< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kedi-köpek müridleri sınır tanımıyor! Sokakta yasaklı ırk iti ağızlıksız gezdirip insanları korkuttu
-
-
zaten giyiniş sitiliden, boynundakilerden falan hayat stili hangi parti seçmeni olduğu ve içinde çocuk sevgisini(!) yüksek IQ insan hemen anlayabilir.
-
Ceto bu kopegin cinsi ne?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Karıdaki genişliğe bakar mısın? Reaksiyonmuş. Ulan senin milletin huzurunu kaçırmaya, yolda yürüyen insanlara korku yaşatmaya ne hakkın var. Bir sahnede çocuğun yanından geçiyor, çocuk korkuyor. O sırada birine saldırsa ne olacak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"puffy the saldırmaz sen korkmazsan pamuk gibi uysaldır abisi" cinsi.
-
sol liberal modern dünyadayız kankito. almanya'da bile bunlar sınır tanımıyorlar. parklarda falan ağızlıksız dolaştırıyorlar. trenlere falan biniyorlar punkçı tipler (60ların modern hippileri).
-
O sırada başka birinin dolaştırdığı yasaklı ırk köpeğine denk gelse ne olurdu çok merak ediyorum. 🙂
Ben saldirmaz demedim, ufacik kanis de saldirabilir de bu kopegin cinsi Rottweiler. Ve yasakli degil. Pitbull kadar saldirgan bir cins de degil. Adamin ciftligi vardir, korumak ister, koyar Rottweiler, sana ne? Cahilligin 1 burada.
2 ben hayvanlari severim, eziyet gormelerine karsi cikarim, ama bu peynir cinsi ablanin yaptigi bana gore sacma. Niye baslikta beni genelledin?
3 karinin yaptigini sacma bulmakla beraber, kimseyi korkutmamis. Sen korkuyorsun diye kopegimizi mi gezdirmeyecegiz, hayirdir? Ha Istiklal civarinda oturup bu kopege bakabilecegin bir yerde yasiyor olma ihtimali zor, sov yapiyor, ama kimseyi korkutmamis, zaten cogunluk da korkmamis.
Sen tirsaksan biz ne yapalim?
hayır bir de metronun ortasına yatırtıyorlar bu köpekleri. ulan nasıl geçelim? :))) hadi almanlar laftan anlıyor. birde bunları almancı kekolar olan afgan suri zenciler falan yapmaya başladı. almanya açık delihaneye dönüyor.
-
bu nasıl saçma yalan barındılar cevaplardır.
öncelikle korkmamış dediğine af edersin başka yerimle gülüyorum. yani bir başka kullanıcı da bu konuda benzerini yazmış. sanırım gözlerinde sorun var. yada algılama problemi yaşıyorsun,
Türkiye'de nasıl yasaklı ırk değil? :D Baktım hakikatten değilmiş. :))))))) Almanya'da kangal bile bazı eyaletlerde yasak. sadece çiftliklerde izin veriliyor. yani çiftlik dışında o hayvanı evde sokakta besleyemez gezdiremezsin. Rot ki alman kırması köpek olamasına rağmen yasak.
Türkiye'de kim neye göre seçiyor? rott gibi hayvanlar nasıl yasaklı olmaz?
Ben de o zaman şu şekil takılayım :
mama verirsen ısırmaz abisi. biraz daha büyüsün hele tam çocuk dostu hayvan oluyor abisi. korkanlar salak abisi! korkanların kendi hünsü kuruntusu abisi ... korkulacak hayvan mı bu abisi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ya ben temkinli olma, önlem alma, köpeği ürkütecek şekilde fazla yaklaş, çocuğun kontrolsüzce yaklaşmasına müsaade et mi dedim? Yasaklı ırk değil, çünkü pitbull gibi psikopat değil, ama sahibi sensen seni her türlü korur. Agresiflik farklı bir şey. Bahçene koy, bahçene bir Allah'ın kulu giremez.
İstiklal Caddesi veya bu tarz bir yerde gezdirilmesi bence de doğru değil ama köpeğin tasması var, kayışı var, kadının cüssesi köpeği zaptedebilecek ölçüde, yani zaruriyet durumu varsa yürütsün. Ama bu şekilde bir şova olan yaklaşımımı belirttim.
Lüzümsuz hayvanlara duyarlı insanlara agresiflik yapıyorsun. Liberallikle, libertaryenlikle, NATO'culukla, ABD'cilikle kedinin köpeğin ne alakası var?
Sen Almanya'da yaşıyorsun öyle değil mi? Buradaki durumdan sana ne! Ayrıca bu ırk yasaklı değil! Daha hangi ırk yasaklı onu bile bilmiyorsun.
Yasaklı türler : Amerikan Pitbull Terrier, Dogo Argentino, Fila Brasilerio, Japanese Tosa, American Staffordshire Terrier ve American Bully
https://www.aa.com.tr/tr/gundem/yasakli-6-kopek-irkinin-kayit-altina-alinmasi-icin-son-gun/2472581
En son ne zaman Türkiye'ye geldin? Sanki her hafta sonu buradasın gibi yazıp durduğunu fark ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 6 Ekim 2024; 13:0:5 >
-
Sahipli ile sokak kopegi ayrimini yapmak gerekir. Ablamiz kooegini sokakta gezdirmis, burda bir sorun yok.
Sorun yollarda kaldirimlarda tum gun yatan kocaman kopekler. Bazen dukkan onlerine yatarlar klimadan yararlanmak icin dukkan sahiplerini ugrastirirlar. Hem bu sokak kopeklerinede yazik sehrin gobeginde iyi bir hayatlari yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hala gerçek dışı yaklaşımlarla korumaya çalışıyorsun.
bu kadın o köpeği nasıl tutabilecek? Allah aşkına buna gerçekten inanıyor musun? bu köpekleri almanya'da sokakta gezdiremezsin normalde. ama liberalleştiği için metroya bile alıyorlar. anca gidecen de polise şikayette bulunacan... tabi o sırada köpek ve taparı alanda duracak bekleyecek... lobiniz sol liberal ülkelerde çok güçlü.
-
bunları kim neye göre seçmiş? tosa ve fila yasaklı ise rott nasıl yasaklı değil ? :)))) bizmkiler demek alman zoologlardan daha iyi.
-
En son ne zaman Türkiye'ye geldin diye sordum cevap bile veremedin. Korktun mu?
Almanya'da pitbull yasak değil özel izne bağlıymış. Yaşadığı ülkenin düzenini bile bilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headdhunterr -- 6 Ekim 2024; 13:43:14 > -
Blokla geç, niye tartışıyorsun. Adamın bütün argümanları fasa fiso. Nereden tutsan elinde kalıyor. Bir kere de yanlışa yanlış demeyi becerin yav. Yok çocukları tutacakmışız, yok kadın tasmasını tutuyormuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada ben konu sahibine pek hak veremeyeceğim bunu neden ise
1 - Köpek yasaklı ırk değil.
2 - Köpek sahipli ve tasmalı. Sahibi ardından duskusinj vbde topluyorsa sokakta gezdirebilir köpeğini.
Eğitimini verdiyse , aşılarını yaptırdığı, tasmasını vb takılırsa ve hayvan yasaklı bir ırk değilse sahipli hayvanını gezdirmesinde bir sorun yok.
fila bresileo cins köpek var bizim sokakta takılıyo öyle serbes
-
Yalnız böyle zaptetmesi güç irice bir hayvanı ağızlık olmadan gezdirmemeliydi. Bu yanlış. Kadın daha köpeği zor tutuyor. Hayvan bu elinden kaçıp bir zıplasa birinin üstüne? Yani aşısı olsa ne olur, ısırıp parçaladıktan sonra ne diyeceğiz "parçaladı ama olsun aşılıydı en azından" mı diyeceğiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Karıdaki genişliğe bakar mısın? Reaksiyonmuş. Ulan senin milletin huzurunu kaçırmaya, yolda yürüyen insanlara korku yaşatmaya ne hakkın var. Bir sahnede çocuğun yanından geçiyor, çocuk korkuyor. O sırada birine saldırsa ne olacak?
|
Bu zihniyetin kanunlarla, gerçeklerle işi yok ki.
|
Sen Almanya'da yaşıyorsun öyle değil mi? Buradaki durumdan sana ne! Ayrıca bu ırk yasaklı değil! Daha hangi ırk yasaklı onu bile bilmiyorsun. Yasaklı türler : Amerikan Pitbull Terrier, Dogo Argentino, Fila Brasilerio, Japanese Tosa, American Staffordshire Terrier ve American Bully https://www.aa.com.tr/tr/gundem/yasakli-6-kopek-irkinin-kayit-altina-alinmasi-icin-son-gun/2472581 En son ne zaman Türkiye'ye geldin? Sanki her hafta sonu buradasın gibi yazıp durduğunu fark ettim. |
zaten giyiniş sitiliden, boynundakilerden falan hayat stili hangi parti seçmeni olduğu ve içinde çocuk sevgisini(!) yüksek IQ insan hemen anlayabilir. |
Benzer içerikler
- atık su bedeli nedir
- singapur pasaportu neden güçlü
- israil asgari ücret
- nagehan alçı"nın ilk eşi emre
- twitter ifşa
- togg ortakları
- yurtdışından telefon getirmek
- 2025 ötv muafiyet sınırı
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- kara kutu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X