Şimdi Ara

KEDİLER ARABAMI ÇİZDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabamın arkasında kavanozlar içinde kuru kedi-köpek maması, plastik su kabı her zaman bulunur.

ne zaman yolda kenarda köşede ihtiyacı var gibi gördüğüm her hayvana(semirmişler hariç), ne kadar işim olursa olsun durur.
    önüne mamasını döker, suyunu koyar basar giderim. giderken de aynadan bakarım, kısa bir şaşkınlıktan sonra yumulurlar mamaya...
    onlar o anlık günü kurtarır, bende mutlu olurum...

hani kırmızı ışıkta durursunda hemen camın kenarında biten adamlar vardır. adam belli sokakta yaşıyor, alacak 1 şişe şarap...
    hani herkes camını kapatır...işte ben kapatmam. aracın kültablasında biriktirdiğim bozuklardan o anlık gözüme kestirdiğim kadarını veririm.
    allah razı olsun diyen olur, demeyende...olsun...o da günün bir kısmı kurtarır...(kucağında çocukla duygu sömürüsü yapanlara sinir olurum...vermem)

bir gün hanımla bir yere gidiyoruz; dörtyol ağzı kırmızı ışık bekliyoruz, çöpün kenarında bir adam içini karıştırıyor içinden yiyeceğe
    benzeyenleri ağzına atıyor. ilk önce ne yaptığını anlamamıştım...üzüldüm...arabadan çıktım adamın yanına gittim..
    beni görünce irkildi...cebimden para çıkarttım. "bu gün çöpü karıştırma, normal bir yemek ye" dedim parayı verdim...

artık ne yaptı bilemem, ama o an trafikte olan herkesin bana "bu adam ne yapıyor" diye baktığını hissettim...

ufak tefek yardımlar işte. onlar anlık mutlu olur....bende anlık mutlu olurum.

bu huyumdan dolayı ne fakir oldum, ne de kül tablasında duran paradan zengin

edit.harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 5 Ocak 2012; 12:55:57 >

• karşılık beklemeden iyilik yapmak güzel şeydir.. ne mutlu böyle iyilik yapanlara..
  • Valla bizimde siteye bir kedi dadandi cokda sevimli kerata boyle karisik renkli bisey. Once yemek artiklari falan veriyorduk baktik surekli geliyor gittik mama aldik ne olcak dedik 3-5 lira icin. Gelince inip veriyorum zaten pencereden bakip pisi pisi deyince hemen kosarak geliyor ve apartmanin girisinde bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

sabah aracın yanına geldim otoparkımıza, kaportanın sol tarafı boydan boya tırnak izi aşağıya kadar çizmiş kediler. sabah sabah moralim alt üst oldu sildim biraz ama çıkacak gibi değil. nedir bendeki bu kedi şanssızlığı anlamadım. megane 2 imi çizdiler focusumu çizdiler şimdide megane 3 ümü çizdiler.

bunlardan kurtulmanın bir yolu varmı acaba yağmur dinsin ss ekleyeceğim

o da bir şey mi?!! Benim arabanın üzerine kuş pislemiş...

Şaka bir yana .. Canınız sağ olsun.. Dert etmeyin böyle şeyleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

arabamın arkasında kavanozlar içinde kuru kedi-köpek maması, plastik su kabı her zaman bulunur.

ne zaman yolda kenarda köşede ihtiyacı var gibi gördüğüm her hayvana(semirmişler hariç), ne kadar işim olursa olsun durur.
    önüne mamasını döker, suyunu koyar basar giderim. giderken de aynadan bakarım, kısa bir şaşkınlıktan sonra yumulurlar mamaya...
    onlar o anlık günü kurtarır, bende mutlu olurum...

hani kırmızı ışıkta durursunda hemen camın kenarında biten adamlar vardır. adam belli sokakta yaşıyor, alacak 1 şişe şarap...
    hani herkes camını kapatır...işte ben kapatmam. aracın kültablasında biriktirdiğim bozuklardan o anlık gözüme kestirdiğim kadarını veririm.
    allah razı olsun diyen olur, demeyende...olsun...o da günün bir kısmı kurtarır...(kucağında çocukla duygu sömürüsü yapanlara sinir olurum...vermem)

bir gün hanımla bir yere gidiyoruz; dörtyol ağzı kırmızı ışık bekliyoruz, çöpün kenarında bir adam içini karıştırıyor içinden yiyeceğe
    benzeyenleri ağzına atıyor. ilk önce ne yaptığını anlamamıştım...üzüldüm...arabadan çıktım adamın yanına gittim..
    beni görünce irkildi...cebimden para çıkarttım. "bu gün çöpü karıştırma, normal bir yemek ye" dedim parayı verdim...

artık ne yaptı bilemem, ama o an trafikte olan herkesin bana "bu adam ne yapıyor" diye baktığını hissettim...

ufak tefek yardımlar işte. onlar anlık mutlu olur....bende anlık mutlu olurum.

bu huyumdan dolayı ne fakir oldum, ne de kül tablasında duran paradan zengin

edit.harf

Aynen benim araç arkasındada köpek mamaları vardır kediler gene öyle böyle doyuyor ama sakat,zayıf köpekleri gördükçe içim gidiyor 3 tane konserve köpek 1 de kedi maması vardır zavallı hayvanlar gördümü veririm.İnsanlara yardım etmeye biraz çekiniyorum yaşım daha 21 olduğu için 40-60 yaşındaki birilerine para vermeye utanırım.Ayrıca biri demiş yok kedilere pastırma atıyorlar onu insanlara versin heralde yenilcek düzelde olsa verirler hayvanları seven yardım eden kişi emin ol insanlarıda sever.Bende bozulabilmiş olan şeyleri atarım kedilere köpeklere biride çıksa niye hayvanları besliyorsun dese sana ne derim.

• Belki yanlış biliyorumdur ama kedi yoğun bir yerde çalışıyorum. Soğuk havalarda sabah erken gelirseniz hemen atlarlar aracın üstüne. Yağmur yaş varsa elbette pati izleri bırakırlar. Ancak şunu söyleyim ben kedilerin araba çizdiklerini hayatımda görmedim. Hani motosikletini bırakanların oturaklarına tırnak geçirdiklerini biliyorum ama tırnak törpülemek için metal kesinlikle kullanmazlar. Otoparkta hava almaya çıkarım gün içinde sigara içenlerle falan diğer araçlarda da rastlamamışımdır. Arç üstünde yürürken de tırnakları gömülü olduğu için çizmezler. Şaşırdım kaldım şimdi. Emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

sabah aracın yanına geldim otoparkımıza, kaportanın sol tarafı boydan boya tırnak izi aşağıya kadar çizmiş kediler. sabah sabah moralim alt üst oldu sildim biraz ama çıkacak gibi değil. nedir bendeki bu kedi şanssızlığı anlamadım. megane 2 imi çizdiler focusumu çizdiler şimdide megane 3 ümü çizdiler.

bunlardan kurtulmanın bir yolu varmı acaba yağmur dinsin ss ekleyeceğim

kedileri uzak tutmak için bir koku var sanırım, motoru olan bir arkadaş kullanıyordui kediler sürekli motorsikletin üzerinde uyuyor tırmalıyor vs diye almıştı, bir araştır istersen
  • Geçmiş olsun yağmur dinmedimi hala :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgealp.ozturk

Belki yanlış biliyorumdur ama kedi yoğun bir yerde çalışıyorum. Soğuk havalarda sabah erken gelirseniz hemen atlarlar aracın üstüne. Yağmur yaş varsa elbette pati izleri bırakırlar. Ancak şunu söyleyim ben kedilerin araba çizdiklerini hayatımda görmedim. Hani motosikletini bırakanların oturaklarına tırnak geçirdiklerini biliyorum ama tırnak törpülemek için metal kesinlikle kullanmazlar. Otoparkta hava almaya çıkarım gün içinde sigara içenlerle falan diğer araçlarda da rastlamamışımdır. Arç üstünde yürürken de tırnakları gömülü olduğu için çizmezler. Şaşırdım kaldım şimdi. Emin misiniz?

Valla öyle bir çiziyorlar ki, akla zarar.

Hele ön kaputtan çıkarken veya inerken bir kaymaya görsünler. O tırnaklar aynen kaputun üstüne çıkıyor.

• Kedi tırnak izleri iyi bir pasta ile rahatça çıkıyor.
    Hatta en son siyah araçta kayarken tutunmaya çalıştığı her halinden belli olan 10-15 cm arası adidas 3 çizgisi şeklinde kedi patisi izi vardı. Çıkacağına pek ihtimal vermemiştim ama Menzerna 203S ile 2-3 dakika el pedi uygulamasından sonra yok oldu.
  • değer kaybı davası aç kediye
  • Br sorun mu vardı acaba?? !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: baboker

arkadaşlar sakın çizik yüzünden masum hayvanların canlarına kastetmeyin.. arabalar sıcak diye üzerinde yatıyor masum yavrucaklar..
    2 ayaklı hayvanların çizmesindense 4 ayaklı hayvanların çizmesini yeğlerim..

Ağzınıza sağlık.
  • Bizim sitede de bol miktarda kedi var. Kedi maması, suyu hiç eksik olmaz yatacak özel yerleri bile var. Doğal olarak arabaların üzerine de çıktıkları oluyor, özellikle benim aracın kaputu eğik olduğundan kaymamak için pençelerini çıkarıyorlar ama yine de duramayıp çizerek kayıyorlar. Ne bilsinler boyayı çizdiklerini. Evde de beslediğim için biliyorum; pençelerini sivriltmek için halı, ağaç gibi şeyler kullanıyorlar. Sonuç olarak hiçbir araba, kasıtlı olarak zarar vermediyse bir canlıdan önemli değildir.
  • onlarin ciziginden ne olacak bunun icin forumu ayaga kaldirdigina göre demekki anahtarla cizseler düsünemiyorum bile..
  • Çiziyorlarsa da olsun. Benim gönlüm onlara çizik yeteri kadar. Hatta yarına ya da Pazartesiye 0 km siyah araba koyacam ortalarına. Kedi olsun köpek olsun. Onlardaki vefanın onda biri insanda olsa üzüldüğüm tek bir olay olmazdı herhalde.
  • Satanist olmanın tam zamanı
  • Etrafıma bakınca malesef hayvanlara karşı olan vurdum duymaz hatta gaddar tavırlarını görüyorum sürekli insanların, üzülüyorum hem onlar hemde hayvanlar adına. Bu konuda bazen kendi kendime dert bile ettiğim olmuştur "insanoğlu nasıl bu kadar acımasız olabilir" diye.

Şu konudaki çoğu kişinin araçlarına zarar verdiğini bile bile hayvanlara sevgi ve saygı ile yaklaşması inanın çok mutlu etti beni, hayvan sevgisi küçük yaşta tüm çocuklara öğretilmesi gereken önemli bir eğitimdir.

Unutmayın, bugünün çocukları yarının büyükleri olacaktır..
  • İnsana yardım, hayvana yardım kısaca bir canlıya yardım etmek insanın duygularıyla vicdanıyla alakalı bir durum. Sokak kedilerine ciğerde alabilirsiniz, yardıma muhtaç bir insana yemekte. Netice de hepsi canlı.
    Benim evimde kedi var. Ankara kedisi 3.5 yaşında. 6 aylıkken hastalandı, ölecekti. Ölmesin diye neredeyse bir doğan şahin parası harcadık. Yanlış mı ettik şimdi ? Yine aynı durum olsun yine aynı şeyi yaparız. İnsanların vicdanlarını ve duygularını yargılamak kimsenin haddine değil.

Araçları kedi tarafından çizilen arkadaşlara da önerim güzel bir pasta yaptırmaları. Geçtiği kadar artık.

Sevgiler, Saygılar
  • Benim arabanın üstüne hemen hemen hergün yatıyor şerefsiz, benimkisi iyi niyetli çizmiyor arabamı ama ayaklarının çamuruyla çıkıyor arabanın üstüne, o kötü oluyor.

Yatarsan yatta niye patiniı silmeden çıkarsın, ayıp be...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.