Şimdi Ara

KEDİLER ARABAMI ÇİZDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
20.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabah aracın yanına geldim otoparkımıza, kaportanın sol tarafı boydan boya tırnak izi aşağıya kadar çizmiş kediler. sabah sabah moralim alt üst oldu sildim biraz ama çıkacak gibi değil. nedir bendeki bu kedi şanssızlığı anlamadım. megane 2 imi çizdiler focusumu çizdiler şimdide megane 3 ümü çizdiler.

bunlardan kurtulmanın bir yolu varmı acaba yağmur dinsin ss ekleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 5 Ocak 2012; 13:38:31 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kediler Arabayı Çizer mi?

Kediler genellikle meraklı ve oyunbaz hayvanlardır, ancak bazı durumlarda arabanızı çizebilirler. Bu durum, özellikle de kedilerinizin dışarı çıkmasına izin veriyorsanız yaşanabilir.

Kediler Neden Arabayı Çizerler?

• Tırmanma İçgüdüsü: Kediler doğal olarak tırmanıcı hayvanlardır ve arabanızın tavanı veya kaputunu bir tırmanma alanı olarak görebilirler.
    • Bölge İşaretleme: Kediler, bölgelerini işaretlemek için pençelerini kullanabilirler. Arabanız, özellikle de dışarıda park ediyorsa, onlar için uygun bir hedef olabilir.
    • Oyun: Bazı kediler, arabaların parlak yüzeylerini veya hareketli parçalarını oyuncak olarak görebilirler.

Arabada Kedi Çizikleri Nasıl Giderilir?

Arabandaki kedi çiziklerini gidermenin birkaç yöntemi vardır:

• Derin Çizikler: Derin çizikler için profesyonel bir oto tamircisine danışmalısın.
    • Sığ Çizikler: Sığ çizikler için şunları deneyebilirsin:

• Diş Macunu: Beyaz diş macunu, küçük çizikleri gidermek için kullanılabilir. Nazikçe ovala ve ardından nemli bir bezle sil.
      • Kabartma Tozu: Kabartma tozunu suyla karıştır ve bir macun oluştur. Çiziklerin üzerine sür ve birkaç dakika beklettikten sonra sil.
      • Metal Cilası: Metal cilası da sığ çizikleri gidermeye yardımcı olabilir. Ancak, önce göze çarpmayan bir alanda test etmelisin.

Kedilerin Arabayı Çizmesini Önleme

Kedilerin arabayı çizmesini önlemek için şu adımları atabilirsin:

• Kapalı Tut: Kedilerini mümkün olduğunca içeride tut ve dışarı çıkmalarını engelle.
    • Başka Bir Tırmanma Alanı Sağla: Kedilere tırmanabilecekleri bir kedi ağacı veya direği sağla.
    • Arabanı Kapalı Alanda Park Et: Mümkünse, arabanı bir garajda veya kapalı bir park yerinde park et.
    • Arabanı Temiz Tut: Arabanın yüzeyindeki kir ve kalıntıları düzenli olarak temizlemek, kedilerin çizme olasılığını azaltabilir.

Yukarıdaki önlemleri alarak, kedilerin arabanı çizmesini önlemeye yardımcı olabilir ve aracının değerini koruyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sıkma canını kedi tırnağının çiziklerini Pasta Cila ile geçirirsin, geçmiş olsun.
  • Araç fransız diyedir belki
    Geçmiş olsun.Çizikler derin değildir az aşındırıcı pasta ile çözüme kavuşursunuz.
    Bunlardan kurtulmanın tek yolu var o da iyi geçinmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Sıkma canını kedi tırnağının çiziklerini Pasta Cila ile geçirirsin, geçmiş olsun.

Kolay kolay geçmiyor arkadaş, derin çiziyorlar. Benim aracın kaportasını hacamat ettiler. Heralde Tırnaklarını keskinleştiriyor keratalar.
  • pasta var aracımda yağmur dinerse kurutp sileceğim. bir kaçtanesi derin çıkacağını sanmıyorum. kedi kovucu spreyler varmış araştırmaya başladım
  • arkadaşlar sakın çizik yüzünden masum hayvanların canlarına kastetmeyin.. arabalar sıcak diye üzerinde yatıyor masum yavrucaklar..
    2 ayaklı hayvanların çizmesindense 4 ayaklı hayvanların çizmesini yeğlerim..
  • kediden daha mı önemli çizdiyse nolmuş yapılması zor mu sanki bilerek yapmışlar gibi sinirim sizlere değil söz meclisten içeri biraz kedi ve hayvan meraklısıyım mazur görün dün arabasının üzerine kedi oturmuş diye kediyi öldüresiye yaralayan yaratığa kızgınlığım çizdiği alt tarafı bir metal yerine gelir bir şekilde ya o hayvan kalacak yeri olsa sıcacık yuvası olsa ne işi var sizin arabalarınızın üzerinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arabamın altını vurdum
    3 ay önce açıldı
    Arabanın altını vurdum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sosyolok

dün arabasının üzerine kedi oturmuş diye kediyi öldüresiye yaralayan yaratığa kızgınlığım

hocam keşke sen de o yaratığa vursaydın 1-2 tekme..
  • Kedi olduğuna emin misiniz? Kedilerin ayakları yastıklı olduğu için yürürken tırnaklarını çıkarmadan ve çizmeden yürüyebilirler.
    Tırnaklarını keskinleştirmek için de metal değil daha yumuşak (ağaç kabuğu gibi) şeyleri tercih ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airea

Kedi olduğuna emin misiniz? Kedilerin ayakları yastıklı olduğu için yürürken tırnaklarını çıkarmadan ve çizmeden yürüyebilirler.
    Tırnaklarını keskinleştirmek için de metal değil daha yumuşak (ağaç kabuğu gibi) şeyleri tercih ederler.

pati izleri var araçta. kedileri çok severim evin önündede beslediğim minik kedim var zaten ama o yapamaz. başka büyük kedi yapmış belli kocaman pati izleri vardı..

hayvanları bende çok severim ama arabayı çizince sinir olmamak elde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: sosyolok

dün arabasının üzerine kedi oturmuş diye kediyi öldüresiye yaralayan yaratığa kızgınlığım

hocam keşke sen de o yaratığa vursaydın 1-2 tekme..

aynı seviye inmeyi tercih etmedim sokağımda 35 kedi ve 23 kadar köpek bakımı üstlenmek zor bir duygu biliyorum kediyi veterinere bisiklet ile götürmek ise...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

pati izleri var araçta. kedileri çok severim evin önündede beslediğim minik kedim var zaten ama o yapamaz. başka büyük kedi yapmış belli kocaman pati izleri vardı..

hayvanları bende çok severim ama arabayı çizince sinir olmamak elde değil.

olsun arkadaşım sakin ol.. isteyerek yapmadıki hayvan..
    pasta cila at geçer, ama o hayvanı öldürsen sakatlasan bunun vicdanıyla nasıl rahat yaşayabilirsin?
  • 1 kutu süt 2 lira. akşamdan yayvan bi kaba biraz süt koy bırak arabanın yanına bi yere..

hem barışmış olursunuz hem de bir daha sana ve arabana ilişmez.. şaka değil, denemekten bişey olmaz. :)
  • Reno boyası yumuşak ondan oluyor
  • Bu kedi terörü yüzünden kapalı garajı bırak, dışarıya bırakmaya başladım aracımı.

Bir yere dadanınca çok zor vazgeçiyorlar
  • Benim evlenmeden önceki problemim di kediler. Bir komşumuz arabaların üstünde beslediği için, çünkü balkondan atıyordu yiyecekleri kedilere, arabanın her tafaı çiziliyordu.

Çok tartıştık bu olaya sebebi ile. Kadın eve alsaydı kedileri, müshilli et yedirecektim evin içine etsinler diye ama almıyordu.

Nereye yiyecek koyarsanız koyun, kış aylarında motor ısısı zaten kedileri çekiyor. Arabalar da eskisi gibi köşeli değil, yuvarlak hatları var, kedi de üstüne çıkarken ve inerken kaydığı için ver ediyor tırnakları.

En temizi, arabayı parkettikten sonra kaputa ve bagaja bir şişe su dökmek. Oralar ıslak olunca gelmiyor genelde. Yada arabayı bıraktığınız yerde köpek besleyeceksiniz, sokak köpeği de olur, yeterki orada yiyecek bulabielceğini bilsin, orayı sahipleniyor ve genelde oralarda oluyor. Kediler de gelmiyor o zaman.

Severim kedileri, alerjim olduğu halde dayanamam gider yine oynarım hayvanla ama arabamı çiziyorsa bir şekilde engel olurum. Zarar vermeden.

• sanırım aynı problem tüm dünyada geçerli ki reklamlara biel konu olmuş

http://www.youtube.com/watch?v=tIkEfBdpEXA&feature=related
  • Bizim bahcemizde 30 tane kedi var. Sagolsun hayvansever insan sevmez komsularimiz var. Aracimda kediler yuzunden bircok yerinde cizik var hemde aracim siyah. Ben alistim sizde alisirsiniz.

Biri bana hergun marketden paketlerle ciger alinip ac insanlara vermek varken neden kedilere verilir bunuda aciklarsa sevinirim. Dun yerde pastirma kalintilari vardi mesela kac kisi evine pastirma alabiliyor hatta bunun bi kismini kedilere verme luksune sahip.
  • kedidir o kedi.
    tam bir ikilem.bir yanda masum bir hayvan,öbür tarafta ilgilendiğimiz bir araba.
    bu işin sonunda kedi kazanır.bizlerde pasta-cila derken alışır gideriz.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.