Şimdi Ara

kazan suyu sicakligi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eca premix yogusmali kombi kullanıyorum oda termostatim var. Termostat taki ayarlarda kazan suyu sicakligi maksimum 80 derece görünüyor.ben daha tasarruflu olacagini düşündüğüm için bunu 50 dereceye aldim.oda isisini 24 derece ayarliyorum.siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• msadık M kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile yoğuşmalıda 55 derece üstüne ayarlanmaması gerekiyor kazanın. Yatarken daha da kısabilirsin kazanı.
  • doğru düşünmüşsünüz. yoğuşmalı kombiler maksimum 50-55 derece de kullanılmalı.
  • Bahsettigim ayarda su siakliginin çıkabileceği maksimum degeri belirliyorum. 50 derece. Bu durumda oda ısısını 30 dereceye ayarlasamda su 50 deeceyi gecemeyecek. Bu sekilde odanin 30 dereceye gelmesi fazla zaman almayacak mi?.bu durum faturaya nasil yansir?

• quote:

Orijinalden alıntı: msadık

Bahsettigim ayarda su siakliginin çıkabileceği maksimum degeri belirliyorum. 50 derece. Bu durumda oda ısısını 30 dereceye ayarlasamda su 50 deeceyi gecemeyecek. Bu sekilde odanin 30 dereceye gelmesi fazla zaman almayacak mi?.bu durum faturaya nasil yansir?

Yalıtım iyi ise 21 22 derece görür ev ısısı 50derece kazan sıcaklığında sen termostatı 25derece yaparsan 50 derece kazan sıcaklığında hiç Bi zaman 22derece üstüne çıkamayacağı için +9 -9 yani 59 derece kadar ısıtıp 41 dereceye kadar bekleme yapacaktır termostat dan bağımsız normal kombi gibi davranacaktır.

• ttrapper kullanıcısına yanıt
    50 derece de maksimum 22 derece oda sıcaklığı olur diye birşey yok aslında. bu evin durumuna hava sıcaklığına göre değşir. 40 derece de 24 derece olan evde var
  • arkadaşlar ısının maksimum değerini 80 derecede mi bırakayım,50 derecedemi ? hangisi daha tasarruflu olacak??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su tahliyesi su damlatmasi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • msadık M kullanıcısına yanıt
    Tesisatınıza güveniyorsanız (80C derece suyu yiyince sıkıntı olmayacaksa) her iki sıcaklığı da deneyin...

80C'nin (veya buna yakın) çabukluğu mu yoksa 55C'nin yoğuşma verimi mi daha az yaktıracak ben de merak ediyorum...
  • Bir süre deneyeyim bakalım.

• su sıcaklığını 55 dereceye alın ve denyin konforlu bir şekilde ısındığınızı hissedebiliyorsanız böyle kalsın yoğuşmalı kombiniz % 109 verimi gidiş 50- dönüş 30 kullanımında veriyor.
  • arkadaşlar bir süredir deniyorum. suyun maksimum değerini 50 derecede bırakınca daha az yakıyor. ayrıca oda ısısını genelde 23-24 derecede bırakıyorum.ısınmada da sorun yok.bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.