İstiklal caddesi gibi bu kadar kalabalık bir yerde gezdirmesi tabiki görgüsüzlük. Fakat sonuçta bu hayvanı 7 24 kapalı alanda tutamazsın, hergün çıkartıp gezdirmek zorundasın. Çok iri yarı olması insanın gözünü korkutuyor Tabiki ama çok saldırgan bir cins değil bu köpek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kedi-köpek müridleri sınır tanımıyor! Sokakta yasaklı ırk iti ağızlıksız gezdirip insanları korkuttu (2. sayfa)
-
-
Ülkedeki yasaksız itler kafa kesiyor, polis öldürüyor, kadına güpegündüz tecavüz ediyor, cinayet işliyor, gasp yapıyor, sıcıyor, batırıyor.
Bu yasaklı dediğiniz köpek onların milyonda biri kadar zarar vermiyor.
Kedi köpek düşmanlığı yapacağınıza gidin diğer itlerle uğraşın, macanız yetiyorsa.
-
Kanuna göre yasaklı ırk olmadığı sürece köpeğini ağızlıksız gezdirmesinde sakınca yok konu kilit.
-
Ben köpeği 7/24 kapalı alanda tutsun, gezdirmesin, dediğimi hatırlamıyorum. Diyorum ki ağızlık diye bir şey var onu kullansın.
Saldırgan değil derken?
youtubeAdapazarı ilçesinde çipli olduğu öğrenilen Rottweiler cinsi köpek tarafından saldırıya uğrayan kadın kolundan ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Ayn...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=FLXVHnFFDPAhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1065386865155547&id=100095087911052
Aynen kardeşim hiç saldırgan değilmiş. Oyun istiyor abisi, yeğenim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Öyle deme malum partisi kutsaldır onlar asla hata yapmazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar kalabalık bir yerde agızlık takılması daha dogru olabilir de zaten o kadar kalabalık bir yerde sokulmsması gerek kocaman hayvan. Ama işte youtuberlık saolsıiun sacmasapan işler yapıp izlenmeye calısan bir ton tip türedi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence tek sorun YouTube’daki birkaç video çeken insan da değil. Sadece bu konuyu baştan bir okuyunca benim gördüğüm asıl sorun, bir şey yanlış da olsa insanlar işlerine gelmeyince buna yanlış demiyor. Yasaklı olmayınca ve tasmalı olunca bu yapılan doğru olmuyor ama tutupta bu kadının yaptığı yanlış yapmaması gerekir demek yerine kadın bunu yapabilir hakkı var diyorlar ya da konuyu başka yere çekip, siz katilleri savunuyorsunuz diyorlar. Bunu yalnızca bu konuda değil aynı zamanda çok daha uzun konularda veya günlük yaşamda da sıkça rastlıyorum. Makul ve mantıklı bir tartışma eylemi gerçekleştiremiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 6 Ekim 2024; 14:43:30 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu zihniyetin kanunlarla, gerçeklerle işi yok ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ağustosun 2. haftası pazartesi hanig güne denk geliyor? günlük edirne alış veriş işi için gelmiştim.
-
insanların garip takıntıları olabiliyor. yani o cüssede saldırganlığı ile bilinen hayvanı çocuk yanında gezdirmeyi normal görüyorlar. Almanlar salak olmalı ki yasaklamışlar.
-
Genelge bu;
10)Tehlike Arz Eden Hayvanlar Hakkında Genelge.pdf (tarimorman.gov.tr)
Belki videodaki cins, yasaklı ırklar arasında olmayabilir ya da ağızlık mecburiyeti taşımayabilir ama...
Cüsse ve güç itibariyle zapt edilmesi zor olan böyle bir köpekle, her an dikkatinin dağılabileceği, çevrede bulunan sokak hayvanlarından etkilenebileceği ya da saldırganlaşabileceği, İstiklal Caddesi gibi etrafınızı kontrol edemeyeceğiniz, kalabalık, çoluk çocuk bulunan bir ortama girmek için ciddi anlamda sorunlu, düşüncesiz ve sorumsuz olmalısınız.
-
IQ kaç senin,
Önce oku sonra anla, sonra da yorum yap.
Sonra da macanı da al defol git.
-
''Ben saldirmaz demedim, ufacik kanis de saldirabilir de bu kopegin cinsi Rottweiler. Ve yasakli degil. Pitbull kadar saldirgan bir cins de degil. Adamin ciftligi vardir, korumak ister, koyar Rottweiler, sana ne? Cahilligin 1 burada.
2 ben hayvanlari severim, eziyet gormelerine karsi cikarim, ama bu peynir cinsi ablanin yaptigi bana gore sacma. Niye baslikta beni genelledin?
3 karinin yaptigini sacma bulmakla beraber, kimseyi korkutmamis. Sen korkuyorsun diye kopegimizi mi gezdirmeyecegiz, hayirdir? Ha Istiklal civarinda oturup bu kopege bakabilecegin bir yerde yasiyor olma ihtimali zor, sov yapiyor, ama kimseyi korkutmamis, zaten cogunluk da korkmamis.
Sen tirsaksan biz ne yapalim?
''
bakın şu düşüncede olanları sokaklardan temizlersek salgırganlığın çoğu ortadan kalkar.
nedendi şuydu buydu demeye gerek görmüyorum, baştan sona insanlığa düşmanlık akıyor paçalarından.
-
Çok komiksin yav. Bir de İngilizce yaz daha anlaşılır olur. Yazdığın yazıya önce senin bakmanı tavsiye ederim. Gelip burada sinir krizleri geçireceğine insanların ne demeye çalıştığını bir anla. Kimse kedilere ve köpeklere düşmanlık yapılsın falan demiyor fakat ortada bir sorun var. Aynı zamanda çok daha büyük sorunlarda var, insanların bir sorunu destekleyince diğer sorunu desteklemediğini nereden çıkarıyorsun ?
Çok basit bir şekilde, sen ve senin çok büyük maçana anlatayım. Buradaki bayanın da yoğun bir insan trafiği olan İstiklal Cadde’sinde, ne kadar yasaklı bir tür de olmasa ve tasması da olsa, bu boyuttaki bir köpeği ağızlıksız bir şekilde gezdirmesi yanlış bir eylemdir. Uyarılmalıdır ve bu tür eylemler yasaklanmalıdır. Köpekten korkan çocuklar ve yetişkinler veya bu kadar büyük bir kalabalık içerisinde köpeğin vereceği ani bir tepkiye karşılık oluşacak korku panik ortamı ve sonuçları düşünülmelidir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
O kopegin agzina agizlik takmadan gezdirmesi yasak diye biliyorum ben. Köpek elinden alinip en kotu barinaga falan konmali ki diger kopek sahipleri ibret alip adam olsun.
O değil de ne muhtesem hayvan o ya.
Being Anshuyoutubedog protecting baby | rottweiler dog | baby and rottweiler | the rott new video | #dog #funnydogvideo Best ever felling to play with your dog after a long heavy day . best stress remover medicine for me | rottweiler dog | funny dog | taking care of newborn baby | dog shorts | funny rottweiler puppy and cute baby fight for the toy . cute dog shorts by the rott shorts. Rottweiler dog and cute baby become best friends. funny dog shots Fully trained Rottweiler dog. when your dog go out and meet Stangers . most aggressive dog breed rottweiler. for more interesting shorts please subscribe the rott shorts. try not to laugh, try not to laugh impossible ,funny dog videos. Rottweilers are awesome. now the rott shorts are available please do subscribe our shorts channel #dog #therott #guarddog #rottweiler #aggressivedog #rottweilerpuppy #rottweilerdog #trynottolaugh #dogs #funnyanimals #ytshorts #shorts #viral #funnyshorts #therottshrts the rott youtube channel:- https://youtube.com/c/THEROTT we are very close to reach 3 million youtube family. funny dogs ,rottweiler dog ,rottweiler puppies , funny cats , funny animals , instagram reels ,Reel , funny videos , Dog ,youtube shorts ,try nothttps://www.youtube.com/shorts/S8BXtJ7tpak
Ağızlık mı? Bu cins saldırgan bir cins değildir. Şu çocuk sizden daha cesur
-
asil hayvan
-
Dikkat et köpekler akıllıdır.
Sokağa çıkma.
Maçandan kocaman bir parca koparttırırsınyoksa.
Hele kendinden korkanları hemen anlar.
Koparıverir mazallah.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X