Bugün floryaya gidip kedi alıp maltepeye geri dönücem.Uzun bir yol var , kedi çantasında taşımayı düşünüyorum.Fakat benim kafamı karıştıran olay şu , metrobüsteyken kedi işer sıçarsa napıcam.İçinde kedi kumu vs. var mı o çantaların.Önerilerinizi bekliyorum fazla zamanım yok
bulunduğu yere tuvaletini yapmaz kedi
quote:
Orijinalden alıntı: amarok3
bulunduğu yere tuvaletini yapmaz kedi
Hiç bilmiyorum da cidden yapmaz dimi.Yol baya uzun olduğundan tek kafama takılan soru oydu.Petshoptan kedi çantası alır adama da sorarım Yine de teşekkürler.
Korkutmadan Taşı Dikkatli Ol Bulunduğu Yere Korkarsa Yapar Anca
quote:
Orijinalden alıntı: amarok3 bulunduğu yere tuvaletini yapmaz kedi
Arkadaşa katılıyorum, konya-samsun arası 11 saat tuvaletini tutmuştu bizim kedi, eve gittiğimde 15 dakika kumdan çıkamadı ama. Kesinlikle yapmaz yani.
her kedi farklı.bizimkisi yola çıktığı gibi inadına yapıyo sanki tuvaletini.her yola çıktığımızda istisnasız.
Petahoptaki adamda cok korkmadigi surece birsey yapmayacagini soyledi umarim bir suprizle karsilasmam , donerken trene binmemeyi dusunuyorum eski trene denk gelirsem ray sesleri korkutabilir kediyi
quote:
Orijinalden alıntı: CCaaNN
her kedi farklı.bizimkisi yola çıktığı gibi inadına yapıyo sanki tuvaletini.her yola çıktığımızda istisnasız.
Neden bilmiyorum ama diğer yorumları okuyup seninkini okuyunca gülme krizi tuttu
Kedi bulunduğu yere tuvaletini yapmaz bu doğru ama hakikaten her kedi değişiktir. Kedi yavruysa yapmayacaktır zaten. Biraz bağırır sadece o kadar, sonra ona da alışır ama.
yola çıkmadan tuvaletini yaptır
Kedi bulunduğu yere tuvaletini yapmıyo mu hikaye be abi.Floryadan dönüyodum metrobüste bi sıçtı , sıçtıktan sonra miyavlamaya başladı bütün millet bana bakıyodu sinirlendim indim metrobüsten az hava aldık.Sonra biraz düzeldi ama o koku yetti yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme