yazıcım hp photosmart c 4680 yazıcıyı kullandım belli bir süre tabiki kartuşlarda bitti eninde sonunda. dedim doldurum diye ancak ne işse yarım dolduruyorlar hatta % 20 sini dolduruyorlar sanki benim yazıcımda mürekkep düzeyinde öyle gözüküyor. ankaralıyım iyi bir kartuş doldurulacak yer arıyorum. ben bilmiyorum ama inşşalah kandırmıyorlardır. yeni kartuş alsam 28 liraya mal oluyor. 5 lira ya dolduğumda sanki ne biliyim % 10 doluyor gibi geliyor. nolur beni aydınlatın.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Makina üzerinde çıkan kartuşları doldurtuyorsunuz değil mi.. cevabınız evet ise.. demo kartuş olduğu için mürekkebi zaten az alır, ama XL kartuş kullanıyorsanız dolumcunuz da sorun var..
xl değil xl kullanıyım ne dersiniz doldurmak pek akıllıca olmasa gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: hattusas
yazıcım hp photosmart c 4680 yazıcıyı kullandım belli bir süre tabiki kartuşlarda bitti eninde sonunda. dedim doldurum diye ancak ne işse yarım dolduruyorlar hatta % 20 sini dolduruyorlar sanki benim yazıcımda mürekkep düzeyinde öyle gözüküyor. ankaralıyım iyi bir kartuş doldurulacak yer arıyorum. ben bilmiyorum ama inşşalah kandırmıyorlardır. yeni kartuş alsam 28 liraya mal oluyor. 5 lira ya dolduğumda sanki ne biliyim % 10 doluyor gibi geliyor. nolur beni aydınlatın.
HP'nin birçok yazıcısı ilk alındığında içinden çıkan kartuşlar demo kartuşlar olup doldurulamamaktadır.burada HP müşteriye,orjinal al dolumla uğraşma,mesajı veriyor belki de...sebebp bu olsa gerek....
s
MERHABA, ANKARA'DA KARTUŞ VE TONER TONER DOLUM MERKEZİNDE DOLDURULUR. ÖZVEREN SOKAK 5/A DEMİRTEPE /ANKARA