Şimdi Ara

KEDİ TUVALETİ HAKKINDA YARDIM??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evimizin(giriş katı yüksek) önünde arabam bulunmakta.evin önünde asfalt(hiçbir şekilde toprak bulunmamakta ve hatta fayansta bulunmakta) olmasına rağmen kediler arabanın altına girip tuvaletlerini yapıyor.bu olay kıştan bu yana sürmekte ve kış olması sebebi ile gerek yağmur gerekse kendimiz temizleyerek geçiştiriyorduk.Şimdi yazın gelmesi sıcakların artması nedeni ile kokudan camları açamaz hale geldik.apartmana girer iken agır bir koku hakim, temizlesek ertesi gün yine geliyorlar
    sizlerin fikirleri nelerdir? hayvanlara zarar vermeden nasıl uzaklaştırabilirim?ilaç yöntem vs.
    yazanlara şimdiden teşekkür ederim..

• pasa1925 P kullanıcısına yanıt
    Arabanın alyına girmelerini önleyecek bir yöntem yok sanırım. Aklıma sadece bu geliyor:

Park ettiğiniz yere mama, su koyun. Yemek yedikleri yere tuvalet yapmazlar.

Bundan önce temizleyeceksinizdir tabii o alanı. Deterjan, su kısmından sonra, sirke dökün bol miktarda o alana. Deterjan,suyun gideremediği atık kokusunu giderir.
  • Öncelikle tavsiyen için teşekkür ederim. sirke dökmeyi deneyeyim zaten detarjan ile yıkıyoruz koku başka şekilde gitmiyor.daha sonra mama alıp dökeyim biraz.inşallah geçer
  • Etrafta hiç toprak alan yok mu? Bir kedinin, toprak olmayan bir bölgeye tuvaletini yapıyor olması normal değil.
  • Evınde kedı bakan arkadaslarda aynı seyı soyledıler fotograf cekıp gostermıstım fakat silmisimmama olayı işi çozdü sımdılık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım giriş katta yaşıyorum, dişi kedi besledim, kısırlaştırdım ama erkek kediler bir türlü peşini bırakmadı.

Benim de 3 kedim var, ... cuğu erkek kediler benim camlara döllü çiş atıyorlar, düşünsene evin içine bunlar direk koku atıyor...

şimdi ben camların önüne tahta tutturdum kediler ona işiyor içeri koku kaçmıyor. O camı kou yüzünden gecenin 4'ünde su ile temizlemek paha biçilemez.

Hiçbir şey yapamasam en sonunda mermere elektrik felan verecektim yeminle, o kadar aklımı oynatmak üzereydim.

Bir de sadece benim odada 2 cam var, kardeşimin orada balkon var direk kapısına işiyorlar, kapıyı açık bırakamıyoruz..

Çözüm buldum da insan gibi yaşamıma devam ediyorum. Her daim hazır suyun olsun kedi çişine 1 maşrapa su at, o kendiliğinden gidiyor.

Sen ver bakalım mamayı, onlar kapının önüne alışıp bi coşsunlar da, sonra gelip dersin çıldıracam diye...

Bu arada o çiş kokusu değil, döllü sidik kokusu, kediler kenara köşeye o kukuyu bırakıp mekan belirliyor, kendi varlığından haberdar ediyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.