Şimdi Ara

Kazandim - Arkadaşım aksini iddia ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son edit : arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ediyorum. İyi kötü doğru yanlış yardımcı olmaya çalıştınız. İddiayı kazandım. Sorduğum sorunun cevabını biliyorum zaten. Kaç senelik aracım. Arkadaş aksini tutturdu. Derdimi anlatamadim bi turlu arkadaşa. Bi de sözünü millete geçiren bi adam. Sırf inat uğruna gitti 4-5 adama daha sordu. Onlarda hiç düşünmeden o ne derse doğrudur mantığından ona hak verdiler. Gel dedim iddiaya girelim. Bu foruma sorayim sana yanıtları göstereyim. Tabi bi kaç yanlış yanıt gelince bak benim dedigim doğru demeye başladı. O yüzden baskılı şekilde size bildiğim soruyu yönelttim. Hala hala niye sordugumu merak edenlere. Sonunda rst78 nickli Arkadaşımız sayesinde ikna oldu. Buradan da ona ayrıca teşekkür ederim.

Şu ilk resimde anlatılmak istenen nedir ?

Yol bilgisayarındaki 4.1 neyi temsil ediyor yanı.

Aracın plaka Işığı yanmiyor. O yüzden o ampul simgesi var. Benim öğrenmek istediğim ise 4.1

Şu 2. Resim neyi anlatıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 9 Ekim 2015; 5:30:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Stoplardan biri yada ikisi patlamış değiştirmeniz lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: lervolerto

Stoplardan biri yada ikisi patlamış değiştirmeniz lazım

Yol bilgisayarı olarak dostum. Stoplarda sorun yok. Plaka Işığı yanmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 7 Ekim 2015; 7:52:58 >
  • Buradaki 12.1 neyi temsil ediyor. İddiaya girdik. Sizi manipüle etmeden soruyorum. Ona gore göstericem resimleri.

Bu da ikinci resim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Başlık ile içerik pek uyuşmuyor, arkadaşınız ne iddia etmiş?

• Başlık ve konu uyumsuz olmuş.
    Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi stoplarda yada başka bi ampulde sorun var.adam sizi güzelce uyarmış sizde direk sorun yok deyip gecistirmissiniz. Millet size yardimci olmaya çalışıyor siz nasıl davranış sergiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

Başlık ve konu uyumsuz olmuş.
    Ayrıca diğer arkadaşın dediği gibi stoplarda yada başka bi ampulde sorun var.adam sizi güzelce uyarmış sizde direk sorun yok deyip gecistirmissiniz. Millet size yardimci olmaya çalışıyor siz nasıl davranış sergiliyorsunuz.

Arkadaşım sinirli bi şekilde söylemedim. Normal anlatmak istedim kısa ve öz anlatayım derken yanlış ifade etmiş olabilirim kendimi. Bahsettiğim şey yol bilgisayarı bilgileri. 4.1 den bahsediyorum. Arkadaş aksini iddia etti de sizi yönlendirmek istemeden soruyorum. Yorumlarinizi ona da göstericem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 7 Ekim 2015; 8:09:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkes bir soru tahmin etsin
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aracın aydınlatmalarından herhangi biri çalışmıyor.

Arkadaşınız malum parti ile ilgili birşey mi iddia etti?
  • 1 lt benzinle 12 km gitmiş ortalama

• İlki km sayıyor ikincisi ise 1 litre ile gideceği km gibi duruyor.

• 4.1 km gidilen yolu gösteriyor büyük ihtimal arkadaşınız sıfirlamış. Diğeri ortalama veya anlık yakıt tüketimini gösteriyor.

• mesajınızda ki fotğrafları simage kodu ile değiştirin lütfen.Sayfanın anasını ağlattınız haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahtapot01

4.1 km gidilen yolu gösteriyor büyük ihtimal arkadaşınız sıfirlamış. Diğeri ortalama veya anlık yakıt tüketimini gösteriyor.

Yanı hangisi 1 lite ile yaptığım km yı anlatıyor ? Hangisi km de ne kadar yaktığımi anlatıyor ?

• Arkadaşınız 4.1'in yakıt tüketimi olduğunu iddia etmiş sanırım, anlaşmazlık oradan çıkmış Oradaki sayaç sıfırlandıktan sonra 4.1 gittiği yol, zaten altında km yazıyor.

12.1 km/l ise 1 litre yakıtla 12.1 km yol yapmış araç, yakıt tüketimi. Diğer bir deyişle 8.3 l/100km tüketime denk geliyor o değer.
  • Anladiysam arap olayim.

• Kisaca tripler ara km sayaclaridir. Iki ekranda da trip yaziyor yani km sayaclari yakit tuketim ortalamalari degil diye biliyorum ...

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Kisaca tripler ara km sayaclaridir. Iki ekranda da trip yaziyor yani km sayaclari yakit tuketim ortalamalari degil diye biliyorum ...

Yanı 12.1 100km de yaktığımi mi yoksa 1 litre de yaptığımı mi gösteriyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pokezoom

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Kisaca tripler ara km sayaclaridir. Iki ekranda da trip yaziyor yani km sayaclari yakit tuketim ortalamalari degil diye biliyorum ...

Yanı 12.1 100km de yaktığımi mi yoksa 1 litre de yaptığımı mi gösteriyor ?

12.1 kilometre gitmişsin 1 litre ile. Onu gösteriyor.

• Bnce litre yok ortada 12.1 km gitmis.

• İlk fotoğrafta aracın yol bilgisayarı sıfırlandığından beri 4.1 KM gidildiğini gösteriyor.

İkincisinde 1 litre benzin ile 12.1 km gittiğini gösteriyor.Yani 100 km de 100/12.1 den 8.26446281 LT eder.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.