Şimdi Ara

Kazım Karabekir Türklere söylediği söz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ey Türk oğlu! Sen pek sâfsın, seni herkes aldattı! Erdim diyen, döndüm diyen çemberinden atlattı!

Irk meselesini fevkalâde mühim görüyorum. Türk olmayanın kalbi hicbir zaman bir Türk gibi çarpmayacaktır.

Kâzım KARABEKİR, İstiklâl Harbimiz, sf. 300

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Salt Türk olduğu için Türk imgesi üzerinden bir halt başarabilmiş tek bir TÜRK var mıdır, acayip merak ediyorum!

Atatürk ?

Türklüğü vurgulayarak Türk imgesini kullanarak halktaki Türklük bilincini canlandırdı ve TÜRK devletini kurdu.Yapılan bazı inklaplarlada özümüze dönmeye çalıştığını söyleyebiliriz.
    TTK-TDK-ALFABE vs....
  • Geçen sene Erzurum'da yakaladığımız Müslümân olmuş Rus câsûsunu temize çıkarmak için bir mahalle halkının karârgâhıma geldiği zamân hâllerine bakıp da hâtırâtıma şunu kaydetmiştim:
    Ey Türk oğlu! Sen pek sâfsın, seni herkes aldattı! Erdim diyen, döndüm diyen çemberinden atlattı!
    Irk meselesini fevkalâde mühim görüyorum. Türk olmayanın kalbi hicbir zaman bir Türk gibi çarpmayacaktır.
    Kâzım KARABEKİR, İstiklâl Harbimiz, sf. 300
  • İlk defa duydum. Ruhu şad olsun Kazım Paşa'nın.
  • Kazım Karabekir çok sadık bir asker ama geri kafalı bir adamdı.Irka verdiği önemin de çağın etkisinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salt Türk olduğu için Türk imgesi üzerinden bir halt başarabilmiş tek bir TÜRK var mıdır, acayip merak ediyorum!

• quote:

Orijinalden alıntı: asau

Salt Türk olduğu için Türk imgesi üzerinden bir halt başarabilmiş tek bir TÜRK var mıdır, acayip merak ediyorum!

Atatürk ?

Türklüğü vurgulayarak Türk imgesini kullanarak halktaki Türklük bilincini canlandırdı ve TÜRK devletini kurdu.Yapılan bazı inklaplarlada özümüze dönmeye çalıştığını söyleyebiliriz.
    TTK-TDK-ALFABE vs....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Türk imgesinden bahsettim, Türkiye imgesinden değil!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atatürk ve Ali Rıza Paşa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • asau kullanıcısına yanıt
    Allahım ne kadar IQ'su düşük bir arkadaşımız.
  • Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur , diyor..
    hala Türkiye imgesi diyor.. Gülermisin ağlarmısın...

Kazım Karabekir Türklere söylediği söz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.