma da birkaç kere geldi. Galiba müzik firmaları bu deforme dosyaları yüksek bandwith'li bir serverdan paylaşıma açıyormuş. Zaten genelde Kazaa'da indirdiğimiz bu bozuk dosyalar baya yüksek bandwithliler oluyor. Daha az sayıda kullanıcıda ve bandwithin de 300 civarı falan olan dosyaları indiriyorum onlar bozuk çıkmadı şimdiye kadar.
ewet bende yogunlukla karşılaşıyom. genelde kullanıcı adı turk olanlarda sorun yasamıyom. divxleride en cok kimde warsa ondan indiriyom. mp3 ler ise artık çekmek bile istemiyom 10 tanden 4 u salam çıkıyoo geri kalanlar dediğin gibi bozulmuş veya özellikle bozulmuş çıkıyoo
Şuana kadar kazaa ile indirdiğim 3 filmin 2'sinin belli bölümleri deforme olmuştu. Yine 2 ayrı Norton Systemworks indirdim birinin utilities'i diğerinin Clean Sweeper'ı çalışmıyordu. İkisini birleştirerek bir systemworks sahibi oldum. [stmd] Sanırım kazaa dosyaları bozuyor. Yine kazaa ile otomatik olarak gelen ve kendisini share folder'a yerleştiren worm var. Dün antivirus iki tane yakaladı. Özelliklerini web'den okudum kazaa'dan geldiğini yazıyordu
son günlerde indirdiğim mp3ler hep hışırtlı anlamadım filmlerde bile var birde divx yazmışlar[wand][wand][vkng]
RIAA(Recording Industry Association of America) gibi kuruluşlar kazaa ile baaşa çıkamadıklarından bozuk mp3 leri salıp milletin canını sıkıyorlar bütün olay bundan ibaret.
gerekmez hakli... onune gecilemeyen bir hal aldi....p2p paylasimlar..sadece kllk olsn diye bu $ekilde dosyalar goruyorsnz..
evty benim basımada geldi...
dün britney spiırs ı indirdim...parcanın sonuna dogru 2 kere detone olduguna şahit oldum ve inanamadım!![jwdwn]
dc++ dan catır catır indiriyorum vallahi 3 gunde 6-7 divx indirdim birinde bozuk yok mp3 lerde deaynı durum soz konusu ne alırsam saglam dc++ da bi kıyakvar galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme