Şimdi Ara

Kazalı Megane II Hakkında!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda ikinci el bir araç alma girişimindeyim. Otomatik vites ve yakıt konusunda tutumlu bir araç düşünüyorken Renault Megane II Sedan veya HB kararı aldım. 23.000 TL ye bir araç buldum, yaşadığım bölgeden.

FULL + FULL Cam tavan - otomatik - 2004 - 100.000km'de.

Hasar Kayıtları Şu Şekilde

1-Çarpma | 556 TL
    2-Çarpma | 4.500 TL
    3-Çarpma | 4.327 TL
    4-Çarpma | 1.516 TL
    5-Çarpma | 4.580 TL
    6-Çarpma | 1.765 TL

Araç bu mesaja bakıldığında bu nedir arkadaş? dedirtiyor.
    Lakin işin garibi, Tüm bölge expertizleri yapıldı ve 2 usta tarafından şansuman ve elektronik tesisat kontrol edildi.
    Araçta en ufak bir arıza,eksik veya sıkıntı bulamadılar. Motor performansı Expertiz'de %96 çıkıyor.
    Aracın tüm kazaları 2006-2007 yıllarında, farklı aylarda gerçekleşmiş!
    Büyük bir ikilemdeyim ve sizlerin fikirlerini çok merak ediyorum.

Aracın donanım ve gerek cam tavan gerek mini modifiye sistemi ilgimi çekmekte. Araç kaput(motor) bölümünden hiç hasar görmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakin248 -- 19 Kasım 2014; 18:33:15 >

• Kazasız günü olmamış mübareğin bence yanaşmayın 3-4 fazla verip temiz alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevabın için teşekkürler dostum.

23.500'e bir araç daha buldum yine aynı model ve cam tavan full+full fakat benzinli.

Bu aracı alıp, LPG sistemi taktırsam mantıklı olur mu ? Ana konuda bahsettiğim araca göre daha mı uygun olur ?
  • Megane alacaksanız dizel alın.
    Ayrıca o kadar kazayı 2 senede yaptıysa bence o 2 senede ya takside kullanılmıştır yada şirkette.

• Adam canı sıkıldıkça arabayı sağa sola çarpmış.
  • Arabanin ederi ne kadar ki bu kadar kaza yapmis. Perte cikmasi icin zorlamis olmamis

• Bugun ayni sekilde bi arkadasda yazmis kazali arac almadedim herkez eksiyi basmis yine dyorum kazali arac almayin vehasar kayitlarida epey yuksek..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OPEL VECTRA C KASA HAKKINDA
    12 yıl önce açıldı
    Volvo S40 ilk kasa hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taksimiymiş araç

• geriye bir şey kalmamış. geçiniz.
  • Filo aracı olabilir aman dikkat.Expertiz'in dediğine göre sıkıntı yok diyorsunuz ama ben bu kazalardan sonra biraz işkillenirim o araçdan.Hakkınızda Hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: anakin248

Merhabalar;

Yakın zamanda ikinci el bir araç alma girişimindeyim. Otomatik vites ve yakıt konusunda tutumlu bir araç düşünüyorken Renault Megane II Sedan veya HB kararı aldım. 23.000 TL ye bir araç buldum, yaşadığım bölgeden.

FULL + FULL Cam tavan - otomatik - 2004 - 100.000km'de.

Hasar Kayıtları Şu Şekilde

1-Çarpma | 556 TL
    2-Çarpma | 4.500 TL
    3-Çarpma | 4.327 TL
    4-Çarpma | 1.516 TL
    5-Çarpma | 4.580 TL
    6-Çarpma | 1.765 TL

Araç bu mesaja bakıldığında bu nedir arkadaş? dedirtiyor.
    Lakin işin garibi, Tüm bölge expertizleri yapıldı ve 2 usta tarafından şansuman ve elektronik tesisat kontrol edildi.
    Araçta en ufak bir arıza,eksik veya sıkıntı bulamadılar. Motor performansı Expertiz'de %96 çıkıyor.
    Aracın tüm kazaları 2006-2007 yıllarında, farklı aylarda gerçekleşmiş!
    Büyük bir ikilemdeyim ve sizlerin fikirlerini çok merak ediyorum.

Aracın donanım ve gerek cam tavan gerek mini modifiye sistemi ilgimi çekmekte. Araç kaput(motor) bölümünden hiç hasar görmemiş.

10 yılda bu kadar hasar çıkması normal bence. Ki problem yoksa alınmasına engel durum yok.

Bir Kangoo'nun bile araç yürür halde ön tampon, sağ çamurluk, far gibi ıvır zıvır değiştir. Motora tornavida dahi değmedi 3750 lira hasar kaydı çıktı. Serviste yapılmışsa kayıt altında olması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.