Şimdi Ara

KEDİLER ARABAMI ÇİZDİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
20.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela aşağıdaki gibi şirin mi şirin bir kediciğe arabamızı çizdi diye hangimiz zarar verebilir?

KEDİLER ARABAMI ÇİZDİ
  • merhaba arkadaşlar.

hayvanlara değer veren benim gözümde en değerli insandır.onlara zarar vermeden çözüm yoluna ulaşabilirseniz ne mutlu size.ki şu soğuk kış günlerinde mazur görün ki,onlarda ısınacak yer arıyorlar,bu motor,otomobil kaportası mevzusu,onlara daha çekici geliyor doğal olarak.size bir video paylaşacağım,teneke parçası arabalarını,hayvanlardan üstün tutan insanlara ithafen...

• Vay Ekrem Abim be.. Helal olsun sana...
  • Kedi bu abi

• yağmur yağdı. akşam oldu fırsatım olmadı bir türlü resim eklemeye. kaportaya çıkmış kedi sonra inerken sanırım kayarak inmiş o sırada tırnakları geçirmiş. bir kaçı da derin şekilde. bunun ile ilgili tabiki hiçbir hayvana zarar verecek değilim, bir kaç gün üzülürüm geçer.
  • Kediyi arabanın üstünde görürseniz "PISSST PISSST" diye bağırıp korkutmayacaksın. Korkarsa hemen parmaklarının arasından tırnaklarını çıkarır ve çizer.

Kediye "güzel kardeşim iner misin arabanın üstünden, gel pisi pisi" diyeceksin ki yavaşça insin.
  • Biraz önce Hanım ayıptır söylemesi tavuklu patates yaptı, artan bütün tavuk parçalarını torbaya koyup sokakta kedi,köpek için mahalle sakinlerinin ARTAN yemekleri koydugu yere bırakıp geldim.Ne kaybettim?hiç bir şey, ne kazandım?Bir sokak hayvanının karnı doyduysa ne mutlu bana
    Peki bir insana niye yardım etmiyorsunda sokak hayvanlarına yardım ediyorsun kardeşim derseniz madem konumuz araçlar bu konu üzerinden cevaplayayım aracımdaki bütün ezikler,çizikler zararların tamamı İnsanoglu yapısı çarpıp kaçan,çizip kaçan,tekerine tornavida saplayıp kaçan vs vs
    Eger aracıma bir zarar gelecekse bunu zevk,kıskançlık vs için yapacak İNSANOGLU yerine sıcak kaput üstünde uyumak için yapacak bir masum sokak hayvanı yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

pati izleri var araçta. kedileri çok severim evin önündede beslediğim minik kedim var zaten ama o yapamaz. başka büyük kedi yapmış belli kocaman pati izleri vardı..

hayvanları bende çok severim ama arabayı çizince sinir olmamak elde değil.

olsun arkadaşım sakin ol.. isteyerek yapmadıki hayvan..
    pasta cila at geçer, ama o hayvanı öldürsen sakatlasan bunun vicdanıyla nasıl rahat yaşayabilirsin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkenergy90 -- 6 Ocak 2012; 0:46:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

arabamın arkasında kavanozlar içinde kuru kedi-köpek maması, plastik su kabı her zaman bulunur.

ne zaman yolda kenarda köşede ihtiyacı var gibi gördüğüm her hayvana(semirmişler hariç), ne kadar işim olursa olsun durur.
    önüne mamasını döker, suyunu koyar basar giderim. giderken de aynadan bakarım, kısa bir şaşkınlıktan sonra yumulurlar mamaya...
    onlar o anlık günü kurtarır, bende mutlu olurum...

hani kırmızı ışıkta durursunda hemen camın kenarında biten adamlar vardır. adam belli sokakta yaşıyor, alacak 1 şişe şarap...
    hani herkes camını kapatır...işte ben kapatmam. aracın kültablasında biriktirdiğim bozuklardan o anlık gözüme kestirdiğim kadarını veririm.
    allah razı olsun diyen olur, demeyende...olsun...o da günün bir kısmı kurtarır...(kucağında çocukla duygu sömürüsü yapanlara sinir olurum...vermem)

bir gün hanımla bir yere gidiyoruz; dörtyol ağzı kırmızı ışık bekliyoruz, çöpün kenarında bir adam içini karıştırıyor içinden yiyeceğe
    benzeyenleri ağzına atıyor. ilk önce ne yaptığını anlamamıştım...üzüldüm...arabadan çıktım adamın yanına gittim..
    beni görünce irkildi...cebimden para çıkarttım. "bu gün çöpü karıştırma, normal bir yemek ye" dedim parayı verdim...

artık ne yaptı bilemem, ama o an trafikte olan herkesin bana "bu adam ne yapıyor" diye baktığını hissettim...

ufak tefek yardımlar işte. onlar anlık mutlu olur....bende anlık mutlu olurum.

bu huyumdan dolayı ne fakir oldum, ne de kül tablasında duran paradan zengin

edit.harf

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Calar cirpar dilenir İnsan bi sekilde kendine bakar degilmi. Dogru ya ben dusuncesiz biriyim.

ben şahsen insanlara yardım edeceğime hayvanlara yardım etmeyi tercih ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W209

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Calar cirpar dilenir İnsan bi sekilde kendine bakar degilmi. Dogru ya ben dusuncesiz biriyim.

ben şahsen insanlara yardım edeceğime hayvanlara yardım etmeyi tercih ederim.

aynen bende.ve kesinlikle anıla katılmıyorum.

anıl:

eğer ki sen bir insanın,aç insanlar dururken hayvanlara bakkaldan,marketten ciğer alıyor,hayvanların karnını doyuruyor insanlar dururken diye tepki gösterirsen,hele sen şurda bi duuur derim.

insanoğlu kadar artniyetli,fesat,arkadan vuran,nankör ve daha ağır ithamları hakeden başka bir varlık olmuştur bu dünyada.durum böyle olunca ben de hayvana yardım ederim.çünkü onlar masum,onlar insanlar gibi aklını kullanıp .çalışamıyor,onlar gibi çalamıyor.akıl sahibi bi insan türkiye gibi bir ülkede o vatandaşın bakkaldan aldığı ciğere muhtaçsa,onun aklından şüphe ederim.

tebrik ediyorum o ciğer alan şahsı,kedileri besleyen güzel insanı.

aklı olan ekmeğini kazanır,yok öyle 3 kuruşa 5 köfte...

• Ya size bol şans insanlık ölmüş. Size kedilerinizle mutlu hayatlar. Ben hiç açlıktan ölen kedi köpek görmedim sokaklarda. Ama bu ülkede açlıktan ölen insanlar var. Neyse daha başka birşey yazmayacağım gerçekten böle düşünceleri olan insanlarla karşılaşmak beni çok şaşırtdı. Ben size kedi beslemeyinmi diyorum ? Hayvan düşmanımı olun diyorum ? hergün evinizden artan yemekleri verseniz kedilerin karnı doyar zaten. Ama marketden çoğu insanın alamadığı etleri alıp kedilere yedirmek yazıktır günahtır ayıptır bunun aksini kimse ispat etmeye çalışmasın. Benim dinim , ailem , öğrendiklerim, hayat tecrübem insanlara yardım etmeyi muhtaç insanlara destek olmayı öğretmiştir bana.

Ben hayvan düşmanı değilim bunu tekrar vurgulayım hergün artan yemeğimi kedilere indiririm evimdede 2 adet muhabbet kuşu besliyorum. Hayvanlarda bizim dostumuz tabiki sahip çıkmalıyız ama abartmadan.

• Şu unutulmasın bence, yardıma muhtaç olan her canlıya yardım edilmeli. İster insani yandan bakın, ister dini yandan bakın yardım her daim taktir edilecek bir davranıştır.

Anil arkadaşa da hep bir ağızdan bu kadar yüklenmenin doğru olmadığını düşünüyorum zira kendisi hayvan beslenmesine karşı olumsuz bir söylemde bulunmamış, sadece ciğer konusuna tepki göstermiş. Benim de yeri geldiğinde iş yerimin karşısındaki markete gidip hayvanlar için salam gibi ürünler aldığım olmuştu, ama bu benim için demek değil ki aynı şekilde bir insan görsem ona yardım etmem.

Benim düşüncem de şu yönde, Türk toplumu olarak zor durumda olan insanlara yardım eden bir milletiz, hatta çoğu zaman bu konudaki iyi niyetimizi dahi süistimal edip kötüye kullanan insanlara da rastladık ancak toplumumuzda hayvana olan sevgi ve saygı olması gerekenden çok daha zayıf. Ben bu nedenle sırf hayvanlara yardım eden insanlara da laf söyleyemem, isterse pastırma ile beslesin.

Şahsi kanaatim toplumumuzda canlılara yardım eden her 100 kişiden 80'i insanlara yardım ederken hayvanları hiçe sayıyor, geriye kalan ancak 20 kişi ise hayvanlara yardım ediyor. Belki bu 20 kişi içerisinden 10 kişi de insanların davranışlarından, iyi niyetlerinin süistimal edilmesinden dolayı insanlara olan inancını yitirmiş ve yanlızca hayvanlara yardım ediyor.

Keşke yaratılan her canlının, yaşam hakkına sahip olduğunu ve bu en temel hakka her canlının saygı göstermesi gerektiğini tüm insanlara anlatabilsek...

• geçen sene bizim sokakta kuşlardan çok çekiyorduk. 10 tane araba ardı ardına park halinde, sabah gelip bakıyorum, sadece benim arabanın üstüne bi güzel yapmışlar, ama öyle böyle yapmak değil. sol camı komple sıvadıkları oluyordu. Bu olay 3-4 devam etti, sokakta arabayı ortaya, başa, sona nereye bırakırsam bırakayım bir şekilde gelip üzerine yapıyorlar, hatta bazen sadece benim arabanın üzerine yapıyorlardı. o kadar da piyango bileti filan da aldık, bir yararını göremedik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3hm3tozc4n

Br sorun mu vardı acaba?? !!!

, resimler bomba olmuş. Hayvanlar aleminde en alemi kedidir herhalde. Biz de besliyoruz bir kedi evde, psikopatın önde gideni. bulaşmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d_hamen -- 6 Ocak 2012; 13:48:54 >
  • Bu kedi meselesi daha önce de konuşmuştuk ama pek bir sonuç çıkmamıştı

http://forum.donanimhaber.com/m_30036049/tm.htm
  • genelde motor kaputu sıcak olunca ısınmak için çıkıyorlar....
  • pasta cila ile gecer dert etmeyin
  • Arabamin motor kaputunda bir suru kedi patisi izi var camurlu camurlu. Dokunmadim duruyorlar. Resim eklerim sonra.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.