Bildirim
KDV %8'e düştü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
KDV %8'e düştü
(En Son Oy Tarihi: 2.6.2007)
Giriş
-
Düşme zamanı çok garip -
Benim bildiğim o sadece turizm işletmeleri içindi. Ama emin değilim.quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Düşme zamanı çok garip
Öte yandan herkes için bile olsa hlak yani biz son tüketiciler için bir faydasının olacağına inanmıyorum. Çünkü indirilen vergi düzeyinde uyaklar zam yapacaktır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Düşme zamanı çok garipquote:
Orjinalden alıntı: qtq
Düşme zamanı çok garip
Aynen katılıyor ve ekliyorum. Bugün KDV'i yüzde 8'e çekenler yarın seçimden sonra tekrar iktidar olursa KDV'i yüzde 22'lere falan taşır..
-
Allah Allah ne oldu bu Devlete böyle, seçimde yanaşmışken çok garip...quote:
Orijinalden alıntı: ß.m.Øquote:
Düşme zamanı çok garip
Aynen katılıyor ve ekliyorum. Bugün KDV'i yüzde 8'e çekenler yarın seçimden sonra tekrar iktidar olursa KDV'i yüzde 22'lere falan taşır..
Alıntıları Göster
-
Seçimler gelir geçer.quote:
Orijinalden alıntı: EmRSrL
Allah Allah ne oldu bu Devlete böyle, seçimde yanaşmışken çok garip...
Alıntıları Göster
Önemli olan kdv'nin düşmesi. -
Kira'dan %15 stopaj alacaklar.quote:
Orijinalden alıntı: Dellci
Seçimler gelir geçer.
Önemli olan kdv'nin düşmesi.
Alıntıları Göster
Gıda'dan kesip Kira'dan alıyorlar.
Seçimler gelir geçer haklısın ama seçim ekonomisinin cezasını bir sonraki iktidar öder.
quote:
Orjinalden alıntı: Dellci
Seçimler gelir geçer.
-
senede 1 seçim yapmak lazımquote:
Orijinalden alıntı: PeaCe_WaRRioR77
Kira'dan %15 stopaj alacaklar.
Gıda'dan kesip Kira'dan alıyorlar.
Seçimler gelir geçer haklısın ama seçim ekonomisinin cezasını bir sonraki iktidar öder.
quote:
Orjinalden alıntı: Dellci
Seçimler gelir geçer.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: Tefendi
Gıda için %18 olan KDV oranı artık %8'e düştü. Tabii son anda mahkemeler açılmazsa!!!
Hangi ürünlerde %18 e düştü benim bildiğim Temel gıda maddelerinde zaten %8 oranında. -
Arkadaş yeni farketti sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: ares_turkquote:
Gıda için %18 olan KDV oranı artık %8'e düştü. Tabii son anda mahkemeler açılmazsa!!!
Hangi ürünlerde %18 e düştü benim bildiğim Temel gıda maddelerinde zaten %8 oranında.
iktidarı hoş gösterme çabası
quote:
Orjinalden alıntı: ares_turk
quote:
Hangi ürünlerde %18 e düştü benim bildiğim Temel gıda maddelerinde zaten %8 oranında.
-
zaten bu hükümet düşürdü KDV oranınıquote:
Orijinalden alıntı: PeaCe_WaRRioR77
Arkadaş yeni farketti sanırım.
iktidarı hoş gösterme çabası
quote:
Orjinalden alıntı: ares_turk
quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ß.m.Øquote:
Düşme zamanı çok garip
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: NoVaRiX
quote:
Düşme zamanı çok garip
Benim bildiğim onu yapacak olanlar gerici SOL zihniyettir.
-
KDV oranı yüzde 18’denquote:
Orijinalden alıntı: 1080pquote:
Orjinalden alıntı: NoVaRiX
quote:
Düşme zamanı çok garip
Benim bildiğim onu yapacak olanlar gerici SOL zihniyettir.
Alıntıları Göster
yüzde 8’e inen ürünler
* Tüm çerez ürünleri: Kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı, ceviz, fındık, antep fıstığı, ayçiçek, leblebi, kestane, kabak çekirdeği
* Bitkisel yağlar ve bitkisel gıdalar: Mazı palamut, kendir tohumu, kanola, kitre ürünleri, tüm bitki ekstratları
* Tüm bakliyat ürünleri: Tüm bakliyat ürünleri, kuru fasulye, kuru barbunya, kuru bakla, nohut, mercimek
* Et ve et mamülleri: Büyük ve küçükbaş hayvan etleri, bağırsağı (katkılılar hariç)
* Taze sebze ve meyve: Meyve ve sebze ile suları, konserve, tohum, çekirdek, fide
* Bisküvi, gofret ve unlu mamüller: Değirmencilik ürünleri, yağlı tohum ve meyveler, pastacılık ürünleri, unlu mamüller ve yufka
* Çikolata, şeker, şekerlemeler: Beyaz çikolata hariç, şekerler, şekerlemeler, çikolatalar, gofretler
* Hazır gıdalar: Hazır çorba, pudingler, bulyonlar, soslar, ketçap ve mayonezler
* Konserve gıdalar: Konserveler ve soğutulmuş ürünler, siyah çaylar, bitkisel çaylar.
* Meşrubatlar: Meşrubat, gazoz, kolalı içecekler
* Kahve, Nescafe, çiklet, müsli, kahvaltılık gevrekler
ÇARPIK UYGULAMA BİTTİ
* PORTAKAL: Portakalın KDV’si yüzde 8, portakal suyunun ise yüzde 18’di.
* SEBZE: Sebze şayet kurutulmuşsa KDV’si yüzde 8, dondurulmuşsa 18 oluyordu.
* ŞEKER: Şekerin KDV’si yüzde 8. Ancak şekerli su olursa KDV yüzde 18.
* EKMEK: Ekmeğin KDV’si yüzde 1. Simit ve sandviçin yüzde 8.
* KURUYEMİŞ: Leblebi, fındık, fıstık, kabak çekirdeğin perakende satışta KDV’si yüzde 18, toptan satışta yüzde1.
* PİRİNÇ: Kabuğu ayıklanmamış pirinçte KDV yüzde 1, ayıklanmışta yüzde 8.
-
adsl kdv indirim yapsınlarda oyları alsınlarquote:
Orijinalden alıntı: Ferfecir
KDV oranı yüzde 18’den
yüzde 8’e inen ürünler
* Tüm çerez ürünleri: Kuru üzüm, kuru incir, kuru kayısı, ceviz, fındık, antep fıstığı, ayçiçek, leblebi, kestane, kabak çekirdeği
* Bitkisel yağlar ve bitkisel gıdalar: Mazı palamut, kendir tohumu, kanola, kitre ürünleri, tüm bitki ekstratları
* Tüm bakliyat ürünleri: Tüm bakliyat ürünleri, kuru fasulye, kuru barbunya, kuru bakla, nohut, mercimek
* Et ve et mamülleri: Büyük ve küçükbaş hayvan etleri, bağırsağı (katkılılar hariç)
* Taze sebze ve meyve: Meyve ve sebze ile suları, konserve, tohum, çekirdek, fide
* Bisküvi, gofret ve unlu mamüller: Değirmencilik ürünleri, yağlı tohum ve meyveler, pastacılık ürünleri, unlu mamüller ve yufka
* Çikolata, şeker, şekerlemeler: Beyaz çikolata hariç, şekerler, şekerlemeler, çikolatalar, gofretler
* Hazır gıdalar: Hazır çorba, pudingler, bulyonlar, soslar, ketçap ve mayonezler
* Konserve gıdalar: Konserveler ve soğutulmuş ürünler, siyah çaylar, bitkisel çaylar.
* Meşrubatlar: Meşrubat, gazoz, kolalı içecekler
* Kahve, Nescafe, çiklet, müsli, kahvaltılık gevrekler
ÇARPIK UYGULAMA BİTTİ
* PORTAKAL: Portakalın KDV’si yüzde 8, portakal suyunun ise yüzde 18’di.
* SEBZE: Sebze şayet kurutulmuşsa KDV’si yüzde 8, dondurulmuşsa 18 oluyordu.
* ŞEKER: Şekerin KDV’si yüzde 8. Ancak şekerli su olursa KDV yüzde 18.
* EKMEK: Ekmeğin KDV’si yüzde 1. Simit ve sandviçin yüzde 8.
* KURUYEMİŞ: Leblebi, fındık, fıstık, kabak çekirdeğin perakende satışta KDV’si yüzde 18, toptan satışta yüzde1.
* PİRİNÇ: Kabuğu ayıklanmamış pirinçte KDV yüzde 1, ayıklanmışta yüzde 8.
Alıntıları Göster
-
Aman ne büyük bi olay kdv %8 e düştü diye akpyemi oy vericez şimdi bu halkı salak sanıyolar heralde kdvyi %0 a da düşürseler kurtuluşları yok sandıklara gömülecekler.quote:
Orijinalden alıntı: drift34
adsl kdv indirim yapsınlarda oyları alsınlar
Alıntıları Göster
-
oyum ya mhp'ye yada gencparti'ye AKP'yedequote:
Orijinalden alıntı: morbid
Aman ne büyük bi olay kdv %8 e düştü diye akpyemi oy vericez şimdi bu halkı salak sanıyolar heralde kdvyi %0 a da düşürseler kurtuluşları yok sandıklara gömülecekler.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 31 Mayıs 2007; 11:09:04 >
-
biz buna halk arasında " önce indirim sonra bindirim " diyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: drift34
oyum ya mhp'ye yada gencparti'ye AKP'yede
Alıntıları Göster
-
genç partiye oy verilirmi dalgamı geçiyosunuz yaaa, adam devleti 20 milyar dolar zarara uğrattı, hala genç parti diyosunuz, Mesut yılmaz yolsuzluktan yargılanıyor, hapisten kurtulmak için Demokratik Partiden millet vekili seçilmeye çalışıyor, neymiş Mesut yılmaz siyasete döndü, Dt yi iktidara taşır ülke kurtulur. ya bu kadar balık hafızalı olmayın. Akp ninde hakkını yemeyin. MHP=AKp hiçbi fark göremiyorum. onun için ikisinden birine vericem oyumu.quote:
Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online
biz buna halk arasında " önce indirim sonra bindirim " diyoruz.
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayınız lütfen ..quote:
Orijinalden alıntı: Alpertunga
genç partiye oy verilirmi dalgamı geçiyosunuz yaaa, adam devleti 20 milyar dolar zarara uğrattı, hala genç parti diyosunuz, Mesut yılmaz yolsuzluktan yargılanıyor, hapisten kurtulmak için Demokratik Partiden millet vekili seçilmeye çalışıyor, neymiş Mesut yılmaz siyasete döndü, Dt yi iktidara taşır ülke kurtulur. ya bu kadar balık hafızalı olmayın. Akp ninde hakkını yemeyin. MHP=AKp hiçbi fark göremiyorum. onun için ikisinden birine vericem oyumu.
Alıntıları Göster
Gıdada zaten KDV bri çoküründe %8 idi , bu hükümet 2. yılında %8 olmayan bir çok ürünüde kullnım sıklığına göre %8 indirmişti..
Buradaki indirim Turizm sektörü için ... O %18 idi ve %8 indi..
Bazı arkadaşlar seöim politikası diyecek kadarda tutarsızlar zira bu memleketin tarihinde ilk kez KDV düşüşü son 4 yıl içinde oldu ..
Zamanlamaya gelince , turizim için yapılacak olan bu olay geçen aralıktan beri gündemde idi ve sezon açılmadan hemen yapıldıki etkisi hissedilsin . Zira cari açığımız çok fazla ve Turizm bizim için çnemli döviz girdisi sağlıyor ve turizim cilerimizin italya ispanya yunanistan ile vs.. rekabet edebilmeleri için bu uyugulamanın yapılması gerekiyordu ..
yani Öküzün altında buzağı arama huyumuz yok mu ?
Ha illa seçim ekonomisi diyeceksen , Geçici işçilerin 2 hafta once kadrolaştırılmasını buna örnek gösterebilriz tam seçim öncesi güzel bir oy avcılığı .. ama KDV oyle değil ..
-
quote:
Orijinalden alıntı: morbid
Aman ne büyük bi olay kdv %8 e düştü diye akpyemi oy vericez şimdi bu halkı salak sanıyolar heralde kdvyi %0 a da düşürseler kurtuluşları yok sandıklara gömülecekler.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: morbid
Vaybe insanoğlu kendi yalanına da inanır olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: MudvayneTr
genç partiye oy verilirmi dalgamı geçiyosunuz yaaa, adam devleti 20 milyar dolar zarara uğrattı, hala genç parti diyosunuz, Mesut yılmaz yolsuzluktan yargılanıyor, hapisten kurtulmak için Demokratik Partiden millet vekili seçilmeye çalışıyor, neymiş Mesut yılmaz siyasete döndü, Dt yi iktidara taşır ülke kurtulur. ya bu kadar balık hafızalı olmayın. Akp ninde hakkını yemeyin. MHP=AKp hiçbi fark göremiyorum. onun için ikisinden birine vericem oyumu.
Aga MHP mi kaldı artık, ne mal oldukları malum şeyler. Hele bahçeli mi aynı koltuğa utanmadan geri dönen iki kişiden biri.
Diğeri Aziz Yıldırım, The Baron
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 31 Mayıs 2007; 11:46:24 >
Benzer içerikler
- 90850 nerenin numarası
- adana otogardan havalimanına nasıl gidilir
- nikah memuru konuşması metni
- zinco 50 mg kapsül kullananlar
- normal üst bacak kalınlığı kaç cm olmalı
- bim para sayma makinesi
- walmart dolandırıcılığı
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği nedir
- elektrikli bebek arabası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X