ewet iste böyle böyle buyuk bir arsiv olusturabiliriz bu sayfayı ben devamlı takip ederek en düsük fiyatları iki güüne bir liste halinde yayınlarım ama ikinci el piyasasından bilgi verirseniz lütfen belirtin yada spot mal ları ewet su anda panasonic x70 : 450 milyon 2 yıl garanti yer tekofaks 5100 ın fiyatı ise: 210 milyon yer dogubank BOYLELİKLE BÜYÜK BİR ARŞİVİMİZ OLACAGINDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ
nokia 7610 ;dogubankta 780 milyon tl. sony ericsson p910 i dogubankta 1000 dolar. nokia 6600 dogubankta 550 milyon.
yaw sx1 kaç para dogubank ta ? veya başka yerde en ucuz???
1 yıl garantili 315 euro (grey market firma garantili )
2 yıl garantili 350 euro (siemens garantili)
0212 260 63 37 BAHADIR
yaw ben 2 yıl garantilisini 550 ye buldum banane siemens garantilisini bben dogubank tan soruyom yokmu bilen????
cx 65 in fiyatı nekadar acaba ama garantilisi ???????
Ya simlocker bu grey market in bi internet sitesi filan varmı bide nerde bu
grey market dediği yurtdışından gelmiş telefonlara werilen genel addır yani bir internetten alışveriş sitesi değildir :)
esoly sen 550 milyona internet sitesinden mi buldun?beyler garantili sx1 en az kaça gördünüz ?
saol da acaba t630 ve cx65 in garantisizi ne kadardır acaba bilen varmı?
hayır dükkanların birinden buldum 2 yıl garantili banane grey market yurt dışıysa sordukmu?
beyler k700i en ucuz ne kdr bilen vartm1 bide bunun resimleri 7610 la fark1 varmi?
sx1 cağlayanda ve mecidiyeköyde 590-600 mil. fiyatla satılıyor.mobilses denen kendini bilmez ithalatcılar satıyor.2 yıl garantili. bence siemensten garantili alın yoksa benim gibi yarı yolda bırakır.siemensten 1 tane bile destek alamazsınız.benden söylemesi...
6600 450 milyon dubai malı 7610 650 milyon dubai malı büyükcekmece ii günler
mozdemir burası nerde bide taksit yaparlarmı bi haberin varmı
ideefixe de cx65 464 milyon 12 ay taksitte tapılıyo ve yanında tavla sözluk sw sürüm paketi hediyeli ii günler
www.ideefixe.com.tr
ama dubai den gelme tellerde türkçe olmuo bende dubai den 3310 var tel zate dandik oldugu için ayara fln yok anlasılabiliyo 6600 zate türkçesi 1 ayda zor anlasılabilen bi telefon ingilizceniz manyak iyi olursa ancak analayibilrsiniz bana telc,de türkçe yükletilio dediler vasa öyle bişey iyi
Eevet mozdemir büyük çekmece adresini bende nerak ettim Adres yok mu?
Arkadaşlar Dogubankta Samsung i700 bulabilirmiyim ? haftaya istanbula geliyorum. bilgisi olan varsa yardımcı olsun boşuna karşıya geçmeyeyim :)