Şimdi Ara

Kedi Sahipleri Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün floryaya gidip kedi alıp maltepeye geri dönücem.Uzun bir yol var , kedi çantasında taşımayı düşünüyorum.Fakat benim kafamı karıştıran olay şu , metrobüsteyken kedi işer sıçarsa napıcam.İçinde kedi kumu vs. var mı o çantaların.Önerilerinizi bekliyorum fazla zamanım yok

• bulunduğu yere tuvaletini yapmaz kedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarok3

bulunduğu yere tuvaletini yapmaz kedi

Hiç bilmiyorum da cidden yapmaz dimi.Yol baya uzun olduğundan tek kafama takılan soru oydu.Petshoptan kedi çantası alır adama da sorarım Yine de teşekkürler.
  • Korkutmadan Taşı Dikkatli Ol Bulunduğu Yere Korkarsa Yapar Anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: amarok3
    bulunduğu yere tuvaletini yapmaz kedi

Arkadaşa katılıyorum, konya-samsun arası 11 saat tuvaletini tutmuştu bizim kedi, eve gittiğimde 15 dakika kumdan çıkamadı ama. Kesinlikle yapmaz yani.
  • her kedi farklı.bizimkisi yola çıktığı gibi inadına yapıyo sanki tuvaletini.her yola çıktığımızda istisnasız.
  • Petahoptaki adamda cok korkmadigi surece birsey yapmayacagini soyledi umarim bir suprizle karsilasmam , donerken trene binmemeyi dusunuyorum eski trene denk gelirsem ray sesleri korkutabilir kediyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

her kedi farklı.bizimkisi yola çıktığı gibi inadına yapıyo sanki tuvaletini.her yola çıktığımızda istisnasız.

Neden bilmiyorum ama diğer yorumları okuyup seninkini okuyunca gülme krizi tuttu
  • Kedi bulunduğu yere tuvaletini yapmaz bu doğru ama hakikaten her kedi değişiktir. Kedi yavruysa yapmayacaktır zaten. Biraz bağırır sadece o kadar, sonra ona da alışır ama.
  • yola çıkmadan tuvaletini yaptır
  • Kedi bulunduğu yere tuvaletini yapmıyo mu hikaye be abi.Floryadan dönüyodum metrobüste bi sıçtı , sıçtıktan sonra miyavlamaya başladı bütün millet bana bakıyodu sinirlendim indim metrobüsten az hava aldık.Sonra biraz düzeldi ama o koku yetti yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.