Beyler +1 md rebirt +8 cleaver ve +7 fp donluk verdim +7 ıb aldım ii mii yapmıssım yoqsa kazımı yemişşim Server:Pathos
%85 eşit ama şu donluk bu piyasada 50 60m yapıyor quote:Orjinalden alıntı: the xxx Beyler +1 md rebirt +8 cleaver ve +7 fp donluk verdim +7 ıb aldım ii mii yapmıssım yoqsa kazımı yemişşim Server:Pathos
quote:Orjinalden alıntı: emıremır %85 eşit ama şu donluk bu piyasada 50 60m yapıyor quote:Orjinalden alıntı: the xxx Beyler +1 md rebirt +8 cleaver ve +7 fp donluk verdim +7 ıb aldım ii mii yapmıssım yoqsa kazımı yemişşim Server:Pathos kardeş dts de +5 çıkmıştı +7 yaptım =) kazıkım yoq o zmn yuppiii
ne kazık atması kazık yemiş.. +1 md rebith 700m +8 cleaver 800m +7 fp don 35m +7 ib ise 13gb... burada 235m kazık yemişin...(sserver pathos)
quote:Orjinalden alıntı: ilhdmr ne kazık atması kazık yemiş.. +1 md rebith 700m +8 cleaver 800m +7 fp don 35m +7 ib ise 13gb... burada 235m kazık yemişin...(sserver pathos) okadar ince düşünmiycen şuan +8 cleaver ve +7 md piyasası okadar ii değil aynı şekilde ib ninde bencede kazık yemiş
walla bowlar lvl a göre fazla atack werdiginden ap nin arttıgını düşnüyorum sendeki eger onlar işine yaramıyorduysalar iyi yapmıssın