Şimdi Ara

KEDİLER ARABAMI ÇİZDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aanil

Biri bana hergun marketden paketlerle ciger alinip ac insanlara vermek varken neden kedilere verilir bunuda aciklarsa sevinirim. Dun yerde pastirma kalintilari vardi mesela kac kisi evine pastirma alabiliyor hatta bunun bi kismini kedilere verme luksune sahip.

onu da sen yap arkadaşım. milletin hayvan sevmesi seni neden gerdi ki?
  • kedileri hiç sevmem sevimsiz hayvanlardır köpekleri severim.benim arabanın üzerinde de çok dolanıyorlar patileriyle çizdikleri de oldu ama hayvan neticede kışın ısnmak içinmotorun üzerine çıkıyorlar.kapalı garajın yoksa bunlar olur ya kedi çizer,ya da insan.
  •  KEDİLER ARABAMI ÇİZDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNR GT

Reno boyası yumuşak ondan oluyor

2011 focusumuda çizdier odamı yumuşaktı acaba
  • Tekerleklere sirke damlat arabanın durduğu yerin etrafına da 2-3 damla.. (Denendi - 10 yıldır bu strateji uygulanıyor)
  • Bugünlerde millet kediden köpekten zarar görüyor hayırdır inşallah
  • Satanist bir sevgili bul

Kediler kaybolur

Not: Sözlerim ciddi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi North Korea -- 5 Ocak 2012; 11:49:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baboker

bir söze bak, bir de adama (?) bak.. ikisi de aynı kalitesizlikte..

Nesi yanlış Allah'ını seversen söyle. Adamın etleri kediye vereceğine 2-3 kişiyi doyur demesi mi zoruna gitti? Kedileri aç bırakın, hepsini öldürün mü demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuse

quote:

bir söze bak, bir de adama (?) bak.. ikisi de aynı kalitesizlikte..

Nesi yanlış Allah'ını seversen söyle. Adamın etleri kediye vereceğine 2-3 kişiyi doyur demesi mi zoruna gitti? Kedileri aç bırakın, hepsini öldürün mü demiş.

yanlış doğru ben orasında değilim. ben söz konusu kişiye hakaret etmeden yazdığım halde kendisi "dengesiz, haddini bil" tarzında kalitesini belirten sözlerle saldırıya geçmesindeyim ben..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

Hayvan düşmanlığı başka şey, sokak hayvanlarını doyurmak için harcanacak parayı, ihtiyaç sahibi insanlara vermeyi önermek başka şey.

Evdeki yemek artıklarını vermek dururken, gidip ciğer alınıp veriliyorsa, bence de burada bir yanlışlık var.

Bu hayvan düşmanlığı değil, bence düşüncesizliktir.

Şimdi bana da hayvan düşmanı demeden önce belirteyim, köpeğim tam 15 sene bizimle yaşadı, birlikte büyüdük. Kedileri de çok severim, ağır alerjik olduğum halde, yarım saat aynı odada kalsam hastanelik olurum. Elimin kaşınacağını bile bile gider yine severim. O başka mevzu fakat sokaktaki sahipsiz hayvanı beslemek için de para harcamam.

Bu bir denge meselesi, zaten mantıklı düşünebilen her insan bu dengeyi kurabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 5 Ocak 2012; 12:05:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: eegeen

Lafta gayet kaliteli adamda.Çok iyi söylemiş Anıl

bozacının şahidi şıracı..
    önce öfke kontrolünü öğrenmesi lazım kaliteli dostunuzun.. isteyen istediği kişiye, kuruma, canlıya yardım yapabilir..
    neden kedilere yardım yapıyorlar da insanlara yapmıyorlar diye asıp kesemezsiniz.. senin cebinden mi yardım yapıyor bu insanlar?
  • Bazi msjlar silinmis ama ben yinede tekrarlayim. Ben hayvan dusmani degilim tam tersi evimde 2 tane dunyalar guzeli muhabbet kuslarim var. Ayrica aksam yemeginden artanlari alir kedilere bende indiririm. Biraz once arkadasin o yapmiyorsa sen yap lafina sinirlendigim icin gereksiz agir mesaj yazdim. Benim hayvanlara tutup marketden ciger pastirma vs almak yerine herkes yemek artiklarini verse kediler zaten olmez yada sokak hayvanlari. Yeri gelir kedi cop karistirir ama cogu insanin alamadigi etleri alipda kedilere vermek kusra bakmayinda ayiptir ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eegeen

Lafta gayet kaliteli adamda.Çok iyi söylemiş Anıl

bozacının şahidi şıracı..
    önce öfke kontrolünü öğrenmesi lazım kaliteli dostunuzun.. isteyen istediği kişiye, kuruma, canlıya yardım yapabilir..
    neden kedilere yardım yapıyorlar da insanlara yapmıyorlar diye asıp kesemezsiniz.. senin cebinden mi yardım yapıyor bu insanlar?

Ayni kafa devam iste dostum senin gibiler insan sevmez cok iyi biliyorum kafa yapinizi daha fazla yazmada kucuk dusurme kendini. Biz refah icinde yasayan bi ulkemiyiz. Sen musluman degilmisin ? Muslumanlikta insanlara yardim yokmu ? Senin ulkende acindan insanlar olurken kedilere taze et almak mama vermek hangi insanliga sigiyor bunu aciklasana bana.

• quote:

Bazi msjlar silinmis ama ben yinede tekrarlayim. Ben hayvan dusmani degilim tam tersi evimde 2 tane dunyalar guzeli muhabbet kuslarim var. Ayrica aksam yemeginden artanlari alir kedilere bende indiririm. Biraz once arkadasin o yapmiyorsa sen yap lafina sinirlendigim icin gereksiz agir mesaj yazdim. Benim hayvanlara tutup marketden ciger pastirma vs almak yerine herkes yemek artiklarini verse kediler zaten olmez yada sokak hayvanlari. Yeri gelir kedi cop karistirir ama cogu insanin alamadigi etleri alipda kedilere vermek kusra bakmayinda ayiptir ya.

tamam böyle ılımlı yazsana be kardeşim.. dengesiz falan deyip tanımadığın birine niye hakaret ediyorsun?
    ben insan sevmek zorunda değilim, sen de hayvan sevmek zorunda değilsin (sevdiğini söylemişsin sevindim).
    hayvanların ağzı var dili yok, dertlerini sorunlarını anlatamazlar. şu vahşi dünyada iyice garip zavallı durumdalar.
    insan bir şekilde çalışır, dilenir, çalar çırpar yardım bulur ama hayvanlar bulamaz..
    sonuçta hayvana yardım yapanlar senin paranı vermiyor. bırak insanlar dilediği gibi iyilik yapsın.. yapılan iyiliğin hesabı sorulmamalı bence..

• quote:

quote:

Bazi msjlar silinmis ama ben yinede tekrarlayim. Ben hayvan dusmani degilim tam tersi evimde 2 tane dunyalar guzeli muhabbet kuslarim var. Ayrica aksam yemeginden artanlari alir kedilere bende indiririm. Biraz once arkadasin o yapmiyorsa sen yap lafina sinirlendigim icin gereksiz agir mesaj yazdim. Benim hayvanlara tutup marketden ciger pastirma vs almak yerine herkes yemek artiklarini verse kediler zaten olmez yada sokak hayvanlari. Yeri gelir kedi cop karistirir ama cogu insanin alamadigi etleri alipda kedilere vermek kusra bakmayinda ayiptir ya.

tamam böyle ılımlı yazsana be kardeşim.. dengesiz falan deyip tanımadığın birine niye hakaret ediyorsun?
    ben insan sevmek zorunda değilim, sen de hayvan sevmek zorunda değilsin (sevdiğini söylemişsin sevindim).
    hayvanların ağzı var dili yok, dertlerini sorunlarını anlatamazlar. şu vahşi dünyada iyice garip zavallı durumdalar.
    insan bir şekilde çalışır, dilenir, çalar çırpar yardım bulur ama hayvanlar bulamaz..
    sonuçta hayvana yardım yapanlar senin paranı vermiyor. bırak insanlar dilediği gibi iyilik yapsın.. yapılan iyiliğin hesabı sorulmamalı bence..

Calar cirpar dilenir İnsan bi sekilde kendine bakar degilmi. Dogru ya ben dusuncesiz biriyim.

• quote:

Dogru ya ben dusuncesiz biriyim.

alemsin yaw.. benim söylemediğim sözleri neden söylemişim gibi yazıyorsun..
    neyse ben derdimi ifade ettim.. uzatmanın gereği yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 5 Ocak 2012; 12:12:20 >
  • aslında böyle şeylerden kurtulmanın tek yolu aracı komple şeffaf kaplatmak bence ama oda pahalıya maal olur diye düşünüyorum. geçmiş olsun hocam umarım pasta cila vs. ile kurtulursunuz çiziklerden. geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

Dogru ya ben dusuncesiz biriyim.

alemsin yaw.. benim söylemediğim sözleri neden söylemişim gibi yazıyorsun..
    neyse ben derdimi ifade ettim.. uzatmanın gereği yok..

Sen bana dusuncesiz demedin ben kendime kizdim ya dusuncesiz biriyim diye. İnsanlar calarak cirparak dilenerek bi sekilde karnini doyururmus ya ben nasi dusunemedim diye hayiflaniyordum kendime.
  • quote:

Sen bana dusuncesiz demedin ben kendime kizdim ya dusuncesiz biriyim diye. İnsanlar calarak cirparak dilenerek bi sekilde karnini doyururmus ya ben nasi dusunemedim diye hayiflaniyordum kendime.

senden iyi siyasetçi, iyi bir demogog olur bunu anladım..
    "çalışır" sözünü ilk başta yazmama rağmen, sen işine gelen kısımları alıntı yapmışsın.
  • baboker avatarın çok tatlı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.