Şimdi Ara

Kediler Ne İşe Yarıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanılmıyorsam Elwynn Forest'ta olması lazım. Küçük bir evde kedi satan bir kadın var. 4 tane kedi aldım. Ne işe yarıyor onlar :D

• Tam anlamıyla süs.
  • Büyütüp binsek iyi olurdu..
  • Bir kaç aydır bu forumdasın ve sanırım wow da oynuyorsun uzun süredir. Bu kadar wow oynayıp da companion'ın ne olduğunu bilmemek çok ilginç geliyor yahu bana.
  • Kullanıcaz onları sabret 1-2 ay
  • Birkaç ay sonra pokeman gibi işlevi olacak pandadan sonra merak etme toplayabildiğin rare compları topla
  • Yeni eklentinin en sacma tarafi bu olacak ya hadi neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nintendo dsim bozuldu pokemon için wow oynucam sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Yeni eklentinin en sacma tarafi bu olacak ya hadi neyse

Bence de, achievementı olmasa bari de uğraşmak zorunda hissetmesek kendimizi.
  • Niye ya,herkes niye pokemon gözüyle bakıyor buna? Yanımızda durmaktan başka hiçbir şey yapmayan şu companion'larla eğlenme şansı verdiler fena mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Niye ya,herkes niye pokemon gözüyle bakıyor buna? Yanımızda durmaktan başka hiçbir şey yapmayan şu companion'larla eğlenme şansı verdiler fena mı.

Hala pokemon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Niye ya,herkes niye pokemon gözüyle bakıyor buna? Yanımızda durmaktan başka hiçbir şey yapmayan şu companion'larla eğlenme şansı verdiler fena mı.

Hocam savaş sisteminden tut, doğada rare pokemon aman companion yakalama olayı bile birebir pokemondan alıntı Diyeim rare bi comp gördün hemen kendi comp'u salıyorsun ve yenebilirsen o rare senin oluyor falan filan.

bi arkadaş bulup bütün compları max lvl yapıp ortalığın tozunu attırmak lazım. olmadı beleş achivement için kasarız

• onları beslersen kaplan oluyorlar uçan kaplan hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

Bir kaç aydır bu forumdasın ve sanırım wow da oynuyorsun uzun süredir. Bu kadar wow oynayıp da companion'ın ne olduğunu bilmemek çok ilginç geliyor yahu bana.

forumda çok eski değilim.
    bir de ben eskiden yarım yamalak wow oynuyodum kısa süre önce tekrar oynamaya başladım.
    sıfırdan öğreniyorum o yüzden bazı sorular size çok basit gelebilir.
    idare edin.
  • wow ilk cıktıgında her sehir cevresinde 1-2 pet vardı. dwarfların orada tavsan, enginnerların sincapı, humanların kedisi vs.. sonradan blizard hadi bunun da suyunu cıakrtalım dedi ve ortalık kedi kopekten gecilmez oldu. sonra bu olay blizardın cok hosuna gitti mountlarında suyunu cıkartalım gökten mount yağsın dediler ve uçan mountu icat ettiler. şuan zaten uçmayan mounta bakan pek yok. neyse hazır bunların suyunu cıkarttık bari bir ise yarasın dediler ve bu companionlarla pvp alanı yapalım MOP ta iyice cacık olsun dediler. heralde yakında da bunlardan bir cacık olmayacak mountları kapıştırmayı deneyelim diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

wow ilk cıktıgında her sehir cevresinde 1-2 pet vardı. dwarfların orada tavsan, enginnerların sincapı, humanların kedisi vs.. sonradan blizard hadi bunun da suyunu cıakrtalım dedi ve ortalık kedi kopekten gecilmez oldu. sonra bu olay blizardın cok hosuna gitti mountlarında suyunu cıkartalım gökten mount yağsın dediler ve uçan mountu icat ettiler. şuan zaten uçmayan mounta bakan pek yok. neyse hazır bunların suyunu cıkarttık bari bir ise yarasın dediler ve bu companionlarla pvp alanı yapalım MOP ta iyice cacık olsun dediler. heralde yakında da bunlardan bir cacık olmayacak mountları kapıştırmayı deneyelim diyecekler.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.