< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (16. sayfa)
-
-
En ucuz yavru kedi mamaları:
https://www.akakce.com/kedi-mamasi/yavru-kedi-mamasi,1,6.html
En ucuz kısırlaştırılmış kedi mamaları:
https://www.akakce.com/kedi-mamasi/kisirlastirilmis,1,6.html
En ucuz yavru köpek mamaları:
-
Ana sayfada fırsatları güncelledim. İhtiyacı olan değerlendirsin arkadaşlar. Havalar soğudu. Yağışlar başladı. Sokak hayvanlarını aç ve susuz bırakmayalım.
İyi forumlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Pati Life markasından hepsiburada üzerinden 24 adetli aldım. 3 tane açtım 3 de adete keskin kusmuk kokuluydu. Midemiz bulandı sokak kedilerine söktüm ardından hemen hepsini toplayıp poşete koyup çöpe attım. HepsiJet ile iade ettim. Bozulmuş mu yoksa kokusu mu öyle bilmiyorum. Ancak benim midemi bulandıran kokulu mamayı hiç bir hayvana yedirmem aklınızda olsun.
Temizmama yaş mamaları 400 gr 7 liraya geliyor. Temizmamadan devam edeceğim muhtemelen.
-
Reflex plus alıyorum 24 lü 190,00 TL çok memnunlar. Sıkıntı yok.
-
Pati life kesinlikle önermem, geçen sene bende çok aldım kullandım. Ancak hayvanlar hastalanınca, içinde tuhaf kıl tüy vs görünce bıraktım. Şuan tahılsız japibo diye bir marka aldım görüntüsü kokusu iyi duruyor. Kediler yiyorlar yemeyen yok fiyatı da pati life ile aynı pati life alacağınıza bu yeni markayı deneyin derim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
econature tavuklu kedi maması bitmek üzere çok memnundum fakat fiyat uçmuş
amazon 1-1.5 kg mamalarda indirim yapmış
yeni üyelikle 14kg mamayı 93 tl ye aldım. bazı mamalar hala stokta
-
econature yi bende ilk defa aldım hem yetişkin hem yavru kediler için.. Çok sevdiler hemen stok yaptım üçer beşer (15 kg lık) silip süpürüyorlar.. Fiyatlar uçtu.. Enjoy bile (en çok aldığımız) yetişemez hale geldik.. YAZIK GÜNAH bu canlar bize Rabbimin emaneti. Ağızları var dilleri yok..
Akaryakıt ve dolar zamları fırtına gibi geldi çeçti.. Utanmadan dolarla mı maaş alıyorsunuz, iki domates az yiyin.. Araç çokluğundan benzin kuyrukları var diyen beceriksizler var canım ülkemin yönetiminde..
👉 Doğru biz zaten iki domates eksik yiyor bu canlara bakıyorduk.. Allah sonumuzu hayır etsin inşaAllah 🤲
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Bizimkilerin maması bitiyor. Mama fiyatlarına bakıyorum. Döviz artışından sonra fiyatlar uçmuş. Hele temizmama fiyatları neredeyse iki katına çıkarmış. Yuh dedim yani. Benim gibi sokak hayvanlarını besleyenler için durum gerçekten sıkıntılı.
Malesef hocam, bu olağanüstü artışa hiç bir yetkili dur demiyor. Bu gidişle yılbaşı bahane edilip yeni zamlarla karşı karşıya kalacağız. Haftalık 20 litre kum bitiyor bende Ayda 80 litre yapar, kedi köpek mamasını varın siz hesap edin. Fakat sonuna kadar "önce onlar sonra biz" hiç değişmeyecek. Emanetlere sahip çıkacağız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bende sokaktaki kedileri vs. Besliyordum.Burada yerel marketlerden alıyordum fakat nerdeyse fiyatlar iki katına çıkınca artık internetten aramak zorunda kaldım.Bu konuya geldim.
Düzenli besliyordum 1 kiloluk paketlerden alıyordum.Skt vs. bilmediğim için.İnternetten 10kg vs alırsam ne kadar uzun süre kullanabilirim ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
agzini kapalı tuttugun sürece hiç bişey olmaz 1-2 ay gider.
-
Bu gidişle sokağa koyulan mamalara ortak çok çıkacak gibi ,
Kum fiyatları 2 katını geçmiş,
Bu fiyatlarla evdeki kediye bile zor bakacağım. Sokak hayvanlarına da bakıyordum
-
Ya benim anlamadigim dana akcigerin kilosunu 3 liraya bulabiliyorum yuklu miktarda alimda.
Tavuklu kedi mamasinin kilosu nasil 20 lira olabiliyor (temizmama)?
1 kilo kedi mamasinin icinde 250 gram tavuk ciger/taslik/bobrek var midir? A101'den alip katsaniz 3 lira ediyor.
Benden tavsiye sakatat pazarlarini gezin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YORUMSUZ
-
Ortak çıkan olmuyor ki.. Biz de katkı sağlarız felan diyorlar arada o da lafta kalıyor. Ara sıra kafalarına göre pencereden salam, peynir felan atıyorlar.
Enjoy aliyorum sokaktaki yavrulara , 70 den basladik simdi 225 olmus 5 paketim var 15 kiloluk ama yilbasi sonrasi nasil yapacam bilmiyorum .
Mahallenin manyaklariyla uğraş fiyatları seyret nasil bir çıkış bulacam bende çözemedim .
Sürekli bu şekilde yaş mama yiyen kedilerde ciddi rahatsızlıklar çıkıyor.. En sağlıklısı iyi bir kuru mama, arada bir takviye bahsettiğiniz gibi yaş mama.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X