|
Bildirim
Berzerker diye okuyayım diyorum, aklım Brazzers'a kayıyor.
|
Keanu'yu abim gibim sevmesem çekilecek oyunculuğu yok ama valla çok seviyom ya, yine izleriz yapsın bakalım |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Keanu'yu abim gibim sevmesem çekilecek oyunculuğu yok ama valla çok seviyom ya, yine izleriz yapsın bakalım |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Matrix’te dedem mi oynadı |
yüzüklerin efendisinin her filmi 100 milyon dolara cekilmiş hobbit 200milyon dolara. Netflixdeki güç yüzükleri dizisinin sadece 1.sezonu için 500milyon dolar harcanmış. Ona rağmen CGI görüntüler falan Meeh işte dedirtiyor.. Yani Kickstarterla ne kadar para toplanablirki:D İşi çok zor.. Düşük bütçeyle Aksiyon filmleri = Steven Seagal filmlerinden öteye gidemiyor:D |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İnanılmaz rol yaptığı bir sahnesi yok dediniz ama Matrix de bu arada dünya çapında değer gören bir yapımdır ve Keanu Reeves'in oyunculuğu da gayet iyi olmuştu. Matrix filmi 4 oscar alırken, Keanu oyunculuk performansı ile 3 ödül almıştı. |
Matrixde'de öyle inanılmaz bir oyunculuğu yoktu ki . Bence çok donuk bir oyunculuğu var . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 10 Ekim 2022; 14:2:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
cool breeze over the mountains |
Cyberpunk gibi olmasın da |
Evet inanılmaz rol yaptığı bir sahnesi yok. Evet oyunculuğu sırıtmıyor, kötü değil ama aman tanrım çok etkilendim ya diyebileceğin bir performansı yok. Varsa göster. Jest ve mimikler konusunda zayıf. Farklı duyguları dışarı yansıtmakta da zayıf. Sesini kullanmak konusunda zayıf. Zaten oynadığı roller çok durağan karakterler. Öyle çok zor rollere girmiyor. Kaç ödül aldığına bakmıyorum. Oyunculuğuna bakıyorum. Matrix serisini ve jown wick serisini izlemiş biri olarak öyle aman aman bir rolünü göremedim. John Wick'te daha kötü bu arada. Ama Keanu hayranları bunu kabullenemiyor. Tıpkı son john wick filminin her yönden vasat olduğunu kabul edemedikleri gibi. |
|
|