Merhabalar forumdaşlar, Hayvanseverler olarak hem evimizdeki hem sokaktaki patilere mama alıyoruz fakat fiyatlar inanılmaz arttı forumda da fırsat diye birçok reklam linki paylaşılıyor. Bu başlıkta gerçekten fırsat olarak gördüğünüz bu ekonomik zorlukta bizi bir nebze olsun rahatlatacak fiyattaki mamaları paylaşabilirseniz seviniriz. Ps. Spam reklam linkleri silinecektir, zaten uygun fiyat bulmakta zorlanıyoruz bir de onca reklam arasında gerçek fırsat mı değil mi diye zorlanmayalım diye bu başlığı açmak durumunda kaldım çünkü başka başlıklar bu tarz spam linklerin istilasına uğramış durumda amazondan en ucuz ürünleri listeletip günlük 20-30 tane link paylaşıyor insanlar komisyon kazanmak için bu insanlar yüzünden gerçek fırsatlara ulaşmakta zorlanıyoruz. Benim şu an için bildiğim market mamaları arasında nispeten iyi bir içeriğe sahip olan felix mamalara carrefour'da %40 indirim gelmiş, migros'un 1 alana 1 bedavası iyi oluyordu fakat onlarda 2 alana 1i money iadeye çevirmiş 3 al 2 ödeye denk geliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aramis327 -- 29 Ocak 2025; 0:2:13 > |
Kedi ve Köpek Mamalarında GERÇEK fırsatlar!
-
-
gecen hafta migros , a101 ve şok ta 1 alana 1 bedava tarzında indirim yapıldı 1 alana 1 i money demek 1 alana 1 i ücretsiz demek zaten şok ta da 1 alana 1 i win olarak oda kampanya yapti 2 ay da bir oluyor takip edin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tebrik ederim.
Diğer konuda bu reklamcılara yapmayın etmeyin başlığı kirletmeyin diyince bir kişi destek vermişti..
Hayvansever olarak bile birlik olamıyoruz..
Bu başlığı da kirletecekler bakın görün.
Forum Yönetimi müsade ediyor çünkü..
Buda forumun yakın gelecekte çmkümü demek..
Temizmama 15 kiloluk mamayı 982'den 1132'ye çıkardı, daha uygun bir yer arıyordum. Konu sahibine çok teşekkürler, umarım güzel fırsatlar denk gelir de paslaşırız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yanlış yazmışım 1 alana 1'i iade derken, 2 alana 1'i iade demek istedim tabi:) öyle olunca 1 al 1 bedava değilde 3 al iki öde gibi oluyor. Eskiden migrosa 2 ayda bir yapıyordu ama 1 alana 1 bedava olarak şimdi tüm marketler 2 al 1 iadeye dönmüş demek, böyle kelime oyunlarıyla sanki indirim oranı aynıymış gibi yansıtmaya çalışıyorlar ama eski kampanya da %50 indirim oluyordu bu haliyle %33. :/
-
-
Güzel konu aslında kedi kumları da paylaşmak faydalı olabilir. Ya da diğer pet ürünlerini reklamsız şekilde gerçek indirimleri biribirmize paylaşalım.
-
Hocam elinize sağlık tamamen destekliyorum bu konuyu. Fırsat bulursam paylaşacağım burada
-
Kedi kumunu burdan alıyorum ben. Proline dan daha kaliteli, tozutması yok değil ama az.
vancatmarket.com2 x 10 L – Bentaş İhracat Fazlası [Outlet] – VanCat Markethttps://vancatmarket.com/outlet/ihracat-fazlasi-outlet/2-x-10-l-bentas-ihracat-fazlasi-outlet/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel siteymiş, hangi kargoyla geliyor?
Kum stoğum çok ama denemek için alabilirim.
evet ben de buradan bu ürünü alıyorum tavsiye ederim
-
Hangi kargo ile geliyor acaba?
Bizim buraya mng kargo eve teslimat yapmıyor o yüzden soruyorum.
Whiskas Pouch Jöle İçinde Kuzulu Yetişkin Kedi Konservesi 85 Gr
Kampanyalar 5 Al 4 Öde 15.6 tl
amazonWhiskas Pouch Jöle İçinde Kuzulu Yetişkin Kedi Konservesi 85 Grhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0C1SMNK7V?tag=indirimtim_10222-21&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1&psc=1 -
Şokta felix 85 gr 14 lira olmuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Köroğlu_
Tebrik ederim.
Diğer konuda bu reklamcılara yapmayın etmeyin başlığı kirletmeyin diyince bir kişi destek vermişti..
Hayvansever olarak bile birlik olamıyoruz..
Bu başlığı da kirletecekler bakın görün.
Forum Yönetimi müsade ediyor çünkü..
Buda forumun yakın gelecekte çmkümü demek..vegan mısın yoksa hayvan eti ve hayvansal gıda tüketip de kendine hayvan sever diyenlerden misin ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X