su resme bakin mana falan uctu potion icilmiyor :) arti 8 itemler civcivlerde tekinden 200 k ya aldım 15 milyona sattim lotto denen seyin ne ise yaradigini bilen yok ama 500 k dan kapisiliyor zuhahaha oyun artik eglenceden cikti komedi oldu :D
daha sayimmi arti 8 100 hp koyuyo solucan oldurecekti arti 8 le daliyorum azuhahauha
abi o olay benimde başşıma geldi meraklancak 1 şey yoq can fırlıyor mana tabana çarpıyor ama relog olunca düzelir bu sorunlar her lvl atlayışında nüksediyor ama relog olunca düzelir meraklanma o durumdayken ne yaparsan yap "skiil failed not enough mp" der mana tüpü içerken bile
her öle diişste bi küfür et ve arkasından relog yap geçio
relog ne lan
BaBa Espinosa haklı ne bu yaa.MP eksilerde potion kullanılmıo expde lwl 35.Ama yüzdeler çıkmış.
quote:
Orjinalden alıntı: jerry_18
relog ne lan
oyundan çıkı yeniden login olmak(oyuna geri girmek )
ben 31.levelden 32.level geçtim bana 113959266 exp kaybettiniz dedi internet cafedeydim ordaki bilgisayara kaydettim yarın gidip diskete atacam
BeyLer Skill Failed - Not Enough MP deyince Mana kullanmak için mana istiyor
Çok komik ama benden dün gece 1.7Milyar exp istiodu sabaha düzelid
şu olaya bak be
YA BICIM BU OYUN TAMAMEN GEYIK ILDU YAA :) shoutlari görmneyin adam pazar kurmus civciv +8 silah(isik cikarir) 10ml falan ehueheu mesajlari görün yatarsiniz yerlere.... 2 ml den +8 dagger alip dayiyorum millete 200 k wizard damagesi yok :P solucana koyuom 2 vurusa ölüyo falan :D tam geyik oldu oyun tam.... lotto motto ne ise yario bilen yok herkes kafasina göre fiyat basmis... millet solucanlarda sabahliyor solucana nova atan blizzard atan ne ararsan var :P heheuheuh
beyler bu mana olayı falan relog la düzeliyo ama level atlamak için gereken ex. in çizelgesi çok yanıltıcı ve ben relog yaptım düzlmedi inşallah yeni patch lerle o da düzelir de doğru dürüst oynarız oyunu
millette mana yok diyo bende can yok diyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme