Şimdi Ara

KDV %8'e düştü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

KDV %8'e düştü

(En Son Oy Tarihi: 2.6.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: helloween

DIŞ BORÇ: 2002: 14 MİLYAR $

DIŞ BORÇ: 2007: 76 MİLYAR $

Peki bunu bana kanıtlarmısın?Yani biraz daha konuyu açarsan sevinirim

Hükümetten önce DOLAR FİYATI nekadardı?
    Peki şimdi ne kadar----Aynı şeyler EURO içinde geçerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldkhn

quote:

Orjinalden alıntı: NoVaRiX

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Düşme zamanı çok garip

Aynen katılıyor ve ekliyorum. Bugün KDV'i yüzde 8'e çekenler yarın seçimden sonra tekrar iktidar olursa KDV'i yüzde 22'lere falan taşır..

Benim bildiğim onu yapacak olanlar gerici SOL zihniyettir.

sağa sola sıçratmadan yap(konuş)

• Gidada KDV indirimi daha evvelden yapildi.bu yeni bi uygulama diil dolayisiyla seçimle ilgisi yok diyenelere http://haber.superonline.com/2007_06_01/haber__EDT17693_5.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: TALHA BIN UBEYDULLAH

quote:

eko diyalog programı ve ceviz kabuğu programında söylendi. ayrıca çeşitli gazetelerde verildi. hatta bugunki vatan gazetesinde bile var

• quote:

işkembeden sallamak bu olsa gerek
    http://www.sabah.com.tr/2007/03/14/eko100.html
  • AKP iktidara geldiğinden bu yana borçlarımız sürekli artmıştır. 2002 yılında 91.7 milyar
    dolar olan iç borcumuz 2007 yılı Şubat ayında % 106.1 artışla 189.0 milyara, 2002 yılında
    56.8 olan dış borcumuz 2007 yılı Şubat ayında % 18.7 artışla 94.6 milyar dolara, 2002
    yılında 148.5 olan toplam borcumuz 2007 yılı Ocak ayı itibariyle % 73 artışla 256.9 milyar
    dolara ulaşmıştır. 2002 yılında 44.1 milyar dolar olan özel sektör borçlarının 2006 yılında
    121.1 milyar dolara çıkması da dikkat çeken ve risk oluşturan bir uygulamadır.

alinti.
  • klmnn o verdigin link kisa vadeli dis borctan bahsediyo.sonuçta hala zarardayiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldkhn

quote:

Orjinalden alıntı: morbid

Aman ne büyük bi olay kdv %8 e düştü diye akpyemi oy vericez şimdi bu halkı salak sanıyolar heralde kdvyi %0 a da düşürseler kurtuluşları yok sandıklara gömülecekler.

Vaybe insanoğlu kendi yalanına da inanır olmuş

quote:

Orjinalden alıntı: MudvayneTr

genç partiye oy verilirmi dalgamı geçiyosunuz yaaa, adam devleti 20 milyar dolar zarara uğrattı, hala genç parti diyosunuz, Mesut yılmaz yolsuzluktan yargılanıyor, hapisten kurtulmak için Demokratik Partiden millet vekili seçilmeye çalışıyor, neymiş Mesut yılmaz siyasete döndü, Dt yi iktidara taşır ülke kurtulur. ya bu kadar balık hafızalı olmayın. Akp ninde hakkını yemeyin. MHP=AKp hiçbi fark göremiyorum. onun için ikisinden birine vericem oyumu.

Aga MHP mi kaldı artık, ne mal oldukları malum şeyler. Hele bahçeli mi aynı koltuğa utanmadan geri dönen iki kişiden biri.

Diğeri Aziz Yıldırım, The Baron

sizinkiler bunuda yapamıyordu neden acaba

AKP iktidara geldiğinden bu yana borçlarımız sürekli artmıştır. 2002 yılında 91.7 milyar
    dolar olan iç borcumuz 2007 yılı Şubat ayında % 106.1 artışla 189.0 milyara, 2002 yılında
    56.8 olan dış borcumuz 2007 yılı Şubat ayında % 18.7 artışla 94.6 milyar dolara, 2002
    yılında 148.5 olan toplam borcumuz 2007 yılı Ocak ayı itibariyle % 73 artışla 256.9 milyar
    dolara ulaşmıştır. 2002 yılında 44.1 milyar dolar olan özel sektör borçlarının 2006 yılında
    121.1 milyar dolara çıkması da dikkat çeken ve risk oluşturan bir uygulamadır.

alinti.

sen bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!!DALKILIÇ!!! -- 1 Haziran 2007; 17:36:50 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 3310

yahu KKTC gidiyor , bölücülük ve terör azmış durumda , ab ve abd karşısında maskara olmuşuz

-KKTC durduğu yerde duruyor. Ayrıca KKTC ekonomisin de yükselişe geçtiği bir gerçektir.
    -Bölücülük ve terör Irak kaynaklı olarak artıyor. (Irak'ın durumu ortada)
    -AB belki de ilk defa bize saygı duyması gerektiğini anladı. Dış İşleri bakanımız, tüm Avrupa liderlerini gece yarılarına kadar bekletmesini bildi (hatırlayın)
    -Abd karşısında maskara olmuş bir durumumuz yok. Tam tersi Abd şuan tabiri caizse 3.5 atmaktadır. Sınırın öbür tarafında 250bin Mehmetçik konuşlanmış beklemektedir. Türkiye ile asla savaşmayacağı için önümüzden çekilmek zorunda kalıyor.
    Ancak askerimize kızgınım. Çünkü tependen 2 tane F-16 geçiriyor Abd sen onu pasif radarla izliyorsun.
    Yahu atsana füze kilidini adama! Terketsin sınırı!
    Sonra çıkmış yok efendim Dış işleri tepkisizmiş bilmem ne.. Olmaz böyle şey..

• quote:

quote:

quote:

eko diyalog programı ve ceviz kabuğu programında söylendi. ayrıca çeşitli gazetelerde verildi. hatta bugunki vatan gazetesinde bile var

http://www.sabah.com.tr/2007/03/14/eko100.html

böyle duruma düşmeni istemezdim.Bak görüyorsun işte en azından oylamaya bak

• quote:

Tek yanlı bakış bu olsa gerek, dış borcun arttığı doğrudur fakat milli gelir 180 milyar dolardan 400 milyara geldi + kişi başına düşen milli gelir 2.500'den 5000$ küsür civarına yükseldi. Ayrıca dünyanın süper gücü ABD'nin diğer güçlü devletlerden Almanya, İngiltere, Çin gibi devletlerin dış borçlarınıda bi zahmet araştırın...
  • yuzde sifirda olsa bu devlet gidecek,ulkeyi perisan ettiler,yiyiciler
  • 2007/03/14 ün haberi bu.. aradan neredeyse 3 ay geçti. hatırlatırım
  • quote:

quote:

quote:

Düşme zamanı çok garip

Aynen katılıyor ve ekliyorum. Bugün KDV'i yüzde 8'e çekenler yarın seçimden sonra tekrar iktidar olursa KDV'i yüzde 22'lere falan taşır..

Senin bu mantığına göre neyi böyle yaptıki?

Çevrenizde olup bitenleri görmüyormusunuz.BİNALİ YILDIRIM neler yaptı internette hızlı erişim sağlıyor isen onun yaptıklarından dolayıdır.

Güldürdün beni! Bir tren kazası oldu ve onlarca insanımızı kaybettik.. Bu hızlı erişimi getirdiğini sandığın adam aynen şöyle bir açıklama yaptı! "Trenlerimize nazar değmiştir!"
    Kaldıki bu adam babasının hayrına hızlı erişimi onaylamamıştır. Türk Telekomu milyarlarca dolara ona buna peşkeş çekmiştir!! Bunları hiç görmeyin, olurmu? Neymiş internete hızlı bağlanıyormuş!!

Daha neyi savunuyırsun arkadaşım?!
    Türkiyenin ekonomisini pembe gözlüklerle izlemek çok keyifli geliyor sizlere değil mi?
    2001 krizinden sonra iktidara simitçi ahmette gelse ekonomi büyüyor gibi görünecekti.. Neymiş ekonomide büyüme rekorları kırılıyormuş, neymiş enflasyon düşmüş!

Senin hayat standartların arttı mı? Dahamı rahat getiriyorsun ay sonunu?
    İşsizlik azaldımı? Sokaktaki insana, esnafa sor bakalım hiç olmadığımız kadar iyiyizmi diyorlar yoksa tek tek kepenkmi kapatıyorlar?!

Yapmayın. Sizler olgun insanlarsınız. Hadi benim mesleğim bu ama sizlerde az çok eğitimli kişiler olarak böyle basit oyunlara gelmeyin. Ekonominin iyiye gittiği falan yok. Çok merak ediyorum kaçınız cari açığın ne olduğunun ve ne kadar tehlikeli boyutlarda olduğunun farkında? Nasıl ödenecek o paralar? Likit yaşamaya çalışan bir ekonomide ÇOK SEVDİĞİMİZ HATTA AYAKLARINI YALADIĞIMIZ YABANCI DOSTLARIMIZ paralarını keyiflerine göre daha cazip piyasalara çektiklerinde bizler donumuza kadar satmak zorunda kalıcaz. Ama 5 liralık donunu bile 10 kuruşa satacaksın!!

En anlayabileceğini umduğum dille anlattım. Ekonominin iyiye gittiği falan yok arkadaşlar. Sadece zuladan yiyor, onun bunun harçlığıyla ayakta durmaya çalışıyoruz. Allah(c.c) sonumuzu hayır etsin!

• Daha bir kaç yıl öncesine kadar ülkede internet yoktu be..
    Ülkeyi nasıl sömürmüşler onu bir düşünün artık..
    Bu halkı Akp'ye mecbur bıraktılar. Sömür sömür kriz kriz bir yere kadar..
    Yeni iktidar adayları da vatandaşı umursamıyor bile, işleri güçleri "Türkiye laiktir laik kalacak!"
    Türkiye zaten laik.. Bunun neresini düzelteceksin?
    Millet aç-açıktayken bu işler yürümez. Önce fakirliğe bir çözüm bulunmalı, sonra eğitim sistemi değişmeli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dellci -- 1 Haziran 2007; 21:10:19 >
  • YA adamlar okadar bu ülkeyi kötüye götürdü kaçtane esnaf iflas ederken hala yok ulusa sesleniş ülkemiz çok iyi durumda çok herşey çok güzel diyo.şimdi ise sıkı8ştılar seçim geldi göz boyamaya çalışıyolar. bunlar içinde ispat isterseniz bi çarşı pazar gezinin esnafın halini sorun size nedicekler esnaf kan alıyo çifçi kan alıyo yeter artık bitsin zulüm
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Düşme zamanı çok garip

Senin bu mantığına göre neyi böyle yaptıki?

Çevrenizde olup bitenleri görmüyormusunuz.BİNALİ YILDIRIM neler yaptı internette hızlı erişim sağlıyor isen onun yaptıklarından dolayıdır.

Güldürdün beni! Bir tren kazası oldu ve onlarca insanımızı kaybettik.. Bu hızlı erişimi getirdiğini sandığın adam aynen şöyle bir açıklama yaptı! "Trenlerimize nazar değmiştir!"
    Kaldıki bu adam babasının hayrına hızlı erişimi onaylamamıştır. Türk Telekomu milyarlarca dolara ona buna peşkeş çekmiştir!! Bunları hiç görmeyin, olurmu? Neymiş internete hızlı bağlanıyormuş!!

Daha neyi savunuyırsun arkadaşım?!
    Türkiyenin ekonomisini pembe gözlüklerle izlemek çok keyifli geliyor sizlere değil mi?
    2001 krizinden sonra iktidara simitçi ahmette gelse ekonomi büyüyor gibi görünecekti.. Neymiş ekonomide büyüme rekorları kırılıyormuş, neymiş enflasyon düşmüş!

Senin hayat standartların arttı mı? Dahamı rahat getiriyorsun ay sonunu?
    İşsizlik azaldımı? Sokaktaki insana, esnafa sor bakalım hiç olmadığımız kadar iyiyizmi diyorlar yoksa tek tek kepenkmi kapatıyorlar?!

Yapmayın. Sizler olgun insanlarsınız. Hadi benim mesleğim bu ama sizlerde az çok eğitimli kişiler olarak böyle basit oyunlara gelmeyin. Ekonominin iyiye gittiği falan yok. Çok merak ediyorum kaçınız cari açığın ne olduğunun ve ne kadar tehlikeli boyutlarda olduğunun farkında? Nasıl ödenecek o paralar? Likit yaşamaya çalışan bir ekonomide ÇOK SEVDİĞİMİZ HATTA AYAKLARINI YALADIĞIMIZ YABANCI DOSTLARIMIZ paralarını keyiflerine göre daha cazip piyasalara çektiklerinde bizler donumuza kadar satmak zorunda kalıcaz. Ama 5 liralık donunu bile 10 kuruşa satacaksın!!

En anlayabileceğini umduğum dille anlattım. Ekonominin iyiye gittiği falan yok arkadaşlar. Sadece zuladan yiyor, onun bunun harçlığıyla ayakta durmaya çalışıyoruz. Allah(c.c) sonumuzu hayır etsin!

Bak güzel kardeşim ben AKP'yi savunmuyorum.Sen neyi savunuyorsun hala bilmiyorum ama SEN HARBİDEN HİÇBİRŞEYİN FARKINDA DEĞİLSİN......

Tren meselesi diyorsun,zamanında belki sende hızlı tren olması için onay verdin kaza oldu diye herşey kötü oldu

YA BİNALİ YILDIRIM mı istedi onlarca millet ölsün??

Burada bizimde suçumuz var devlet ne yapsın.Biz bir VATANDAŞ olarak elimizden geleni yapamıyoruzki.
    Kardeşim haline şükret DOLAR nerden nereye geldi sen peki bunun farkındamısın.Çok şey söylerim ama....
    ÜStadın bir sözü vardır.
    HER SÖYLEDİĞİN DOĞRU OLSUN FAKAT HER DOĞRUYU HER YERDE SÖYLEMEK DOĞRU DEĞİLDİR.
    bak arkadaş ne güzel bir cevap vermiş.
    quote:

Tek yanlı bakış bu olsa gerek, dış borcun arttığı doğrudur fakat milli gelir 180 milyar dolardan 400 milyara geldi + kişi başına düşen milli gelir 2.500'den 5000$ küsür civarına yükseldi.
    biraz daha farklı düşün bence,dünyaya AT gözlüğünden bakmamak lazım

• Sankş doların dengesini ayarlayan hükümet..
  • quote:

Sankş doların dengesini ayarlayan hükümet..

Peki ayarlayan hükümet değilse SAYIN MERHUM ECEVİT'in olayından sonra neden Dolar fırlama yaptı?

Demekki var birşeyler değilmi.Herşey birbiri ile denge içerisinde
  • KDV yoksa devletin bütçeside eksik demektir.alışwerişlerinizden sonra fiş isteyiniz beyler mutlaka.bilinçli olalım

günün mesajını verdim lan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.